Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gmmm

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegyük fel, hogy van nekem egy tévém. Mindegy, hogyan jutottam hozzá, van és kész. Én vagyok a góré, az én pénzemből vágnak a vágók, sajtóznak a sajtósok és főznek kávét a titkárnők. Én mondom meg, hogy ki mennyit keres, és ha valakinek nem tetszik a pofája, hát kirúgom,…..
gmmm 2013.06.08 00:09:01
@Steppenwolf: jaja, piszok nagy hírverés ez. Átpolitizált dalszövegeket nyomó rétegzenekart ne adjon le az MTVA, cirkusz, gumicsont, sajtószabadság, jogegyenlőség, közszolgálat, szar. Gratulálok.
gmmm 2013.06.08 00:33:04
@Itt a tej...: ezeket a posztokat a vízhólyagos, sáros magyar kezeddel tolod a gátakról androidon a t-mobil 4g hálózatán?
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
gmmm 2012.12.29 00:05:17
Bár a cikkben leírtak jó részével egyetértek, és jó régóta nem kommenteltem semmit itt, szeretném ezt most nem szó nélkül hagyni.

Ami a totalcarban számomra érdekes, az a kicsit kendácsolós autóbuzi habitus. Nehéz megítélni így kívülről, hogy amiket az otthoni garázsaitokban műveltek, és itt közzéteszitek, annak az eredményét biztonságos -e utcára vinni, mert nem tudom, mennyire minőségi a szerelgetéseitek eredménye, de attól még vasárnap reggel másnaposan egy kávé mellett szórakoztató elolvasni.

Gáz, amikor ez alól a laza máz alól kibújik 1-1 ilyen népnevelő a-biztonság-mindenekfelett osztás, gyakran az előző héten lazázó emberek tollából. Kik vagytok ti akkor most?

Nem a ti főszerkesztőtök jár kínai xenonnal, amiről bár tudja, hogy totál szabálytalan, máshogy nem lát az úton, ezért neki ért addig, amíg nem lett belőle szintén népnevelő vezércikk? Ki tudja, hány matizos mamát küldött éjjeli országutakon a bokrok közé? Nem nálatok olvastam azt a cikket, hogy a vásárlás után utcán viszonylag sokáig átnézetlenül használt youngtimer fékjéről kiderült, hogy csak a jó szerencse tartotta egyben? Nincs közötök a sráchoz, aki néhány napja tett fel videót a házilag összehegesztgetett -egyébként király-autójáról, amivel jól láthatóan közúton úgy nyomott egy kört, hogy látványosan nehezére esett az egyenesen menés is a cuccnak? A felsorolás szinte végtelen lehetne, mert sokat olvasom a lapotokat.

Asszem bölcs konklúzióm most nem lesz. Jó téma, közepes cikk, rossz helyen. Az, hogy eleve a cikkbe is beleírtátok az előre mosakvást -és nyilván a sok jogos kérdőjelet tartalmazó komment-halmazra utólag sem nagyon tudtok mást csinálni- felveti, hogy még az is szerencsésebb lett volna, ha a górék áttolják az egész ügyet a Velvetre.

A hátrányosan érintettek ügyét most nem szolgáltátok, az biztos.
A Homár nőstény tagozata egészen közelről ismeri a követeléskezelés intézményét, így van sejtése arról, hogy szegény Gücül megkérdőjelezett T-Online-os tartozása hogy kerülhetett a kifizetés után egyszerre (azaz egymás után) két faktoráló céghez is. Úgyhogy mi csak…..
Kerestünk egy menyasszonyi Volvót, lehetőleg Amazont, ideális esetben fehéret. Kár volt ennyit küzdenünk, az autó végig a közvetlen közelünkben volt. A fehér kupé Dr Horváth Lászlóé, az övé a Sugga is. Mindkét autó rendszeresen szerepel esküvőkön, az Amazon többet, bár…..
autózz! Szerelőműhely a járdán 2008.03.13 08:51:00
Rövid nevű, ráadásul anonimitást is kérő levélírónk úgy döntött, a nyilvánosság erejével élve kíván leszámolni bosszantó problémáival, amikkel lépten-nyomon találkozik és valószínű közülünk is sokan tudnánk hasonló esetekről mesélni. Van itt ingyenreklám, egy kis…..
gmmm 2008.03.13 20:41:15
hehe + kutykurutty

azt én is észrevettem már. az szerintem sokkal genyább, hogy újpest központjában -20 parkolóhely van a publik parkolóban, mint ha 1-1 belvárosi gumis vagy autószerelő használja a boltja előtti közvetlen helyet (akár a járda 1 részét is) úgy, hogy közben igazából senkit nem zavar.
most nem arról beszélek, amikor nem lehet gyökérül parkoló autók előtt kerekesszékkel vagy babakocsival elmenni, hanem azokról a kis belvárosi autós-műhelyekről, akik együtt élnek a helyiekkel. ők (akik egy faluban élnek) tiszteletben tartják egymást.
amennyi ilyen műhelyt meg ilyen környéken élő embert ismerek, tőlük úgy tudom, a helyiek igénybe is veszik a szolgáltatásaikat. mondjuk ez már csak abból is következik, hogy ezek többsége évtizedek óta létező vállalkozás. (tán ez bizonyíték arra is, hogy nem hazabeszélek:) én kertvárosi vagyok, itt nincs ilyen téma)
a mellékelt képeken se úgy néz ki, mintha amúgy igazából bárki gyalogost is akadályoznának a járdán álló autók. az persze világos, hogy elvileg csak akkor szabad járdára állni, ha külön tábla van hozzá, meg mifaszom, de ez tán egy olyan esete a szigorúan betartandó törvényi szabályozásnak, amit sok esetben most már majd' évszázados hagyomány ír felül. mert budapest belvárosának is vannak állandó lakosai (is), és nekik is élniük kell (és élnek is, elég régóta) valahogy, szal ott inkább ők mondják meg, hogy mi legyen, mi zavaró és mi kevésbé, ne pár majom, aki fényképezőgépet talált a telefonjában, és szeretne valami felháborítót mutatni. (és persze ő maga minden szabályt takkra betart.) már-már bízhatunk abban, hogy önálló módon képesek működtetni a lakókörnyezetüket.
még egyszer: nem az össze-vissza, akár villamosok útjában parkoló köcsögökről beszélek. azoknak a verdáit simán fel kéne gyújtani, aztán majd a szél elviszi a maradékot.
  A fehér Swiftet még apám vette újkorában. Bejárták vele ezerszer Horvátországot, beletekertek majdnem 300 000 kilométert, aztán átadták a nagyszülőknek akik az elmúlt öt évben nem sokat mozdítottak a kilométerórán. Sohasem volt vele semmi baj, hibátlan szolgaként…..
Ezt a képet küldték nekünk. Steve Jobsnak üzenjük, nem eladó a szakítós. Ha a srác csak üzenni akart ezzel, akkor ügyesen csinálja. Mert szakítóssal lehet úgy látszik a legjobban csajozni. De vajon mit akart közölni ezzel? A flickr-re feltöltött kép címe: az űj élettársam.…..
Öcsém rendszeresen nézegeti az Almalapot, mert ami Mac, az jó, az szép és kell. És tessék, mit talált? A szakítósblogon tanítják az RSS-t a maceseknek. Bizony, Steve Jobs érdeklődik irántunk, csapataink már harcban állnak, hogy kijöhessünk az első szakítós macbookkal,…..
Többen  megemlékeztek már róla, de most kaptunk egy rosszabb minőségű képet, amin viszont látszik ennek a zseniális fizetett gerillamatricának a teljes szövege:Budapesten több mint 40000 személygépkocsival rendelkező mozgássérült osztozik a számunkra fenntartott 1040…..
Van az a Kiscsillag szám, hogy Ha én lennék a szerelmed, és van benne egy sor, hogy "Megszoknád a hús szagát / Megszoknád az ólmokat / Megszoknád az életem / Miként a sajátodat". Hát a levélírónak nem sikerült megszokni a hús szagát, ez van. Egyébként az…..
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..
Miklós szereti a kalandokat, ezért fapadossal repült Belgiumba. A Wizzair a visszaút előtt ezúttal nem gépet, hanem repteret cserélt alatta: 2007. 06. 11-én Belgiumba utaztam a Wizz Air W6 221-es járatával. A gép időben felszállt, és időben meg is érkezett Charleroi reptérre. Két…..