Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p3tru

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 22-én az ország egyik legszegényebb települése, Baglaspuszta kerül a figyelem középpontjába a zenén és a táncon keresztül a Bálint Házban (). Az esten az autentikus magyarországi cigány népzene képviselői, a Khamoro, a Romano Glaszo Népzenei Együttes és Gyermekkórusa,…..
Van ez a balhé, hogy a Szalai Panka Cenzorhivatal egy Ice-T szám lejátszása miatt bűncselekménnyel vádolja a Tilos Rádiót. Kár, hogy a határozat szövege meg egy büdös nagy plágium.Ezt írja a Cenzorpina:Ezt pedig az MR2 honlapja az előadóról:A nyolcvanas évek végén…..
Serbia Insajd Gayograd 2010.10.10 12:39:00
Ahogy azt mindenki sejtette a 9 év után Belgrádban újra megrendezett géjprájd sokaknak csalt könnyeket a szemébe. Na, nem azért, mert elérzékenyültek a bátorságtól és a kitartástól, amely majd' egy évtized bujkálás után újra az utcára vitte a melegeket Szerbiában, inkább a…..
  Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán egy bajnai konferencián arról beszélt: a roma integráció érdekében minél több olyan egyházi iskolára lenne szükség, ahol többségében roma diákok…..
Fuck To The Music DJ Assault 2010.03.05 08:00:00
Amikor kifundáltam, hogy "Szerelem, Szex, Gyengédség" tribute adást csinálunk, nem gondoltam volna, hogy DJ Assault egy józan életet élő ember, aki olyan a booty bassben mint jazzben Sun Ra vagy reggaeben Lee Scratch Perry minusz a fű. A második kérdésnél feladtam, ellenben…..
Talpra magyar, szív a haza! A nyilvánosság kizárásával Budapesten megalakult a Kender Gárda: a kannabiszban nem csupán gondolkodók, hanem azért tenni is hajlandó emberek szövetsége. Le az alkoholistabűnözéssel és a hamis józansággal! A gandzsagárdát a Joint…..
 Voltaképpen az sem lenne meglepő, ha a cigányok körében megszerveződne valamiféle gárdautánzat: többször röppentek már fel hírek roma „önvédelmi szervezetekről”, de valahogy ezeket még nem nagyon látta senki masírozni. Talán mert nincsenek is ilyenek.Mindez…..