Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WEGA22

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Viszlát, és kösz a halakat 2010.02.23 10:30:00
Érdemes akkor lelépni, amikor még maradt valaki, aki marasztalna. Bajnai Gordonnak ez sikerült, hogy belőle volna igény többre, az látszott már akkor, amikor sokadszorra és egyértelműen közölte, hogy nincs továbbmenet. Hiszen már az is azért történt, mert minden reggel vinnyogó…..
A következő mail esett be a levelesládánkba. Aki be szeretné kommentelni, hogy kissé reklámízű, annak igaza van, mégse fáradjon. Elvégre, ők legalább dolgoztak vele, leforgatták, vágták, satöbbi, tisztán tájékoztatási célzattal. Hoyg megtudjuk, mi történik az ominózus…..
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!    Tisztelt szerkesztők!   A feleségem kért meg, hogy forduljak önökhöz, mert a gyárban, ahol dolgozik ( nem írok nevet, mert fél)  mindennapos megaláztatások érik a dolgozókat. A művezető egy 50-es, …..
WEGA22 2009.12.03 18:34:50
Szerintem sem tudjuk, hogy a feleség és a többi munkás cigány-e, és itt nem is erről van szó, szánalmas, hogy ennyire leragad pár kiscsászár, és erre fókuszál. Amennyiben szerinted biztosan azok (hiszen >80%-ban ezt tényként veszik a kommentezők), akkor szerintem meg patkányok lehetnek ("szart sem értek ti patkányok"). Nem tudom, hogy az állat-utálók milyen címmel illethetők szalonképesen (mint "rasszista") - ki tud segíteni: egy újabb utálkozós, vagdalkozós sz@rfolyamot idepingelhetnénk, mi, mindannyian, együtt.
Minden esetre Aziz vagy egy frusztrált kisember, vagy ha tényleg sikerült felépítenie valamit (ami még mit sem jelent, hiszen Mónika is jól él, pedig...), akkor is csak egy arrogáns kis mitugrász, aki ha úgy viselkedik az embereivel, ahogy itt leírta a hozzáállását, azok utálhatják, mint a sz@rt (persze szigorúan a háta mögött). Semmit sem tudsz a munkapszichológiáról, motivációról, rugalmasságról, kompromisszum-keresésről (stb.), ergo, nulla vezetési képességed van, hiába vagy büszke rá, hogy szerinted milyen ügyes vagy. Nettó bért adni meg nem járja, bruttóra kell bejelenteni, az az igazi büszkeség alapja, no! :)
Gyanítom, hogy az utakon is kemény vagy, mert te vezetsz a legjobban, és mit képzel a többi kis pöcs, hogy ki mert jönni az utakra. Az emberiség szégyenei az ilyenek, csak soha sem fogják ez felfedezni (tán egyfajta védekező reflex?).
Na de ez utóbbi csak egy megérzés, a többit viszont tényként gondolom. :)))
WEGA22 2009.12.03 19:25:13
Köszi Aziz, jó olvasni, hogy okos vagyok, egy pozitív feedback mindig nagy öröm. :)

Bruttó bért kapok tizenix éve, még a jutalékom is bruttó, minden hivatalos (7 éve people-management-tel, mint középvezető, poitív megközelítést használok a motiválásban, s láss csodát, kiválóan és hatékonyan műxik!), de azt be kell valljam, ez egyrészről nem az én érdemem (Bruttó bér), mert munkáltatótól függ az ilyesmi, aber kiszámolni a nettót azért nem olyan nehéz, valljuk be :))). Az is tény, hogy iparáganként eltérő stílus lehet a hatásos: valahol keményebbnek kell lenni, máshol önállóbbak és önjáróbbak az emberek a munka tekintetében.
De a bunkós,meg a rugalmatlan kirugdálás egy alkoholista vezetőtől több, mint sok, és nem mondhatod rá egyszerűen, hogy jól tette, különösen, hogy csak egy hangyányit ismersz a dolog hátteréből. Ez sztereotípia, és általánosítás, kellő mennyiségű info nélkül.

Egy dolog biztos: ahol a munkavállalói oldal el van nyomva (kevés a lehetősége, pl. ázsiai feltörekvő országok egy időben ilyenek), addig keménykedés megy a munkáltatói oldalról, mert megteheti, és az emberi mivolta sokaknak olyan, hogy ezt kihasználják. Ahogy kialakul egy egészséges versenyhelyzet, mindjárt más a hozzáállása munkáltatónak. Nálunk szintén kevés helyen alakult ki ez utóbbi, ez van, de a tendencia nem a bunkózás és keménykedés - a jövőt tekintve Neked is tanácsolom, hogy próbálkozz. Persze ki vagyok én, hogy neked, a nagyembernek tanácsot adhassak, ugyebár... :)))
Már csak négyen versengenek Benkő Dániel kegyeiért, és kezd is kicsit unalmassá válni a minden mozzanatában előre megírt műsor, de a héten végre izgalmasabb részhez értünk. Ujjazás és erekció már eddig is volt, a hétfői adásba viszont olyan jelenetek kerültek volna, amikhez…..