Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bugge

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a nagy gondolkodó, Lakatos Levente is megmondta: "Nincsenek véletlenek. Aki hisz a véletlenekben, ostoba. Az ostobaságért pedig kivétel nélkül nagy árat kell fizetni."  Arról azért igyekszünk megkérdezni a Vodafone-t, hogy hogy lehet véletlenül törölni valamit a…..
Bugge 2016.07.07 14:25:38
Vajon nincs pénze a MÁV-nak pótolni a nyomtatványait? Vagy találtak egy nagyobb adag elfekvő készletet az angol nyelvű verzióból, és gondolták vidékre jó lesz? Vagy hogy jött létre vajon ez a helyzet? Kedves Tékozló Homár! Május 30-án a Budapestről 8.23-kor induló IC mire…..
Bugge 2016.06.24 11:36:28
@ööö,izé: Egyeseket milyen egyszerű boldoggá tenni :)
A Crontab-bal lehetőségünk van időzített feladatok futtatására. Ehhez nem kell mást tennünk, mint kiadni a következő parancsot: crontab -e Első indításkor megkérdezni, hogy a telepített szövegszerkesztő közül melyiket szeretnénk használni. Majd ezt követően megnyitja a…..
Csomaglisták letöltése:sudo apt-get update -y  Majd a normál (rendszert nem érintő) frissítések telepítése: sudo apt-get upgrade -y Rendszerfrissítések telepítése (új rendszre verzió, vagy nagyobb, rendszert érintő frissítések, pl. Linux kernel): sudo apt-get dist-upgrade…..