Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Opill

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval tegnap este a német csajszi elhívott sörözni, ill. vacsorázni. Jó arc. Megbeszéltük, hogy - Lacika, imádni fogod a település nevét, fonetikusan írom neked - "kakabejoszba" találkozunk. Este egy öreg armada csoporttal aludtam... a német öregek elmenekültek. Nem…..
Srácok, mindenkinek köszönöm a figyelmet! Nehéz innen írni, ezért nem tudok válaszolni mindenkinek, de olvasom! Opill, örülök, hogy reggel ezzel indul a napod! Ha már pár embernek örömöt okoz, akkor az jó! Este az osztrák öreglány hospitalerok elhívtak még misére. A…..
Kegyetlen nagyot mentem ma... 7.30-as indulás. Cél az etapos könyv szerint Estella (csillag) lett volna. 15 km... aaa.. felejtős. Hát én átugrottam. A könyv szerint a következő napi célállomás Torres del Rio...  Estelláig nem volt probléma, jól mentem, jó időben, nem volt…..
  Hola. Buena Camino. Tegnap estétől folytatom. A netezés után még történtek események. Először is Gatusoval vacsiztam a Milanból. Illetve Takuma Sato F1 pilóta mellett aludtam. Túléltük az estét, nem karamboloztunk. Mikor megtudta, hogy magyar vagyok, belekezdett valami…..
encaminom D-day 2010.04.01 05:59:00
Hát nem olyan elánnal keltem fel, mint amikor srácokkal megyünk Grádra vagy Villányba. Tévedtem. Már be vagyok szarva. Sírhatnékom van. Próbálom mondogatni magamnak, miért megyek. Hát nem segít. Hát lehet, hogy tényleg bevágok egy sört. Talán ellazulok. Full alkoholizmus. Már a…..
encaminom Előzmények 2009.10.14 14:11:00
A történet valamikor 2008 tavaszán egy ejtőernyős ugrással kezdődöt... Pontosabban hamarabb. ;) Akkor nem is gondoltam volna, hogy az a perc, ott a diósdi kisiskola elött, Almával beszélgetve, ennyire belém ivódik. Tisztán emlékszem, ott állunk és közlöm vele, hogy az ugrás…..