Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szill

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tádááám!Sorsoltunk egyet gyorsan, és gratulálunk a nyerteseknek!Úgy írjuk a neveket, ahogy a Facebook-on is szerepel. A következő játékosok 200 tallérral lettek gazdagabbak:1. Marika Kis Lászlóné2. Balogh Enikő3. Dávid, Zelei4. Foki Ildikó5. Györgyi Ködöböcz6. Karolina…..
szill 2011.03.16 17:10:56
@m.thomas: Igen, működik. Csak nem onnét, ahol abbamaradt. Hiányzik egy csomó dollár és terület is. Ezenkívül elhúztak egy "mézes hajókötelet" a játékosok előtt az akcióval, amelyből elmaradt több mint két nap. Igen, működik :( :(

"Egyenlő pályák, egyenlő esélyek. Én kerékpárral megyek."
Tanyavilág Ismét be lehet lépni 2011.03.06 20:06:54
Délutánig gondok voltak a szolgáltatónkkal, ezért sokan nem tudtak belépni a játékba. Most nálunk már flottul működik.A "raktár lassú nyitási" és gyár bugokat a holnapi nap folyamán fogjuk tudni javítani.P.s.: az ezzel kapcsolatos hibajelentésekre egyenként nem fogunk…..
szill 2011.03.15 09:43:49
@marti0717: Ne aggódjatok, ha hazaértek a vadasparkból, akkor sem fog menni. Kiírták, amit kiírtak, aztán elhúztak a hétvégére. Ha engem érdekelne a játékosok sorsa, bizonyos időnként adnék tájékoztatást, hol tartok, mi várható. Kiírta ezt a mázas dumát és jót röhögve leléptek. Ha van egy klub, mondjuk "Elegem volt a Tanyavilág packázásaiból" néven, szívesen belépek :)
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
A hét elég pörgősre sikerült. Ahogy észrevehettétek kicsit átszerveztük a játékot. Mostantól kezdve külön raktárba kerülnek a betakarított javak és ami további újdonság, hogy feldolgozhatók.Az újításokkal együtt sajnos néhány új hiba is megjelent, ami csak akkor…..
szill 2011.01.23 19:02:42
@picur15: Valószínű, hogy nem régóta játszol. Kezdetben a felhasználók többsége tolerálta a hibákat, de jó néhány hónap eltelt azóta. Volt időszak, mikor tényleg flottul ment a játék - pár napig, aztán ismét előjöttek az idegesítő hibák, órákat töltöttek a játékosok azzal, hogy két mozdulat, aztán jött a Jóska, újratölt, ismét az említett mozdulat, Jóska... Lényegében a napi penzumot akár 5 perc alatt is le lehetne volna tudni, de ez sokszor az említett időtartamot vette igénybe, és ráadásul a végén "dolgavégezetlenül" kelt fel a sok játékos a gép elöl, foga között cifra szavakat morzsolgatva. Ezen nem tudom mit nem értesz! Ma nagyjából ott tartunk, mint tavaly nyáron... A hibák nem oldódtak meg, Jóska óránként többször beköszön... Igazából az szomorú az egészben, hogy egy szuper ötletet nem tudnak gyakorlatban megvalósítani a fejlesztők. Az elvitathatatlan, hogy "függőséget" okozó a játék, amit ki kellett volna használniuk, de a kivitelezés... gyalázatos!!!!!!! Ebből tőlünk kicsit balra egy élelmes menedzser irodaházat vett volna a Trafalgar Square-n. Természetesen elviekben még díjazom az újítási szándékot, de könyörgöm, amíg az alapjáték is téboly, miért nem azt próbálják helyretenni????
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..