Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spacepunk

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a post elsősorban JavaScriptben jártas embereknek szól. A címben szereplő kiegészítő fejlesztése egy közösségi projekt keretében történne. A név már sokak számára beszédes, de azért leírom. A browser.js egy felhasználói JavaScript fájl (UserJS), ami minden Operában…..
Ma felkerült a Supertrapp muffler-maflás Esperes uramra, a Suzuki GS 1200 SS-re. V-Max Zsolt mért, fúrt, faragott és alumíniumot hegesztett. A végeredmény egy karakteres, érces, amolyan "ítéletharsonái" jellegű hangsáv, amit most már nem csak magam mögött hagyok, hanem…..
Az egyik legjobb point-and-click kalandhoz, a Samorosthoz és klónjaihoz méltó csoda a japán Pokku’s Friend. Gyönyörű, gyerekkönyvekre emlékeztető grafika, aranyos sztori, megoldható fejtörők – ideális levezetése az idei nyárnak. Apró kellemetlenség, hogy játék…..
spacepunk 2008.08.29 12:44:14
Büszke Manhattan Portage-tulajdonosként persze nem szívesen javasolnék más táskát. (Ok, esetleg a Rickshaw vagy a Timbuk2 jöhet még szóba nálam.) Egy negyedik cég, a MobileEdge viszont meglátta a lehetőséget a sok unott képű reptéri geekben, és olyan laptoptáskákat dobtak…..
Könnyed, ötletes logikai játék a Totem Destroyer, amiben egy bálvány alól kell kiszedegetnünk megadott számú téglát úgy, hogy a szobrocska ne essen le a földre. A huszonöt pályát hamar le lehet darálni, de egyébként a játék roppant szórakoztató és egész jól modellezi a…..
spacepunk 2008.07.16 11:55:58
Különbségkereső játékból már volt néhány, de mindig nagy népszerűségnek örvendett. A 6 differences a műfaj legszebbje, animált képekkel, remek ötletekkel. Az előzménye, az 5 differences itt található...
spacepunk 2008.05.30 11:48:12
Ne gondoljuk, hogy csak a kínai kormánynak jut eszébe, hogy cenzúrázza a webet. A hír igaz, a Microsoft egyszerűen blokkolja csetprogramjában a YouTube linkjeit. Ha megpróbáluk MSN-ben (Windows Messengerben) youtube-os videót küldeni, azt az üzenetet kapjuk vissza, hogy "The…..
Megkaptam egy olvasónktól ezt a linket, amin egy könnyed ujjgyakorlat található, és eszembe jutott róla a Pest Control, ami hasonló ötletre épül, csak sokkal játékszerűbb. Egy légycsapóval kell ronda férgeket, bogarakat és csúszómászókat múlt időbe tennünk, a látszólag…..
spacepunk 2008.04.28 12:34:44
Szeretjük azokat a játékokat, amelyek nem csillivilli grafikájukkal, hanem eredetiségükkel próbálják megnyerni a júzereket. A Gravity Pods remek példa erre: a külcsínnél még az első ATM-automaták kijelzője is szebb, a játékmenet viszont egészen zseniális. Egy űrhajót kell…..
spacepunk 2008.04.23 14:09:05
A Super Crazy Guitar Mania Deluxe 2-ről írtam tavaly, most itt a harmadik rész. A lényeg ugyanaz, mint korábban: a dal ütemére megfelelő pillanatban megnyomni a megfelelő gombot, de azért a sorozat érezhetően fejlődött. Például a félrepengetések már hallatszanak, és a hibák…..
spacepunk 2008.04.23 11:40:28
spacepunk 2008.04.23 11:41:04
Péntek délután, az egyre olvadó munkaidőben olvasgatom kedvenc online magazinomat, egészen pontosan a "Laughing Baby"-problematikáról szóló írást. Aki nem ismeri a sztorit: szóval van ez a videó......Két éve töltötte fel egy svéd papa a webre. Nincs benne semmi…..
Múltkor már felvetettem, hogy vajon jó ötlet-e a Flickr (vagyhát a Yahoo) részéről, hogy ebbe a népszerű és sikeres fotómegosztó szolgáltatásba beenged egyéb tartalomfajtákat is. A mai nappal ugye már hivatalosan is létezik a Flickr Video, úgyhogy itt az idő, hogy ismét…..
„Már vagy három post disztrojmentes volt egymás után. Mi lesz így, még az agysejtjeim a végén abbahagyják a sorvadást” - írja John_The_Stupid nevű címeres munkakerülőnk. „De ezen változtathatunk, jöhetne mondjuk a Chopraider, aranyos rajzolt grafika (filctollas…..
spacepunk 2008.04.04 15:08:29
Bár tegnap már megjelent egy kósza hír, hogy elérhető az Opera Mini új betája, hamar kiderült, hogy csak áprilisi tréfáról volt szó. De azért nem állt messze a igazságtól, mert ma már valóban kiadták a következő verzió előzetesét. A verziószámból kitűnik, hogy ez csak…..
Magyar Opera Napi hírek 2008.04.01 11:12:00
Nos, a heti hírek formátum nem igazán vált be úgy, ahogy azt terveztük, úgyhogy mostantól átállunk napi hírekre. Lássuk, mi történt az elmúlt 24 órában az Opera háza táján. Visszatértünk a régi designra, mivel az új nem működött megfelelően minden böngészőben,…..
A hét második felének egyik legkitartóbb pletykája az volt, hogy a Yahoo fogja, és a tulajdonában lévő képmegosztó szájtba beengedi a videótartalmakat. A Flickr Video állítólag annyira előrehaladott állapotban van, hogy jövő hónapban már készen is áll a bétatesztelésre. A…..
Tavaly nyáron kezdtem el játszani a Rizikón alapuló, LandGrab nevű online közösségi játékkal. A játék kialakítása profi, a felhasználók hozhatnak létre új játszmát, feltölthetnek új térképet meghatározva annak szabályait, vagy választhatnak a korábbiakból. A többiek…..
Hogy mik vannak:)  Bocsi az off-ért, de ez megalol:)Lekéste az utolsó vonatot, ezért ellopott egy villanymozdonyt a kelet-ukrajnai Krivij Rih vasútállomásán egy 22 éves melitopoli férfi, hogy találkozhasson a barátnőjével.Az esetről csütörtökön beszámoló korrespondent.net…..
Új MÁV blog Káosz tegnap 2008.03.05 06:52:11
Mentesítésből megbukott ismét a MÁV, hiszen a tegnapi szakadás miatt nem tudtak volna közlekedni az esztergomi vonatok sem, így egyszerű lett volna több mentesítőt küldeni, de nem.... 2008.március 4-én Vácról 11:28-kor indult a vonat ami csak Rákospalota -Újpestig közlekedett…..
Új MÁV blog Ez ciki:) 2008.03.04 08:44:00
Hát igen ez elég ciki kedves kreatív ügynökség! Ha már képet lopunk legalább jó képet lopjunk:) A MÁV-Start az alábbi fotóval reklámozza a svájci akcióját! Szia Gondolom nagy tudású PR-os keresett egy hegyes képet és berakta Svájchoz, csak az a baj, hogy ez Ausztria,…..
spacepunk 2008.03.04 15:04:29
Áááhhh...
Ezek tényleg ennyire
m@rhák?!

Hahó! MÁVosok! Ideje lenne lecserélni a fotót, egy ideje kint van ez a poszt!

georgejr: esetleg ki lehetne egészíteni a posztot egy szavazással, ahol tippelni lehetne, mennyi idő alatt köszörüli ki a csaorbát kedves hungarikum mamutunk :)
Új MÁV blog Vonat vagy autó? 2008.02.06 18:01:00
Ismét a régi téma:) Hali! Láttam volt már hasonló cikk a témában de gondoltam billentyűzetet ragadok én is, mert egyszerűen nem tudom megérteni a MÁV tarifaképzését és azt, hogy miért csodálkoznak, hogy veszteséges a cég. Szombathelyiként elég ritkán fordulok meg Budapesten…..
spacepunk 2008.02.06 19:10:20
És akkor, ahogy ígértem: családfaszájtok... Egyik, Németországban élő olvasónk hívta fel a figyelmünket a hazai és német családfaépítő oldalakra. Ő két magyar szájtot - az Őseim.hu-t és a Családfalu.hu-t - említi. Annak rendje-módja szerint reggeltem, és próbálkoztam, de…..
spacepunk 2008.01.22 21:33:01
Magyar Opera Kellemes ünnepeket! 2007.12.24 10:00:00
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk nektek! És várunk vissza jövőre is! :)..
spacepunk 2007.12.24 10:39:24
Bigyóblog Winamp mp3-lejátszó 2007.11.10 09:19:00
Mi az, ami sokaknak bejönne, mégsincs még? Egy Winamp alakú mp3-lejátszó. Nagyon jól néz ki, de egyelőre sajnos még csak koncepció. Kommentben kaptuk a tippet, amit ezúton is köszönünk.Via Mobilewhack..
A legnépszerűbb Web OS lett az utóbbi hónapokban a Box.net. A hivatalos közleményük szerint novemberre a regisztrációk száma elérte az egymilliót. Ebből az alkalomból küldték be a felhasználók beszámolóikat arról, hogy ők mire használják a webtárhelyet. Abba most ne menjünk…..