Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bocskov Jordán

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autótörténelem Oldtimer Show 2009.10.25 19:35:00
Rutinos oldtimershow látogatóként már nem fog el hatalmas izgalom egy-egy kiállításra érkezve; inkább egyfajta nyugodt várakozás és visszafogott kiváncsiság vesz erőt rajtam, miközben leadom a cuccaimat a ruhatárban, előkeresem a jegyet, s lövésre emelem a fényképezőgépet.…..
Bocskov Jordán 2009.10.25 22:33:56
A budapesti piacokat bemutató sorozat második részében a Fővám téri Nagycsarnokot jártam be,  a szavazás továbbra is folytatódik, a cikk végén lehet választani, melyik a legjobb hely a bevásárlásra a fővárosban. Ha az angol főzőműsorokhoz hasonlót (Gordon Ramsay, Jamie…..
Vajon az ORTT-re lehet egy ilyen szimpátia-reklámkampánnyal nyomást gyakorolni? Csak a forintok alapján döntenek majd, vagy figyelembe veszik a hallgatói sms-eket is?..
addict Vatera Vera reklámbosszúja 2009.10.19 11:00:00
"Tisztelt vera1974! Vera vagy V(at)era ? egy netes aukciós oldalon a fő dolog a bizalom. Kérdezem én hogy bizzak a Vatera-ban amikor ilyet látok? Pontosan mit látok, azt tudjuk? 1.Szánalmas reklámfogás? 2. Egy gyagyás túk bosszúja ? 3. Esetleg egy olyan személy, aki bevallottan…..
A hullám neve Hazai Design! Új, lendületes kezdeményezés indul, amely felfrissíti a magyar termékkultúrát, felkarolja, összegyűjti az alkotókat, alkotóműhelyeket, cégeket, hogy megmutassák mire is képesek. Művészek, népművészek, képzőművészek, grafikusok, kézművesek,…..
Mostanában divat lett szidni a Crocs papucsokat, és bevallom nekem sem tetszenek. Maximum kisgyereken tartom őket cukinak és kertészkedéshez is hordhatja bárki, de utcai viseletnek én nem erőltetném.Persze az én véleményem mit sem számít a milliónyi Crocs rajongónak, akiről le sem…..
Azt hittük, ilyen képeket csak vicces képmegosztó oldalakon találni, de már a Homárt is utolérte az utolérhetetlen útépítős humor. A munkafázisok  összehangolásáért gratulálunk. Anyukám küldte ma reggel ezeket az általuk készített képeket - a Havi-hegy és környéke…..
Bocskov Jordán 2009.10.17 22:57:55
hirdetés Mindenki, de tényleg, MINDENKI ismeri a Top Geart. Ezt az autós műsort játsszák a BBC-n, meg ezer más nemzetközi csatornán, sőt, itthon is a tévében. Utóbbit nem akarom nagyon minősíteni, olyan, mintha valaki kölcsönbe kapná a Mona Lisát, és rózsaszín alkoholos…..
Belsőség Gusztáv parkol 2009.10.08 06:48:00
Legutóbbi volvós programomon viszonylag korán végeztünk és viszonylag későn indult a gép hazafelé. Hozzáteszem, nem vagyok a svájciak nagy barátja, mert sótlannak tartom őket, de ez esetben hálás vagyok a svájci újságíró-különítménynek. Ők ugyanis felvetették, hogy ha…..
Bréking bréking: Mint ahogy azt a Népszabóság nyomán Index anyánk is írja, Vincze Béla 2005-ös évlabdarúgója pincészetében és a boltokban is találtak 2005-ös évjáratú hamisított Vincze-borokat a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Borminősítési Igazgatóságának…..
Bocskov Jordán 2009.10.16 14:56:04