Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webblogman

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Prológus: 2030-ra a világon végigsöprő gazdasági válság a fejlett nyugati társadalmakat is romba döntötte. Az Európai Unió felbomlott, sok egykori tagállama anarchiába süllyedt. Főleg a kelet-európai országok estek szét és fordultak anarchiába. Az elszegényedett és…..
Ted, egy nagy cég beszerzési osztályán dolgozott, mint irodai alkalmazott. A nagy cégen belül sok középvezető is volt, ezek közé tartozott a Ted-nél egy évvel fiatalabb ambíciózus Elizabeth, aki egy másik osztályt vezetett, de szinte naponta találkoztak az ebédlőben. Ted már egy…..
A pokol tróntermének ajtaja bezárult. Az asszony az uralkodói ágyhoz kötözve bénultan feküdt, Jeff a lelkész pedig démonokkal kürölvéve lekötözve imádkozott. Hiába keresték a nagypénteken megfeszített és halála után minden évben alászálló Jézust a pokolban, nem…..
Földi idő szerint szombat délelőtt volt már, de Jézust sehol nem látták. A pokolban ugyanolyan káosz felfordulás és borzalmas légkör uralkodott mint előző nap. Egyik kanyarban egy 40 év körüli nő egy vízforrás mellett állva kiálltott utánuk, hogy adjanak neki inni, mert arra…..
 Jeff haladt lefelé a szerpentines úton. Az útszélen utányúló kezek és kiálltások követték. De ő nem nézett rájuk, csak sietett, hogy megtalálja az asszonyt. A nőt eközben démonok üldözték egyre lejjebb és mélyebbre kergetve őt, hogy elérjen a sátán tróntermébe. De…..
Nagycsütörtök este volt. A lelkész elmondta a nagyheti prédikációját Jézus elárulásáról a Gecsemáné kertben, fogságba ejtésének és elhurcolásának történetét. Ezek a nagypénteki események közvetlen előzményei. Nem is sejtette, hogy valamiféleképpen részt is vesz majd…..
 A stáb az erdő mellett forgatta riportját a tüntetőkről, akik már két napja ott voltak, sátoroztak esőben, sárban. A riporternő és a két kollégája éppen a zárszót vették fel a fákkal a háttérben. Környezetvédők, zöldek és a Greenpeace demonstráltak, mert egy nagy…..
 A férj kisírt szemmel ült az üres templom első padjában, Jeff a lelkipásztor pedig mellette vígasztaló tekintettel, kezét a férfi vállára téve csendben együttérzőn hallgtta őt. - Miért tette ezt velem? - Fakadt ki Phil és tört ki sokadszor zokogásban. Jeff úgy gondolta…..
Most nagyhét és böjt időszaka van, folytatódik a vallásos témájú horror történet a parázna feleségről, a pokoljáró lelkészről és a féltékeny bigott vallásos férjről. De bibliai vonatkozása is lesz amely követi a szentírást és remélem nem sértek meg vele senkit sem.…..
  Egy férfi rohant a fák között a sötét ködös éjszakai erdőben. Mögötte elemlámpák fénye villant fel egyre közelebbről, a távolban kutyaugatás és helikopter zaja hallatszott. Ruhája szakadt és véres volt, kezében a bibliáját szorongatta, és hangosan kapkodva vette…..
A házasságtörő fiatalasszony a pokolban ébredt, miután a szeretőjétől hazafelé tartó úton  autójával árokba borult. Nem gondolta volna, hogy ez lesz a vége. Egy üstben állt és körülötte démoni alakok sürgölődtek. - Segítsééég! - kiálltotta és mindent felllökve…..
Az üzenet amit az asztalon talátak teljesen egyszerű és világos volt: Újra szeretkezniük kell egymással a kamera előtt a következő két órában a bizonyítékok körül. Ha nem teszik meg, a hat évvel ezelőtti felvétel megy az FBI-nak, és mindnyájukra életfogytiglani börtön…..
Egy amerikai filmötlet pályázaton is szerepelt, és a legjobb 15 közé bekerült történet hamarosan megjelenik itt a blogon. Egy házasságtörő fiatal keresztény nő, egyik éjszaka a szeretőjével történt titkos légyott után autóval hazafelé tart, amikor balesetet szenved az erdőn…..
2002 Vidéki tengerparti ház valahol az USA keleti partvidékén. Nyári fülledt este volt. A főiskolás baráti társaság már jócskán a szerek hatása alatt bulizott. Hat fiatal huszonéves végzős diák, három fiú és három lány már félmeztelenül táncolva ölelkeztek a füstös…..
El kell adnom még a hónapban 3 utasbiztosítást. Nem nehéz, csak be kell dobnom a bájosabb énemet. Még nincs itt a nyári szünet és nem utazik nyaralni senki. A síszezonnak már vége, és aki utazik, az üzleti vagy rokonlátogatóba megy és már be van biztosítva. Tegnap volt egy…..
Mi történne, ha a nők is átélnék a róluk szóló fantáziákat? Fellázadnának? Ez a történet egy nőről szól akit egy férfi reménytelen szerelmével üldözött, és végül elméjének börtönébe zárt. Erika kínzó fejfájással ért haza a munkából. Azonnal lefeküdt az…..
John Perez FBI ügynök elégedett volt. Sikeresen beépült abba az emberkereskedő csoportba, amelynek vezetőjét holnap elkaphatja. Már az akciót is megtervezték, két nap múlva este lecsapnak. Ma éjszaka egy nehéz küldetés várt rá. Egy alvilági szexrabszolga-árverésre kellett…..
John Perez FBI ügynök elégedett volt. Sikeresen beépült abba az emberkereskedő csoportba, amelynek vezetőjét holnap elkaphatja. Már az akciót is megtervezték, két nap múlva este lecsapnak. Ma éjszaka egy nehéz küldetés várt rá. Egy alvilági szexrabszolga-árverésre kellett…..
via inferno Prológus 2009.10.29 12:13:00
Az emberélet útjának felén    egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,    mivel az igaz útat nem lelém.Ó, szörnyü elbeszélni mi van ottan,    s milyen e sűrü, kúsza, vad vadon:    már rágondolva reszketek legottan.A halál sem sokkal rosszabb,…..