Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foma

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A világ legjobb blogja 2011.05.31 23:48:00
Ellopták egy fickó laptopját, mire ő riasztotta a rendőrséget, de azok nem intézkedtek egyelőre. Így ő beindított egy alkalmazást a macbook-ján, amivel követheti, hogy éppen mit csinál a tolvaj a gépével. This guy has my laptop, EPIC!Itt éppen elvarázsolva bámulja: Inkább…..
Miért pont ez? A kérdés több, mint helyénvaló, hiszen lehetne a Pokolgép - Hol van a szó ? című dala is... Igen, kérem, itt pont az történik, mint az Omega Gyöngyhajú lányával, csak hát a Hammerfall, bármely népszerű true-metal berkekben, azért nem a Scorpions szintje. De ez…..
Sokak számára riasztó, másoknak örömteli néven rendezi meg a kerékpáros mozgalom szokásos tavaszi felvonulását. Bár a megmozdulást I. Utolsó Critical Mass néven indítják, de sem megijedni, sem örülni nem kell. Az elnevezés azt jelzi: az eredeti célkitűzésekkel most rendezik…..
Foma 2011.04.29 13:17:33
@Stock: fordulj rá inkább az asszonyra holnap délután.
A népszerű doktoros sorozat központi figurája, Hugh Laurie sokmindenhez ért a színészkedés mellett, most a pár éve kiadott könyve után hamarosan blueslemezt jelentet meg. Laurie Los Angelesben vette fel a Let Them Talk című bemutatkozását Joe Henry énekes-dalszerző…..
Több orvosi szaktanulmány állítja, hogy a szenvedélyes kerékpározás hosszú távon rossz hatással lehet a férfiak szexuális teljesítményére, és akár terméketlenséghez is vezethet. Egy spanyolországi vizsgálat szerint a triatlonisták között azoknak volt a legrosszabb a spermium…..
Foma 2011.02.16 12:34:52
Bizomány, filmajánlás következik. Szörfözvén az IMDB hullámain, beleakadt a kislábujjam körme alá a Serenity című film. A rating kecsegtető, a műfaj sci-fi, és olyanokat mondanak a trailerben, hogy az évtized legötletesebb sci-fi-je. Hámondom toljuk neki. Mellékesen jegyezném…..
DJ Schmolli – T.N.T. Bass [mp3] AC/DC – T.N.T. Egotronic – Mehr Bass (vs. JA!KOB) ha DJ Schmollin múlik, táncparkett nem marad egyben..
Egy jó szemű Homár-olvasótól kaptuk a tippet, miszerint a Tv2 Tények című műsorának meg kellene változtatni a címét, mert amit bemutatnak, annak csak bizonyos százaléka tény, már ha egyáltalán. A tévében december 8-án sugárzott riportban például egy Lipótmezőn rendezett…..
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
Kerékagy Kung fu harc biciklivel 2010.11.24 13:38:00
Csikorgó gumik, indulásnál kipörgő kerekek. Nehéz lehetett a rendezők, a Shaw testvérek dolga, hogy a röhejesnél egyetlen fokkal elfogadhatóbb szinten hozzák az akciójelenetet, amelyben egy 40 kiló nő és barátai BMX-szel tartanak sakkban meglett munkásembereket, akik hiába…..
Fuck To The Music FUCKHEAD!!!!!!!!! 2010.11.23 08:11:00
Vannak zenekarok, melyeket zeneileg ha szeretünk, ha nem, muszáj legalább egyszer megnézni az életben. A Fuckhead is pont ilyen. Áriázás, drum and bass, noise rock, meg nagyjából bármikor bármi zeneileg, és egy hasonlóképpen kiszámíthatatlan, eklektikus performance, mely során…..
Titi! Ókovács Szilveszter, csuda pofa. ..
Foma 2010.11.19 08:19:43
Többen kérdeztétek, hogy hogyan lehet itt közlekedni. Ez érdekes kérdés. A kulcsszó: a BIZTONSÁGOS TAXI. Ez itt egy konkrét fogalom.Hogy mi számít biztonságos taxinak? Ez még érdekesebb kérdés.Amit mondjuk egy helyi, azaz afgán ismerős hív. Ha éppen van ilyen ismerős a…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Ön nem taxizik, de nem is rokkant de szeretne híres lenni legalább öt percre? Szeretné, ha önről szólnának a hírek? Úgy gondolja, hogy a biztonsági öv csak egy tudatalatti szolgalélek-kreátor? Itt a megoldás. Vélemények az azonos című írásunkról...
Foma 2010.10.27 08:36:40
@tlantos: facepalm
Kedves MTBlog, job hunterek! Szeretném veletek megosztani, egy igen érdekes kalandomat ami a mai napon történt.Hogy lehetséges, hogy léteznek még szcientológus munkaerő közvetítők? Csak szűkszavúan: Adott logisztikai végzettségű munkaerő,adott logisztikai munka ajánlat.…..
 "Keresd meg Lucát a képen! A helyes megfejtők között szívesen sorsolnám ki azokat a szőrszálakat, amiket a ruháimon hagyott a kis dög" - írja Kardos Zsuzsa. A feladvány él, a sorsolás elmarad :-)  ..
Subba Keddidi 2010.09.07 15:21:02
Foma 2010.09.07 20:11:47
Valaki nyugtasson meg, hogy az alábbi videó fake, és nem létezik ilyen.   ..
Sopianae DeLuxe Ittas falugond(n)ok 2010.09.06 10:05:00
Érdekes hír jelent meg pár hete a helyi villanymédia hasábjain. Megmondom őszintén kicsit vegyes érzelmeket keltett bennem az eset, de ami még érdekesebb az a helyiek reakciója. Azért vidéken a XXI. században is más a norma…:)Június végén nagy visszhangot váltott ki a…..
Foma 2010.09.07 10:10:31
@Jay350i: kíváncsi lennék arra a bizonyításra. Esetleg világszerte akadályozzák a publikálását az alkohol-lobbisták? :)
Az Ascari Race Resort még akkor is bénítóan döbbenetes, ha az embert épp a vizelet-visszatartás kiváltotta hólyagruptúra fenyegeti. Klaas Zwart állítólag az olajkitermelés-iparban tollasodott meg annyira, hogy megcsinálhassa Európa egyik legmenőbb autós játszóterét.   A…..
Foma 2010.07.15 12:37:24
Foglalkoztunk már a témával, sőt, anno titeket is megkérdeztünk a legjobb dobos kilétét illetően. Az alábbi videó kitörési pontként a metal vonalat is megnyitja, a sorrenden ismét lehet vitatkozni!..