Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borszakértő

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatfronton már évek óta az a helyzet, hogy legfeljebb egy éves lemaradással mi is megkapunk minden mételyt a tengerentúlról (a Good Guys-t AZONNAL el kellene hozni), így már nem számít akkor durranásnak, ha egy amerikai sorozat érkezéséről ír az ember. A csatornák igazán…..
borszakértő 2010.07.27 20:39:46
@reccs: kösz
Ágnes a Rádiótaxi Budapesten belül fix tarifás kedvezményével ment volna partizni a Szigetre egy külső kerületből. A taxis megpróbálta kirakni őket először a Budai hídfőnél, aztán a sziget bejárat kishídjánál: Évek óta külföldön élek, és azóta igen nehezen viselem a…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
borszakértő 2010.07.03 20:40:29
@bigbang77: a demokrácia lényege nem az, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem, hogy nem csinálod azt amit nem akarsz, ergo négy évig nincs kuss. Ha te így fogod fel a demokrácia lényegét, akkor nagy baj van a fejedben, mert ez az elnyomás lényege. És lehet fröcsögni, de eddig ilyenre még nem volt példa az elmúlt
21 év alatt, mi következik ezután, a nagyvezérről fotókat kell kirakni minden közintézménybe, mint a Rákosy rendszerben?
Én nem erre szavaztam. ez a deklarátum nem az én eszmémet tükrözi, ezért nem értek vele egyet.
 Igen, jól látjátok. Az új iphone4 kapható itthon, reméljük meg is veszik gyorsan!!! (Főleg, hogy mennyire profi készülék!)Aki nem tudta kivárni az itthoni forgalmazást, és annyira debil, hogy képes volt Párizsba menni ezért a marék kakiért, és még részletesen…..
Na, melyik az a magyar politikus, amelyik tömegközlekedik? Naaaaaaaaa? A Budapest Száksz magazin a következőkben Deutsch Tamás egy szombati délutánjába enged bepillantást a köznépnek. Láthatjuk, hogy Tamás is csak egy ember a sok közül, ő is gyalog jár, levegőt szív, és a…..
borszakértő 2010.06.22 17:06:51
Tudtad? Mi van a képen? 2010.01.14 16:51:00
Erre kíváncsi vagyok :-)Kitaláljátok-e, mit ábrázol a kép, és milyen alkalomból készült?..
A csúszkásmasszázsról volt már szó néhány hónapja, most a dysthymia.blog.hu szerzőjétől megérkezett a harmadik erotikus masszázsélmény. Fogyasszátok szeretettel:   Egy Eszter nevű masszőzhöz mentem el. Nem tévesztendő össze az Eszter nevű ismerősömmel, akiről…..
Cuvée Bajnokok Ligája címmel hirdetett nagyszabású nagyvörös-kóstolást az In Vino Veritas, a csütörtöki rendezvény helyszínéül a cég új telephelyét választották, amely történetesen az egykori Tinto Fino egykori épülete a Bp. III. kerületi Szőlőkert közben. Szép nagy…..
borszakértő 2010.05.22 15:07:26
@Kóstolómester:
Gondolom nem a tankpezsgő sorozatból kóstoltak. Amúgy kóstoltad már a Francoise Brut, Francoise nyerspezsgőt, a Grand Cuvéet, Chardonnay Brut-ot, a Törley Irsai Olivért, vagy a Törley Tokajit? Ha nem akkor nem is tudod, hogy miről beszélsz.
borszakértő 2010.05.22 19:12:30
@Kóstolómester: Ok. lehet, hogy nem egy Champagne, bár szerintem a Francoise simán hozza egy 10000 Ft alatti Champagne szinvonalát, pl: Moet. De ha nem a minőséget forszirozzuk, akkor viszont az ár-érték arány a domináns. Majdnem elfelejtettem, 2007-ben a XXX. Országos borverseny Aranyérmes pezsgője lett a Törley Jubileum Cuvée, amiből mindössze 5000 számozott palack került piacra. Szerencsére van belőle két palackkal -:)
                                      Ugyan ki ne emlékezne az FPS-ek atyjára, a Wolfenstein 3D-re. Abban az időben, 1992-ben, mikor megjelent, egy új színvonalirányzatot nyitott meg a…..
Egy csomó dologban a kínaiak a legjobbak a világon, de egy banánhéjon mindig elcsúsznak, és minden sikersztorijukba vegyül valami kellemetlen mellékíz. Mondok néhány példát. Kína nagyhatalom a sportban, de amikor nem ping-pongról van szó, biztosan felmerül, hogy az eredményt…..
Adott egy ország Európa szívében, melynek testét hajszálér-hálózatként át meg átszövik az autópályák… Ha-ha, de jó is lenne, gondolkodom el ezen mindig, amikor nyáron a dugóban szívok az M7-esen és állandóan ugyanazt mormolom magamnak : "Tuti, hogy valami…..
A poszt egy hatrészes sorozat ötödik darabja, a befejező rész pénteken jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról, a harmadik az LMP-ről, a negyedik pedig az MDF-ről szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és…..
borszakértő 2010.04.07 17:40:45
@erhnn: Barátom, a demokrácia nem arról szól, hogy bármit megtehetsz, hanem arról, hogy nem teszed meg azt amit nem akarsz, ergo demokráciában élünk, hiszen nem akarsz szavazni az MSZP-re.
Utcai üldözéssel kellett megállítania a rendőröknek több olyan kerékpárost, akit eredetileg csak figyelmeztetni akartak, hogy nem szép dolog vasúti átjáró piros jelzésén átkerekezni. Kedden a Rákosrendező melletti vasúti kereszteződést ellenőrizték rendőrök. A Nyugati…..
borszakértő 2010.03.30 19:54:11
@Saint Wasabi: Nem az olajjal van baj, hanem a fékbetéteddel. Az olajnak semmi köze a csikorgáshoz, ha be fog járatódni( kopni) valszeg. meg fog szűnni a csikorgás. Ez az autóknál is előfordúl, teljesen normális jelenség.
borszakértő 2010.03.30 19:56:20
@ingenium rusticus: Remélem rendőr a testvéred, és az anyádat fogja b....i, hahahahaha
Az amerikai rajzfilmes és játékgyártó cég szinte azonnal reagált Orbán Viktor bejelentésére, miszerint a következő kormányban ismét Martonyi János lesz a külügyminiszter.A kaliforniai vállalatnál továbbra is mélyen hallgatnak arról, hogy mi lett a sorsa annak a több százezer…..
borszakértő 2010.03.28 15:56:10
Piroslap Egy újabb jófej jobbikos 2010.03.22 05:58:00
Múlt héten még úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt…..
Feri évértékelt. Eleve "furcsa", hogy az MSZP bukott miniszterelnöke öntörvényűen osztja az észt, nem is hallgattam végig -hogy őszinte legyek egyetlen másodpercet sem hallgattam bele Fletó okoskodásába. Más, sokkal nagyobb probléma van a tegnapi…..
borszakértő 2010.03.20 16:34:08
@sorokinV: A sok "időkori elhülyülésben szenvedő" magasabb szellemi vitalitással bír mint Te mostanság.
Sokan tudják rólam, hogy nem szeretem a terepjárókat. Feleslegesen nagy, környezetszennyező, energiapazarló, kihasznál(hat)atlan vasak, amelyeknek a volánja mögött még a legszelídebb buddhista szerezetes is előbb-utóbb olyanokat mond, hogy "ha nem megy odébb, letolom", meg…..
borszakértő 2010.03.12 16:15:04
Ezek a szerencsétlen bambusz páncélos kannibálok nem tudják kivel baszakodnak. Sho Kosugi ugyanis egy halnindzsa, aki kopoltyúkkal felszerelkezve a víz alól indít támadást. ..
borszakértő 2010.03.11 19:20:33
Sziasztok!   A egy élelmiszer üzletben dolgozok, és nagyon fura dolgok vannak nálunk. Minden reggel le kell adnunk a személyes dolgainkat az irodában, úgy  mint a telefont,pénztár­cát, bankkártyát, utalványokat.Sőt közös mappában kell jegyzetelni, hogy mennyi pénz van…..
borszakértő 2010.03.10 18:20:30
Női divatblogok százai foglalkoztak az Oscar díjátadón megjelntek ruháival. A férfiaknál kissé unalmasabb a helyzet (lévén, hogy mindenki fekete öltönyben szmokingban jelent meg), de azért nézzük, ki találta el és ki nem!   Christoph Waltz és párja Az osztrák színész…..
borszakértő 2010.03.10 18:16:28
A kis piros Honda vezetője örülhet, hogy az amúgy leginkább saját magára veszélyes köcsögösködése után megúszta egy kis bájcsevejjel, egy könnyebben bepöccenő kamionossal pórul járhatott volna. G M levele alant. Kb. 1 hónappal ezelőtt voltam szemtanúja az esetnek,…..
borszakértő 2010.03.08 19:09:59
@fenriz17: Barátom akkor legközelebb te fogsz éhen dögleni, mivel európában az élelmiszerek 99%-át kamionokkal szállítják, és nem vonattal meg repülővel!
retro gastro Retro hét a Lidl-ben 2010.02.26 06:42:00
    A Lidl áruház nagyon dicséretes módon meghirdette a retro hetet, ami a tegnapi nappal megkezdődött. Természetesen már tegnap reggel ott jártam, hogy beszerezhessem azokat az alapvető termékeket, amiket gyermekkorom óta nélkülözni kényszerülök. A retro polc a…..
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
borszakértő 2010.02.21 18:18:39
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..