Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruno Salazar

0 bejegyzést írt és 391 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy a baj Vizicsacsiék táján: a csapat új, veterán játékosa, Danil "Diamondprox" Reshetnikov nem kapott vízumot Németországba, ezért a következő héten biztosan nem, de a csapat közleménye szerint előre nem látható ideig nem látjuk viszont az ex-Gambit sztárt.  Ugyan a vízum problémák jórészt…..
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
labdabiztos 15. Labdabiztos HT-kupa 2014.01.08 18:59:30
"A 15-ös a "varázsló" száma, ez különleges írói tehetséget, művészi hajlamot, muzikalitást, kiváló szónoki képességet kölcsönöz. E szám mély ezoterikus jelentéssel bír, az összes szám közül a legszerencsésebb, képes boldoggá tenni környezetét, örömet szerezni…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
Bruno Salazar 2014.02.24 13:23:50
Jön az új év, zárjuk le a régit. A sokkból felébredve tegyük el a megsárgult útinaplót, és csapjunk fel egy új könyvet, amiben új történetek vannak, új főhősökkel. Új év, új álmok, új esélyek, minden tiszta lappal indul, ahol nem ott meg majd fellebbeznek másodfokon. De…..
Bruno Salazar 2014.01.02 17:51:52
labdabiztos Gratulálunk! 2013.12.19 10:38:20
Már hosszú percek teltek el a bejelentés óta, szóval nem várható, hogy Csányi Sándor megszólal; "Na jó csak vicceltem!". Úgy tűnik, tényleg Pinyő lett az az új szövetségi kapitány, aki külföldi, és már jutott ki világbajnokságra. Rövid posztunk, csupán azt a célt…..
Bruno Salazar 2013.12.19 16:51:43
MI FOLYIK ITT MLSZ?!

Felkészült magyar szakma? Kit akartok megvezetni, de komolyan? Jelenleg egyetlen Magyar van a média szeme előtt aki valahol tart szakmailag az MágnesPeti. (lehet kövezni, egyéni vélemény, sőt hozzáteszem az elmúlt években Moniz volt az egyetlen edző a Magyar élvonalban aki nekem szakmailag elfogadható volt, és ezúton is szeretnék gratulálni a Ferencvárosnak a megkérdőjelezhetetlen előrelépéshez)

Akkor mire voltak az MLSZ részérül a nagy szavak, a válogatási elvek? Ha kineveznek egy olyan "szakembert" akinek minden egyes megnyilvánulása a közvélemény szemében szálka, én személy szerint csak mosolyogni tudtam a Győrőn eddig is. Nálam Pintér mind szakmailag mind erkölcsileg mind emberileg, alkalmatlan és csak azért nem NULLA mert személyesen nem ismerem így vannak bennem némi kételyek!

Arra hivatkozni, h legalább lesz hajtás, rend... komoly szakmai felkészültség! Ilyen erővel lehetett volna a "másik" Pintér is...

Egy edző fanatizmusa csak akkor vezet célra ha szakmailag megkérdőjelezhetetlen, vagy edzői zsenialitása rövid távon is eredményes, és ez nem csak a labdarúgásra igaz, ezeknél a személyeknél a pedagógia érzék, az empátia és az intelligencia hiánya az amit okos segítőkkel, szakmai stábbal ellen lehet súlyozni. Pintér A.-ra nagyrészt ráillene ez az embertípus ha nem lenne hiányossága a szakmai kérdésekben és edzői zsenialitásában...

Ha én válogatott közeli külföldön játszó labdarúgó lennék bedobnám a: köszönöm, többet nem jövök!
"A 14-es szám akkor kerül a markodba, ha elkötelezett vagy! Az életed olyan lehet, akár egy óriáskerék, viszont biztosan mindig a megfelelő irányban halad majd, ha a szíved a helyén van! Végy magas célokat magad elé és sose add fel azokat! Kerüld az érzékeny engedékenységet és…..
labdabiztos A sírásó-válogatott 2013.10.13 14:16:27
„Olyan pénzköltős a hangulatom máma” – életérzéssel indultam neki a vasárnap délelőtti sétának, amelynek eredménye ilyenkor az esetek többségében az szokott lenni, hogy valami felesleges dolgot veszek – például lottószelvényt vagy Nemzeti Sportot. Ma ez utóbbi volt…..
Bruno Salazar 2013.10.13 20:10:20
Úgy gondolom az eddigi hozzászólok felsorolása szinte tökéletes, viszont Nyilasi "egymillióért válogatottat csinálok belőled" Tibort nagyon hiányolom!

Bár az igazi felelősséget saját magunkba kell keresnünk, hogy a média a saját józan ítélőképességét is átveri, megint túl sokan elhitték, hogy lesz keresnivalónk a selejtezőkön!
Hiába minden idők leggyengébb Román és Török válogatottja...

Vidi-master KOLLÉGA meglátásait mosolyogva olvastam, és örömmel konstatáltam nem vagyok egyedül!

Pár bosszantó szösszenet csak így megjegyzésként az edzőképzésről:
- MLSZ "C" licensz, jelentkezni lehet *****@gmail.com címen. A jelentkezésről egy visszaigazolást se kapsz, sőt arról se , hogy elutasítottak! Ennyit erről...

Én személy szerint nem ismerem az "A" és a pro licensz szakmai anyagát de gondolom még mindig a régi holland iskolára épül amit minden futballt NÉZŐ nem csak látó ember észrevesz, hogy tökéletesen alkalmatlan a magyar játékosok számára!

- párhuzam a futsal edzőképzés szakmai anyagával ahol a mai napig felbukkan Kozma Mihály neve aki a futsal alap törvényein kívül szakmailag tökéletesen alkalmatlan és a mai napig az edzőképzést irányítja!(Ő is csak egy Mezey)

Csakhogy pontozni lehessen, megjegyzem én 11-em a szakmai impotencia alapján készült, mert nem az a legnagyobb baj ha hibázol, hanem ha nem veszed észre, hogy alkalmatlan vagy és nem bírsz felállni....:
Mezey Gy., Nyilasi T., Bognár Gy., Puhl S., Détári L., Hegyi I., Verebes J., Szöllősi Gy., Eszterházy M., Kisteleki I., Egervári S.,
„Valószínűleg még a bibliai időkben kialakultak a 13-as szám körüli hiedelmek. Az utolsó vacsorán 13 vendég volt, a 12 apostol és maga Jézus. Más források szerint az őt eláruló Júdás személyére utal a szám, mert ő volt az, aki tizenharmadikként ült az asztalhoz. A babona…..
Tizenkettő egy tucat és ez igaz még egy olyan, nem éppen tucatrendezvénynek számító versengésre is, mint a Labdabiztos Hattrick-kupa. Ideje hát, hogy ismét egymásnak feszüljenek a virtuális világ csapatai és eldöntsék, melyik gárda az, amelynek láttán még Bognár György is…..
Bruno Salazar 2013.02.22 02:17:44
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Én ebben a kérdésben Olaf-ra szavazok... mert van az úgy, hogy 100 meccsből csak 1x nyerhetek valaki ellen...
Mondjuk eddigi tapasztalataim alapján a 100 meccsből az 1x kaphatok ki volt ami bekövetkezett, ráadásul elég sűrűn! De akkor is elég nekem Lada szájét 1x elkenni egy idényben minek 2x, hogy aztán itt hallgassuk ahogy nyavajog! ha valaki leírja nekem a tavalyról hiányzókat szívesen írok nekik, nehogy lemaradjanak feltéve ha eddig a főlelkes szervezők nem tették meg...
Bruno Salazar 2013.03.22 14:23:31
@Bastille: LeBastille kolléga, Maga a sensi-n nőtt fel? Tengermély a tiszteletem...
Bruno Salazar 2013.04.24 01:38:13
@Futó Lada: Hozzad csak, majd közösen elfogyasztjuk annak örömére, hogy az eredménytől függetlenül ez a csapat legsikeresebb idénye... Hogy miért is?
kétszer megküzdhetünk az ősi riválissal igaz a futottak meg kategóriába... de végre elfoglaljuk méltó pozíciónkat a HallOfFame-be az idény végeztével....
Tegnap fogtam magam, és kiutaztam a város szélére (aki kitalálta, hogy az egyik legmodernebb sportközpont, a Sportmax 1 majdnem Kamaraerdőbe, de mindenképp a város szélére épüljön, annak kellene minden nap oda járnia, de legalább a budafokiak egy nagyszerű létesítményben…..
Bruno Salazar 2013.04.17 15:32:09
...apró megjegyzés: Horváth Ferenc - sportemberi és a hozzáállásbeli munkássága miatt megérdemli, hogy labdarúgóként említsük attól függetlenül, hogy a labda nem a legjobb barátja! Vincze Ottó sem ügyesebb, de egy igazi "díszfasz", tetszeleg szakkomentátori székben, és kimondottan buta a kispályás focihoz, a futsalról ne is beszéljünk! Ha már említette az FTC-Dunakeszi mérkőzést amit én is személyesen tekintettem meg, engedje meg, hogy kiegészítsem egy picit, hogy ne csak a mediából kapjon információt a futsalról! A Dunakeszi csapatában jelenleg egyetlen játékos van aki nemzetközi szinten is teljesíményre lehet képes (Jordi Illa), Magyar szinten NB1-es szinten is kiemelkedő játéktudást képvisel (Bitta, Kun, Sáfár, Tóth Gy.), NB1-es szintet megüti de nem tud érdemileg hozzátenni (Temesi), a többiek erősen az NB2 középszinvonalát ütik meg! Nem kell elszállni ettől a csapattól, érdemes lenne helyén kezelni a dolgokat! A Ferencvárosban viszont rengeteg a tehetség akik előtt ha lenne ebben a sportban pénz akkor akár még karrier lehetősége is fennállna! Rossz helyre megy a támogatás nem a fiatalokra... Remélem ebben tévedek és majd a Dunakeszi utánpótlása megcáfol, de mivel a futsal és a kispályás labdarúgás élvonala ugyanazokra a 30-on feletti játékosokra épül akkor van e utánpótlás?!
Visszatérve Vincze Ottóra, vajon ő mikor lett olyan jó játékos, hogy a bíró szidalmazást el kell nézni, 10 megmozdulásából még a nemzetközi erőszakosabb bírói felfogás szerint is 8 fault... amit persze a playstation-on nevelkedett 20 éves bírók nem mernek lefújni! Volt abban a fradi-ban egy Simonyi nevezetű játékos akinek a cipőjét nem vihetné!

Engedje meg hogy, gratuláljak a blog-jához és további folytatásra buzdítom mert jó meglátásai vannak .... a megyei focihoz is!
Egy futsal játékos!
90 European Championship 1992 2009.07.06 23:00:00
Hamarosan terjedelemes elemzéssel jelentkezünk 1992 nagy futballeseményéről, előtte azonban egy kis kedvcsináló. Ha 92-es foci EB, akkor nem maradhat ki az interaktív verzió sem. A futballszimulátorok egyik alapító atyja, az Elite Systems remekműve, az EC 92. Sajnos a…..
Ha létezik a PC-s csapatjátékoknak őse, a most következő darab mindenképp annak számít. A közismertebb nevén csak NBA ’89 néven futó mű idejekorán helyet követelt magának 286-osunkon, nem egy mókás momentummal és sok száz ponttal gazdagítva délutánjainkat. Mindamellett…..
Minden, valamire való focicsapat tizenegy tagból áll (a szurkolótábort és a meccs előtt nokiás dobozokkal, délkelet-ázsiai örömlányokkal korrumpált bírókat most ne számoljuk ide) így érthető, hogy futballkupák esetében a tizenegyedik kiírás legalább olyan ünnepi, mint a…..
Bruno Salazar 2012.12.05 10:38:19
@f_miki: A mai helyi újság rövid hírben közli:

Az öreg Salazar a műtőben!

Pénteki edzőmérkőzés alkalmával beszállt kicsit megmozgatni öreg csontjait a klubtulajdonos aki a futsal NB2-ben még aktívkodik, egy hazagurítás alkalmával letapadt a jobb lába majd egy óriási reccsenés következtében az achilles-e úgy gondolta a vádlijában jobb megpihenni! Az orvosi ellátásból kórházbezárás lett, az illusztris személy volt az utolsó ambuláns aki betette a lábát az Árpád kórházba. Többen találgatnak mi is lehet akkor a valódi oka a bezárásnak! Kollégánk próbálta interjúra fogni miközben elhagyta a kórházat de röviden csak ennyit préselt ki a szája szegletéből: Privát mérkőzés természetesen, egyébként 0:3
Jubileumi, tizedik kiírásához érkezett a Labdabiztos-blog Hattrick-pozitív szekciójának méltán népszerű kupasorozata, amelynek célja annak biztosítása, hogy a kupaszerdák legalább olyan izgalmasan teljenek, mint a szombatok - ha nem még izgalmasabban. A sorszám kerek ugyan, a…..
labdabiztos 8. Labdabiztos Kupa 2011.11.02 13:15:00
Immáron 8. alkalommal adatik meg a lehetőség, hogy mindenki szabadjára engedje a benne szunnyadó Verebes - mágust, és saját csapata élén próbálja megszerezni a labdarúgó-társadalom egyik legértékesebb trófeáját a Labdabiztos Kupát. Nem egyszerű, de viszont nehéz feladat ez,…..
Bruno Salazar 2011.11.29 16:51:57
www94.hattrick.org/World/Series/YouthSeries.aspx?YouthLeagueId=406914&TeamId=1643181

ifibajnokság lehet csatlakozni

eLBé utánpótlásbajnokság (406914)
Bruno Salazar 2012.01.26 12:50:19
@f_miki: megkötve
@Bastille: hát eljött a nap amikor unicumos üveggömbök hullottak az égből és guillotine-al végezték ki a hóhért... grat Le Bastille kollégának, és nem felejtjük ahogy a 2ik eLBé-n nekünk szurkolt mint outsider a nagyok között én most viszont szurkolók neki a következő fordulókban!
labdabiztos 7.Labdabiztos kupa 2011.07.07 12:45:00
.. és elérkezett vala az idő, mikor elindult az BL és az EL sorozat, így az LB Kupa kiírását sem halogathattuk tovább. Ez lészen pediglen a 7. kiírás, mikor birokra kelhetnek az nagytudású vezetők aranylábú ifjai, hogy eldöntsék vala ki a pallérozottabb csapat, és ki érdemes az…..
Bruno Salazar 2011.10.31 16:31:04
@CreaPress: Megtisztelő, hogy felvennéd a nevemet igaz körülbelül csak arra az 5 percre amíg máglyára vetnek, de Ladából leengedett olajat öntök a tűzre ha pont én maradnék ki a 20 csapatból...
Bruno Salazar 2011.10.31 20:47:01
@CreaPress: lehetne mindjárt egy eLBé premier league meg másodosztály nem? Maradjunk csak a kupánál amondó vagyok!
Bruno Salazar 2011.11.01 11:31:53
@CreaPress: már rotyog a gulyás... ifiliga érdekel...
labdabiztos 6.Labdabiztos kupa 2011.03.28 21:00:00
 A 6. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata A szabályzat a 6. Labdabiztos Hattrick-kupára érvényes. (A nevezettek minden kiírás előtt megegyeznek az aktuális feltételekről.) A kupa szabályzata: A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától…..
Bruno Salazar 2011.06.29 12:26:20
@Futó Lada: gratulálok...
Bruno Salazar 2011.07.02 02:06:53
@Alfredd: nálam aki nincs 7-es az instant kuka...
Bruno Salazar 2011.07.04 01:25:50
@Alfredd: Thorghelle-t is eladták külföldre....
Túljutottunk a futballtavasz nemzetközi vonatkozásain, a hétvégén a tulipánmezők helyett ismét a hazai vidékek kerülnek a figyelem középpontjába. Április első hétvégéjén a huszonegyedik alkalommal érkeznek titánjaink blokkolni a gyárba, a program változatosságát pedig mi…..
 Kezét csókolom, egy Sopronit és egy Heinekent lesz’szíves! Van még negyed órám, hogy odaérjek a Bélához. Az a tervem, hogy jó meccs lesz, ezért egy egyszemélyes performance-ot fogok elkövetni és nem mondom el senkinek. Első félidőben megiszom a Sopronit, mert az egy…..
Bruno Salazar 2011.03.31 10:49:12
@végh hanta: Hagyjuk már ezt a BGY-t, azért mert ügyes futballista volt a maga idejében, annyit ért a mai focihoz mint én a sarkkutatáshoz, de tavaly még ahhoz is vette a bátorságot, hogy a Futsal EB-n szakkomentátorkodjon... Bezzeg az el játékgépezett játékos fizetéseket senki nem kérdezi tőle... Szóval számomra hiteltelen, mint Nyilasi akinél 1millióért lehetett az utánpótlás játékosnak NB1-es mérkőzéseket venni! S a legnagyobb amikor az egészet megkoronázzák Puhl Sanyival... Jut eszembe Kovács Kálmán... Na abbahagyom mert még eret vágok ahogy tisztul a memóriám!
 HOLLANDIA - MAGYARORSZÁG  5-3   FL. : Üdvözöljük kedves olvasóinkat, itt a Holland-Magyar EB selejtezőről, a kommentátor Futó Lada, és itt van szakkommentátorunk Vegyi Iván . VI: Én is üdvözlöm a kedves olvasókat, ezekben a percekben éppen a himnuszokhoz…..