Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xss

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Miközben a DC szenved a mozikban legalább azt elmondhatta magáról, hogy tévében odaveri a Marvelt. Eleinte az Arrow, a Gotham vagy a Flash nagyon szép visszajelzéseket kapott, és látszólag itt lépéselőnybe kerültek a Marvellel szemben, akiknek mindössze egy sokszor bénácska, mégis szerethető…..
xss 2016.10.05 14:52:33
A kritika túlsúlyoz dolgokat, szerepelnek az említett szempontok, de közel nem mutat rá olyan részletességgel a sorozat a felsoroltakra,
Attól, hogy fekete a címszereplő és a karakterek többsége nem a "kisebbség" nyomora üt át elsősorban. Az öreg hiába neveli őket, úgyis elmennek balhézni.
Politika és maffia? Cmon miben nincs ilyen, a DD-ben Fiskel ez 100x jobban átjött.
Börtön balhé.. ne már ez bármilyen filmben/sorozatban amiben van börtön jelenet megvan általában durvábban.
Rendőrség súlytalansága? Kaptak a kezükbe egy eszközt ami a hősünket megterítheti, azonnal olyan hozzáállással mentek be, hogy csak adjon okot.. Ez szépen rámutat a feketék felé létező hatósági előítéletekre de ez itt a főhőssel kis is merül. Az megint más, hogy egy rendőrgyilkosság után kifeszül a helyzet.
Vallás? Wtf? No komment. Család inkább Pops részéről szimbolikusan jelenik meg, ő az aki terelgetni próbálja a fiatalokat, segíti Luke-ot, a köré épített események jól lettek megírva, talán ez és a barbershopos részek tetszettek a legjobban, igazi feelinget tudtak átadni. A vele való kapcsolata miatt is és persze a játéka miatt is jobban sikerült "gonosz" Cottonmouth. Főleg ahogy megreptette a "helyszíni döntést" hozó kollegáját.
A szereplőknél Ali és Rossi mutat valamit, a többiekről most ne szóljunk. Nem is értem mit esznek Colteren, a JJ-ben rettenetesen faarc volt és már ott ráugrott a főszereplő, itt sem az ő játéka hanem a karakter kibontása volt érdekes. Már az elején levarta Mistyt oké, tudjuk be hogy kell, mert nem pg13, de hogy Claire mit eszik rajta? Kb úgy jön át, hogy végre egy big black handsome dude ezt ne engedjük mert több nem jön szembe. Ilyen power lehet nem is.
Az hogy ötletesen utalnak a MCU-ra nonszensz, inkább erőltetett és látszik hogy csak azért van beleírva mert kötelező és amúgy teljesen elüt a szériától.
A sorozat stílusosnak maximum Cottonmouth oldaláról mondható, a klub, a saját zenéi illetve egy két soundtrack de ezen felül pont ugyan olyan mint az előzőek. Ráadásul itt mérföldekkel gyengébb a koreográfia mint a DD-ben (ez a JJ-ben is lakkolt). Persze nem sok élvezet van nézni egy sebezhetetlen szuper erős figurát ahogy dobál másokat meg különböző tárgyak pattognak le róla de ezt tudjuk is ennyiben. Reméljük majd az Iron Fist ezen a téren jobban szerepel.
Összességében nem rossz, DD 2. évadtól jóval gyengébb, de még nézhető leszámítva a finálét mert az katasztrófa. Unalmas, szétnyújtott és az a bunyó.. hát komikus körülmények között zajlik. Mindenki úgy áll körbe mintha hivatalos mérkőzés lenne, ahol véletlenül se repülhet a tömegbe egy gépjármű vagy épp az egyikőjük.. a csajszi egyik pillanatba még otthon a mosatlan edénnyel a kezébe nézi hozzáteszem halál nyugalommal ahogy az emberét majd kinyírják majd hirtelen észbe kap jaj futás segíteni neki. Úgy beszélgetnek hozzá közben mintha nem tudom általános iskolás atlétika versenyfelkészülés alatt lenne. Utána meg 30 perc süketelés, back to prison the end.
Ha van olyan regényfolyam, amiről rengetegen még most, a negyedik tévés évad végén sem tudják elhinni, hogy lehet jól adaptálni, az a Trónok harca. A könyvek nem úgy épülnek fel, ahogy általában megszoktuk, egy-egy fejezet egy karakter szemszögéből meséli el a történetet,…..
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Miután felmerült, hogy el fog készülni a Hobbit szóba hozták, hogy a Gyűrűk ura szereplői is fel fognak bukkanni a két részes előzményben. Úgy volt, hogy Aragorn is látható lesz, Viggo Mortensen azonban a  Movies oldalnak adott interjúban elmondta, hogy eddig még senki nem…..
Nem titok, hogy a tévésorozatok készítői nem minden esetben (sőt, az esetek nagy többségében) törekednek arra, hogy sorozataik tinédzserkorú szereplőit valóban tinikorú színészek alakítsák - ennek nagyrészt az az oka, hogy nem találnak megfelelő korú színészt, és komoly…..
Mark Pellegrino a sci-fi-rajongók egyik tévés istene, a Lost Jacobja mellett eljátszotta már Lucifert az Odaátban, most pedig vámpírvezért alakít a Being Human amerikai újrájában (Emberbőrben címmel vetíti az AXN), de volt ő már erőszakos fráter a Dexter első és második…..
Rájöttem! Gumicsizma 2010.07.21 09:20:00
Gumiból (kaucsuk), esetleg valamilyen szintetikus anyagból készült erős, vízhatlan lábbeli. Elsősorban gyermekek és parasztok viselik, előbbiek az élénk színeket részesítik előnyben, lehetőség szerint vidám mintával díszítve, utóbbiak azonban a sötét modeleket kedvelik.…..
xss 2011.03.21 16:11:16
T. Szerző (és ki lehetővé tette e pár sor megjelenését)

Elgondolkodtató, hogy milyen oldalra jut az ember, ha hagyományos népi lábviseletet keres a google-ben a "paraszt és csizma" szavak használatával, ráadásul 2. helyen a találatok közt. Ha itt tartunk, hogy felsőfokú végzettséggel ilyen "cikket" (nem is tudom milyen más szó illik erre az intelligenciát jól reprezentáló "írásra") adunk ki kezeink közül, nem tudom, a szerzőben, a képző intézményben, vagy egyáltalán a rendszerben keresendő a hiba. Bár az okleveles végzettség a "modellek" szó egy "l"-el való közlésénél elbizonytalanodni látszik, a kommentek között mégis találtam a "diploma" meglévőségére utaló megjegyzést. Nagyon nem szeretnék belemenni a részletekbe, de azt hiszem a disznóól takarítása (aka ganajozás) mellett egész nagy számban vannak területek ahol a gumi csizma használatos. De ha csak egyáltalán a férfi csizmákat veszem, nem tudom mennyire divatos világos, akár fehér színben (hacsak nem kérdéses identitású western hős lábán képzeljük el). Ha pedig a humor valamelyik formájával szerette volna az író szórakoztatni a "nagyérdeműt", de nincs affinitása hozzá, elegendő lenne valamelyik vicclapból, vagy stand up komikustól idézni. Remélem azóta a kedves Szerző gondolkodásmódjában, úgy 98%ban megváltozott, ha ez így, fenti soraimtól kérem tekintsen el!

Üdvözlettel, egy vidéken elő, budapesti hallgató
135 ezer eurós Maserati GranCabriót ajándékozott a Ferrari a spanyolnak, mert megnyerte a bahreini nyitófutamot.Az olaszok győzelmi prémiumként adták a 440 lőerős, 4,7 literes, V8-as gépet, ami a testvérgyár egyik legújabb és talán legszebb modellje. A Maserati-honlap szerint…..
xss 2010.03.24 09:21:27
@Zig Zag: ugye ezt nem komolyan gondoltad hogy szegény Alonso regadó... kerítés magasító kell ide is ..
Kedvenc hollywoodi rosszfiunk, az ismert pinabubus és kurvapecér Charlie Sheen, akit a fater minden bizonnyal jól szájon vágna, ha az a típus lenne (de nem az) elég keményen belefingott a proverbiális nulláslisztbe azzal, hogy a karácsonykor még a kése hegyére kívánt nejével együtt…..
Idén tízéves a Totalcar, és ez a jubileum tökéletes okot nyújt számvetésre és tervezésre. A jövőképhez azonban kellőképpen ellazult testre, lélekre és agyra van szükség. Ezért csoportosan elvonultunk Tiszafüredre, hogy a helyi wellness-központban (tudják, a wellness az, ahol…..
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..