Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Only God judge on Me

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
Így a karácsonyi ünnepek időszakában segíthet bennünket a téli hangulat kialakításában -- főleg, ha maga az időjárás nem kényeztet el bennünket e tekintetben --  ha havas - jeges, téli filmeket nézünk, melyek közül az elmúlt 10 év filmes "termését" nézve öt is kiemelhető. Ezek közt akad western,…..
Only God judge on Me 2018.12.26 09:56:43
Bár a Pesti Hírlap 1918 júniusában még megnyugtató hírt közölt a spanyolországi fertőzés, a később spanyolnáthának nevezett influenzajárvány állítólagos enyhüléséről, egy hónap múlva a hatóságok is beismerték, immár a magyar fővárosban is megjelent a kór. Utóbb kiderült, hogy a korabeli hírek nagy…..
Érdemes a zsűritag Simon Cowell arcát nézni akkor, amikot a szombathelyi születésű Vajda Vivien azt mondja az America's Got Talent válogatójának színpadán, hogy ő most ugrókötelezni fog. Még rá is kérdeznek a többiek, hogy azt gondolja, hogy az ugrókötelezéssel nyerni fog? Biztos benne? Vajda…..
Egyre többször döbbenhetünk rá, hogy magunknak kell megteremtenünk a lehetőségeket, így a jobb munkahelyhez vezető utat is nekünk kell megtalálnunk.  Sok helyen olvashattuk már e közhellyé vált mondatot, de a valódi értelmébe kevesen gondolnak bele. Aki szívét-lelkét beleteszi a munkába, a napi…..
Only God judge on Me 2018.05.14 17:46:10
Az hogy megkerdezi a palyazo hogy mi is a profilja a cegnek, ha egy fejvadaszhoz kell menni es nem a konkret ceg hr-esehez az még belefer, de onnantol hogy tudod a ceget, es behivnak kovetkezo korre illik utanajarni. Mar csak azert is mert ha a jozpontja a belvarosban van de a telephely ahol dolgozni kell a 16. kerulet vegen, na az csecs... en mindig miutan tudom melyik ceg megnezem a honlapjat, vagy az e-beszamolon a merleg eredmenykimutatasat, uzleti jelentest. Sokat elmond ha vegig veszteseges vagy nullszaldohoz kozeli a ceg, vagy hanyan dolgoznak... beruhazas kereteben uj gyartosort telepitenek mert akkor innovativ a ceg, van jovore vonatkozo tervei, megrendelesei es nem biztos hogy 2-3 even belul szanaljak az egeszet. Es nem mellesleg ha belegondolsz az interjuztato helyebe az plusz pont hogy van nemi fingod hova is szeretnel menni dolgozni. A bemutatkozasom utan az elso mondatom mindig az volt az intejualanyhoz hogy tudja-e hogy mivel foglalkozik a ceg? Es nekem mindig pozitiv volt ha valaki veszi a faradtsagot hogy 10 percet eltolt azzal hogy felkeszul hova is akar jonni dolgozni, netan van infoja mi is a ceg profilja. Ez nekem mindig is azt sugallta hogy nemcsak a munkaero piacrol esett be hanem tenyleg ott akar dolgozni ahova beadta a palyazatat. A fejvadaszt meg nyugodtan lehet faggatni, ha akarja ugyis elmondja , o ugyis csak azert van mert egy eloszurokent lep a rendszerbe, hogy ne a teljesen foggalmatlan marvany sotet embert ajanja tovabb a ceghez, hanem akiben latja azt hogy akar dolgozni es tolni akarja azt a szekeret es beleillik a ceg szervezeti kulturajaba, es letrejohet nem csak egy szakmai alapra epulo kolcsonos szimpatia es szimbiozis a munkavallalo es a munkaltato kozott.
Az úgy volt, hogy hattól már lehet sejtetni dolgokat, héttől meg kezdődik az egész választási hercehurca tévés szempontból izgalmas része, az erre az egy estére kurva drágán lefejlesztett és haveri cégen át megmutyizott szoftver élő tesztelése, ami magában hordozza a bakik csíráját és a felhőtlen…..
Only God judge on Me 2018.04.09 19:21:03
Sziastok, oszinte leszek, csak ritkan szoktam irni politikai temaban, teny, dolgoztam a kormanynak 4 eve, az OBH-nal, ket dolog miatt jottem el onnan, az egyik hogy nem birta a gyomrom ami ott ment es van gaerincem, a masik pedig hogy szakmailag leepultem, sajnos. Pedig annyi minden klassz dolgot el lehetett volna erni, de mikor polihisztor birok mondjak meg hogyan kell ertelmesen gazdalkodni es eroforrast optimalizalni, ah mindegy hagyjuk is, csak felbaszom magam.

Ma hajnalban ugy ebredtem hogy ha tehetnem, mar reggel csomagoltam volna es el innen. Hogy miert? Mert nagyon abba az iranyba megyunk hogy az eros kozeposztalyt leepiteni, eluldozni hogy csak azok maradjanak itt akiket az allami es ahhoz kotodesu mediaval meg lehet vezetni.

Ha legalabb arra vette volna a faradsagot a fidesz hogy egy alig ertelmes programot kiad... a felelem ellen szavaztak az emberek, semmi cel, egeszsegugy vagy oktatas? Mi az? Csalodott vagyok merhetetlenul...

Nekem 3 gyermekem van, es mert szerettunk volna nagy csaladot, imadjuk a gyerekeket de tenyleg! De most nagyon el vagyok keseredve, kilatastalannak elem meg a jovonket, a gyermekeim jovojet. En es a felesegem a vegletekig szeretjuk ezt az orszagot, ez a hazank, az otthonunk, ebben kepzeltem el a jovonket es erre nevelnenk a gyerekeket. De igy? Neveljem fel hazugsagban, felelemben bizonytalansagban oket?

Szeretem a hazam, 8 eve a fideszre szavaztam, nem gondoltam volna hogy miattuk kelunk utra 38 evesen... sajnalom nagyon... csak ennyit akartam.
Only God judge on Me 2018.04.09 19:51:19
@Dolgozzatok!: eros kozeposztalyhoz tartozom, ahhoz hogy kihasznaljam a 99k adokedvezmenyt havi 600brutto folott kell keressek, hogy is fogalmazzak neked hogy megerts engem bar tudom ugysem fogsz mert olyan egyszeru vagy mint egy barlangrajz... nem vagna foldhoz az adokedvezmeny, de ugy vagyok vele inkabb a gyerekeim tanittatasara fogom felretenni mintsem stadionokra...

Es mielott a csokkal jonnel puritan honfitarsam, nem tudtuk igenybe venni mert 2006 elott epult a hazunk, es szeretunk benne elni...

Btw. A magadfajtak sem fognak nekunk, ha nem ertetted mit szerettem volna irni... de nem etetem a trollt... ezert sem szoktam irni ilyen helyekre...
Meg kell vallanom, a jó 9 éve zajló marveles univerzum építősdibe tartozó filmalkotások nem igazán képezik a szívem csücskét. Jó, némi kalóriabomba meg magas-cukortartalmú ital mellett le lehet fárasztani az agyat az Amerika Kapitány bármelyik részével (kivéve talán a Polgárháborút, azt nézve…..
Bizonyára sokan vagyunk úgy, hogy megőrülünk a kis bizgentyűkért. Ha meglátunk egy kapcsolót, gombot akkor ellenállhatatlan késztetést érzünk rá, hogy megnyomjuk. Erre nyújt egy nagyon jó megoldást az egyre népszerűbb Fidget Cube. Na de mennyiért?..
Nem feltétlen szeretem a paparazzi fotósokat, sőt. Ahogyan a sztárok sem kedvelik őket túlzottan. Ám olykor azért előfordul, hogy véletlenül sikerül egy-egy remek fotósorozatot összehozniuk. Ilyen eset volt az is, amikor egy hírhedt lesifotós fecskében fényképezte le az éppen sztárrá avanzsált…..
Minden kerttulajdonos titokban ezeket a szavakat szeretné hallani a szomszédtól. Mivel minden kert alapja a fű, most összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, mielőtt az őszi füvesítés ideje eljönne. Arassa le a babérokat a kertjével Ön is! Íme, a füvesítés 3 legfontosabb szakasza: A…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Ez van, elég sokan bevették, hogy a felfújhatós banánnal trollkodó, majd könnyed dádában részesülő pali és az olaszul beszélő riporter videója valódi, és nem egy színészekkel eljátszott móka. Azért röhögni így is szabad. ..
Only God judge on Me 2016.02.03 08:52:02
  Ebben a cikkben szedtem össze az elmúlt 10 év 15 elfeledett vígjátékát, melynek az volt a célja, hogy visszaemlékezzünk olyan filmekre, amikre nem szokás visszaemlékezni. Ezúttal pont az ellentétéről van szó. A Vulture igyekezett összeszedni a filmtörténet legviccesebb pillanatait, ahogy ők…..
Az Iszlám Állam több tízezer embert csalogatott magához a világ minden pontjáról, paradicsomot ígérve az elfoglalt szíriai és iraki területeket. A valóságban azonban egy brutális, kétszintű társadalmat hoztak létre, ahol hatalmas szakadék tátong a hódítók és a…..
A processzorok háborúját egyértelműen az Intel nyerte, de vajon mi a helyzet a grafikus kártyák világában? Aki a piaci részesedésre kíváncsi, tekintse meg az alábbi grafikont, amelyen a dedikált videokártyák térhódítását lehet nyomon követni egészen 2003-tól, aki pedig egy…..
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..
Pompás ötlet, nálunk is lenne létjogosultsága esküszöm, az osztályvezető és az adatrögzítő ringben, bíróval, szabályos keretek között dönthetné el, hogy akkor hogy is volt azzal a prémiummal, Lajos? A kínai tévében most is látható műsor a White Collar Boxing címet…..