Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[Nord]

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem szereti a melodrámát és a hosszú ömlengést, a spoilert viszont annál inkább, annak két mondatban a lényeg: 1. Ebben a formában ez (az s8) a Zandagort utolsó fordulója. 2. Kiadom az egészet nyílt forráskóddal, vagyis ha a közösség valamilyen formában megszervezi a…..
Ahogy gyűlnek a játékok a Heti retro rovatban, úgy tudok egyre többször megspórolni hosszas eredettörténeteket. Így van ez most is, a legutóbb a rovatba beszavazott UFO-val. A játékot ugyanis az a Julian Gollop készítette, aki a Laser Squadot is, amiről pedig már volt egy posztunk…..
[Nord] 2012.06.17 05:40:06
Készül belőle egy az eredetit a lehető legjobban követő (még arról is volt vita a fórumban, hogy a bugokat is beleépítsék-e) nyílt forráskódú remake is: openxcom.org/
Még nincs kész, de már elég jól áll, és aktívan fejlesztik. Én szurkolok nekik és várom hogy kész legyen.

Van még néhány, már teljesen játszható, az X-COM-ból ihletet merítő open source játék is, ezek közül a szerintem legjobb:
ufoai.org
E-könyv olvasók Egy kis számtan 2011.03.16 07:07:00
Sok ember gondolkodik azon, hogy vajon megéri-e e-könyv-olvasót vásárolni, kihasználható-e, illetve hosszú távon kifizetődő-e annyira, hogy érdemes legyen ezt a komoly beruházást megejteni. Ha eltekintünk két tényezőtől, úgyis mint tartalom-kiszolgálás hosszú…..
[Nord] 2011.03.17 11:03:46
@szakértőbb:
Egy papírkönyvet sehogy (legalábbis, a könyv darabokra szedése nélkül, amit nem kellene), ezért hangsúlyoztam hogy különböző könyvet olvasnánk :)

Én se adnám akárki kezébe hosszabb időre, de azért az ember barátnője általában nem akárki :)

Erről jut eszembe, a múltkor egy vonaton egy kalauz meglátta a kezemben, és heves érdeklődésbe kezdett. Tudta mi ez, csak megnézte közelebbről, meg a tapasztalataimról érdeklődött. Lehet meggyőztem hogy megéri megrendelni :)
Amíg nem jelent meg hivatalosan az iPhone 4, még azon ment a tökéletesen fogalomnélküli magyarázás, hogy az iPhone 3GS miért jobb telefon bármelyik frissen kiadott androidos készüléknél.2010 idusára azonban az iPhone megérdemelt elsőbbsége a smartphone piacon elolvadt. Évekig az…..
[Nord] 2010.10.16 15:27:33
@Nakhchivan: Mi teszi cikibbé egy telefonmárkának való szurkolást egy a világ másik végén élő focicsapatnak szurkolásnál?
Az, hogy az általad preferált márka erősödik, neked is előnyökkel járhat (nagyobb community support, több app, stb), attól viszont neked a gyakorlatban semmivel nem lesz jobb, hogy az általad kedvencnek kinevezett focicsapat nyer.
Alapvetően visszarendeződésnek tekinthetjük a Facebook tegnap kitolt új felületeit. Akik még emlékeznek, korábban pont ilyen leosztásban (live feed, news feed) lehetett nézegetni az ismerősökkel kapcsolatos híreket. Aztán - idén márciusban - megkaptuk azt a felületet, ahol…..
Hamarosan (valamikor június első napjaiban) elérhető lesz az ÉrtünkVannak.hu szájt, mely a brit TheyWorkForYou mintájára kísérli meg követhetővé tenni a magyar képviselők tevékenykedését. Az adatbázist az mkogy.hu-n megjelenő tartalmak, valamint 15-20 hírszájt feedje adja.…..
Újabb mérföldkőhöz érkezett a forradalmi p2p videószoftver. Feloldották a meghívóküldési korlátot, úgyhogy ezentúl számolatlanul szórhatja mindenki az accountokat. Ha nektek még nincs, és szükségetek van meghívóra, írjatok. Van automatikus meghívókérés is. (thx fraki)…..