Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tellmemore

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár saját tapasztalatból tudja, hogy az Elektromos Műveké a taplóságban amúgy közismerten világszínvonalú magyar mezőny legértelmetlenebb, legkommunistább, legportásszemléletűbb ügyintézési rendszere. Egy téli napon a csajommal és Homár Miriammal (1) meg Homár Borisszal…..
Megírta a Blikk, hogy Varnus Xavér perel, 25 milliót kér, mert nevét és tehetségét adta a Hal a tortán sikeréhez, erre csak azért is rosszat írtak róla az újságok. És mégis kit akar beperelni Magyarország egyetlen bulvárkompatibilis orgonaművésze? Hát a műsort gyártó Paprika…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
Az Internet Hungaryn Mihók Attila, a Ringier ügyvezető igazgatója hidegfejjel elemezte a helyzetet: a nyomtatott sajtót nem valószínű, hogy éppen az internet mentené meg. Az utóbbi években lassan, de egyre határozottabb léptekkel fordultak el a fogyasztók a napilapoktól és a…..
1. A Ringier Magyarország vezetője elképesztő netsemlegesség-ellenes kirohanása volt az IH legérthetetlenebb pillanata. A netezőket Blikk-adóval sújtani kívánó elképzelés a Google Magyarország vezetőjét például annyira meghökkentette, hogy angol nyelvű twitet írt. Mindez épp…..
Tellmemore 2009.10.15 23:44:11
@it_guru: nem értem én ezt... Most akkor azt mondta a csákó, hogy "ha a nagy tartalomszolgáltatók összefognak" vagy azt, hogy a Ringier? Mert gondolom, nem mindegy. Egyébként meg ahogy a híreket néztem, a Ringier nyereséges... Gondolom a offlineból fizetik a blikk onlányt, csak tudnám minek. Közben az origo speciel nyolcszáz millát szórakozik el egy év alatt. Szóval, előbb-utóbb nem a Ringier, hanem a T fog pénzt kérni. És ő nem fogja előre bejelenteni egy konferencián:)))