Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atomanti

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
w Az élet napos oldala 2008.06.24 07:00:00
Buzi meleg van, amiről mindjárt eszébe jut a tájékozott állampolgárnak a globális felmelegedés. Az egy nagyon csúnya, rossz dolog, utáljuk. A multik… meg a corporationök, azok csinálják ezt, őket kell szidni, amikor a madarasteszkóba menet átkozódva, prüszkölve…..
Mandiner blog Rio gate 2008.06.21 10:31:00
 Jellemzően egyik vagy másik párt mutyijairól szólnak a hírek, a politikai oldalakon átívelő, példás konszenzus övezte ügyekről jóval kevesebbet hallani. Mondják, hogy egy komoly hazai cégnek mindkét irányban kell legyen megfelelő kontaktja, és akkor be van védve.  A…..
Johnshaft a Velvet feljelentőt is megszégyenítő részletességgel számolt be a lent olvasható turpisságról. Lehet találgatni, hogy a szépséges celebkisasszonynak tönkretette a gerincét a magassarkú cipő, esetleg jogosulatlanul használja a tolókocsis kis kék kártyát, vagy a képen…..
atomanti 2008.06.04 17:33:40
autózz! Mozgássérült gigaposzt 2008.06.04 13:54:00
Mivel nagyon rákaptatok erre a reggeli mozgáskorlátozott kártyával parkolós témára, elérkezettnek látom az időt, hogy rátok zúdítsak egy válogatást az elmúlt néhány hétben beérkezett mozgássérültek számára fenntartott helyre parkolgatós fényképekből, lehet őket…..
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
w Térfélcsere 2008.05.27 04:00:00
Kimegy az ember egy sörért félidőben, és mire visszaér, nem ismer rá a csapatokra. Nemrég még teljesen nyilvánvaló volt, hogy Gyurcsány Ferenc a józan, reális, és az elkerülhetetlen áldozatokat el nem hallgató felelős hazafiság egyszemélyes élvonala, aki nem kertel, hanem…..
"Az én szakításom - igazi, bár nem véres, csak egy kicsit" - ez volt a levél subjectje, de ilyen durva sztorira nem számítottam, főleg nem a legkedvencebb magyar városom előterében kirajzolódva. A fotó a pecs.hu oldalról származikNem ma volt, van már talán 3 éve is,…..
Poptörténelmünket vizsgálva generációktól és stílusirányzatoktól függetlenül erős és állandó nyugati zenei hatásokat figyelhetünk meg. Kezdve a beatkorszakon, a rockon és a diszkón átívelve a punkon, az újhullámon és a techno millió vállfaján kereszül a legutóbbi…..
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
Hiába folyik ki mindenkinek mindenén a BKV, sajnos újra az arcpirító surmóság mezejére léptek. Az Index is lehozta, hogy a BKV 6-án és 7-én nem bünteti meg a lejárt bérlettel közlekedőket. Erről azonban sajnálatosan nem értesítették ellenőreiket, akik rögtön 12 rugóra…..
w Lesz gázáremelés 2008.01.02 13:00:00
A Modern képmesék epizódjai, és továbbtanulóknak a részletesebb anyagok megtekinthetők a sorozat honlapján.Ma este elkezdődik a Modern Képmesék, 19.25-kor megy adásba az első epizód az MTV-n. Az utolsó részeken még dolgozom, M. Tóth Géza csapata pedig a középsőket rajzolja,…..
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..
Cuki ügy, mondanánk, ha nem csokiról lenne szó és nem utálnánk szóviccelni. A valaha volt legborzasztóbb fotók Tibi csokiról címmel posztoltuk be Anita megrázó fotósorozatát egy zacskó kukacos csokibonbonról. A bejegyzés természetesen érzékenyen érintette a terméket gyártó…..
w A béka visszanyal 2007.11.12 10:00:00
Fülön csípték Kóka Jánost, hogy a fair play közepette feketemunkásokkal építi hatszintes otthonát. Már-már népmesei fordulat. Aki magának vermet ás. Ám a népmesékben nincsenek ügyvédek, se jog, és pláne nincs adómorál. Még szerencse, hogy már készülnek az új mesék.…..
autózz! Benzinkúti lopások 2007.11.12 13:04:00
A budaörsi Agip benzinkút már hírhedtté vált az évek során, a Homáron is sok-sok benzinkutas sztorit olvashattunk, csoda, hogy itt eddig nem került elő a téma. GOD! által most igen. Örömömre szolgálna, ha le lenne hozva ez az aranyos történet, mivel szerintem nem csak nálam…..
Pénteki levezetésnek könnyed gyilkolászás jön príma grafikával és stílusos zenével. Isótól kaptam a linket, úgyhogy át is adjom neki a mikrofont: „Remek játék azoknak, akik jobban szeretnek ölni, mint dolgozni. Caligulával kell Róma hét dombját felkutatni különböző…..
Kétségbeesett segélykiáltás érkezett a Közveszélyes szerkesztőségébe, amit változatlan formában közlünk, már csak azért is, mert itt az Index techrovatban két exkandós is ül, aki sok szép, ám nyomdafestéket nem tűrő élményt köszönhet a KIN Kupák mellett a Schönherz…..
Sokáig tartottuk magunkat, nem írtunk róla, mert miért érdekes ez egyáltalán. De mivel az internet angolul beszélő felén egyszerűen már tűrhetetlen mennyiségben vannak jelen a lolmacskák, ezért némi kulturális bevezetővel szeretnénk keretet adni ennek a kétségtelenül 2007-es…..
Sajnos az alábbi levél egy igazoltan megtörtént esetet tár fel, két rendőr hamis vallomása miatt hogyan lehet előzetesbe tenni, és meghurcolni valakit. A bíróság legalább karakánnak bizonyult, és kimondta, hogy a rendőr tanuk szavahihetetlenek. A levélíróhoz…..