Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andiandi43

20 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyalogtúra a Tenerife Pico del Teide csúcsra Egynapos nagyon fárasztó, de látványokban, élményekben rendkívül gazdag program, amit mindenki a saját felelősségére tesz meg. Ahol mindenki kénytelen saját magáról gondoskodni. Indulási hely: TF-21 számú úton a Montagne Blanca…..
Nézd meg a többi videót is!  ..
MeteolineAz Afrika északnyugati partjai előtt fekvő szigetek éghajlata meleg nyarú mediterrán. A csapadék éven belüli eloszlása is jellegzetesen mediterrán, azaz a legtöbb csapadék ősz végén és télen hullik. Az évi csapadékösszeg 200-500 mm közötti. Májustól szeptemberig…..
Miközben élvezed az örök tavasz örömeit, napozás közben testedet langyos szellő símogatja, időnként a forró trópusi nap megcsipkedi bőrödet, kezed ügyében van egy jeges sangria, gondolataidba révedsz. Talán eszedbe jut hogy, nem volt ez mindíg így és talán nem is lesz ez…..
Patrick Cameon's Ultra Violet Show in Tenerife March 2011 Regency Resorts Tenerife..
Hooters Dance in Tenerife (Playa De Las Americas) in HD Szállás Tenerife..
Tenerife Üzlet és Szórakozás Azok számára, akik megpróbálják kombinálni az üzletet a szórakozással, fiatalosak és hisznek még a csodákban, azok számára a sziget egy tündérmes. Tenerife olyan, mint egy növekvő fa, ma már olyan nagy, hogy senki nem emlékszik pontosan, mikor…..
Playa Del Duque TenerifeIgazi hullámfürdés! Szállás Kanári Szigetek..
Itt Voltam ! Regency Resorts Club Tenerife, Torviscas Alto, Costa Adeje, Calle Cataluna 1..
Regency Resorts Tenerife Loro Park 2011.02.08 09:58:00
Jaguár köjkök születtek Tenerifén a Loro Parkban. Míg a legtöbb jaguár sárga, fekete rózsa alakú foltokkal születik, akad közöttük egy fekete kabát is, mint az anyaja. A jaguár ikrek négy hetesek.  Szállás Kanári szigetek - Tenerife..
Győztek a bika pártiak, győztek a bikák is és ezzel elvesztek a hagyományok! Emlékezzünk kegyelettel !Kanári Szigetek- Tenerife ..
Több hónapos tárgyalást követően - az ASP szövetséghez hasonlóan - a PWA is összeállította világturnéjának állomásait. A 14 bemutatott állomással a sportág történetének leghosszabb és legsikeresebb szezonja lehet ez – állítják a szervezők.A február 25-én kezdődő…..
Kék NapsugarakA fotó az egyik legritkább légkör optikai jelenségről készült a a Teide Obszervatóriumban.Lapos sávokká szakadozott napkorong, kék és zöld árnyalatokkal a naplemente végén.Teide Obszervatórium - Kanári - Szigetek.Kereszturi Ákos, Origo.  Szállás…..
Karnevál Eseménynaptár 2011Csütörtök, február 1020:30 h. bemutatása jelöltek ReinaGuimerá SzínházPéntek, február 11.19:00 h. Az első szakasz a gyermekek Murgas VersenyNemzetközi Kiállítás és Konferencia-Tól február 11. - március 15.  fotókiállítása "Queens belső…..
Szilárd talált egy programot, amely sokaknak hasznára lehet az olcsó, átszállásos  megoldások keresésben. Megosztotta velünk tapasztalatait, (Gdansk 10 euróért mindenki álma :)  de várjuk a rutinos lokosztosok véleményét is :) Ha használható, kéretik nem 5 ezerért…..
Sexy Girls Tenerife, Canary Islands Spain Szállás Kanári Szigetek..
Egy Jó Spanyol EbédÜljönek be egy éttermbe és elsőnek rendeljenek egy kancsó Sangriát. Miközben szopogatják ezt a nagyon kellemes, vörös bor alapú, déli gyümölcsökkel és jéggel kombinált italt, tanulmányozzák az étlapot. Kérjenek egy gazpacho-t, ami egy hideg zöldségekből…..
Tenerife - Vulkánok hátán - Kanári Szigetek2010-10-18 , Írta: Lillin Ferenc,Egy motorozás szempontjából absztinens év után, decemberben megint elkapott a mehetnék egy olyan helyre, ahol még nem jártam, és ahol a tél ellenére jót lehet gurulni. A válság úgy látszik, a…..
Tenerifén Nyaralt a Real Madrid2010. február 27. Ahogy előrejeleztük, a Real Madrid ismét gólfesztivált rendezett. Ezúttal az újonc Tenerife volt a szenvedő fél, amely egy ellenében ötöt kapott a királyi gárdától. A madridiak ezúttal sem adták tehát alább egy kiütéses…..
A klónozásról magyar szemmel  Mécs Anna Megjelent: Élet és Tudomány, 2010. január 13.   „Soha ne add fel!” – ez áll a Dinnyés András által vezetett Biotalentum Kft. ajtajára ragasztott plakáton, amelyen egy gólya csőre közé ragadt béka küzd az…..
Jay Leno főműsoridőből való távozását követően rengeteg pleyka látott napvilágot Conan O'Brien és az általa vezetett Tonight Show sorsáról. Talkshow házigazdák, többek között Ferguson és Letterman (CBS), valamint Kimmel (ABC) is szinte naponta foglalkoztak az üggyel, Conan…..
Karnevál Tenerife 2010Tenerife szigetén minden év februárjában megrendezésre kerülő karnevál az egyik legrangosabb turisztikai látványosság. Mára a világ legnagyobb karneváljai kötött a Riói után a második helyen szerepel. Egész hónapban színes karneváli hangulat várja a…..