Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanya

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Privi.hu felnőtteknek 2007.01.17 17:34:00
Eleget rugdostuk már a nemzet gyermekeit, és egy kicsit igazságtalanok voltunk. Hiszen a gyermekekből még bármi lehet, soha nem lehetünk biztosak abban, hogy valmelyik ma a privi.hu-n a cicijeit mutogató lánykából nem-e lesz felnőttkorában pénzügyminiszter vagy valami egyéb…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Akár szereti az ember, akár utálja, annyit mindenki elismeri Anettkáról, hogy különleges ember. Nem ő volt az első, aki a sufnitévékből tudott betörni a…..
Csáp Géza Metál, csajok satöbbi 2006.12.29 22:52:00
Nem figyelek, vagy mit tudom én, rosszul értek valamit, tehát mégis lehetséges volna, hogy a Superbutt zenekar énekese, Vörös András a XXI. század magyar férfi szexszimbóluma? Annyi csaj magyar metál- (hc-, punk-) zenekar koncertjén még nem volt, mint amennyi a hajón, a Superbutt…..
Szerda van, már csak 2 nap, és lehet vigadni, de ma este még itt a tévé nekünk. Az m1-en angool krimi, naná, hogy Agatha Christie és naná, hogy Miss Marple, akit világ életemben rühelltem, nem tudom honnan van ez az averzióm a tudálékos öregasszonyokkal szemben, de én már így…..
Nagyot kaptak az arcukba tegnap a magyar televíziózástól az online szerepjátékok (MMORPG-k) fogyasztói és ismerői. A kereskedelmi és a közszolgálati televíziózás zászlóshajói véletlenül egy napon mentek neki az átlagnéző és –műsorszerkesztő számára valóban furcsa…..
Pedig erős esküvéssel határoztuk el, hogy minden héten írunk róla. Feladtuk. Tegnap este szimplán bealudtunk rajta, az előző kettőt külföldi út miatt nem láttuk - így semmi értelme az egésznek. Az egyik magas csaj kiesett tegnap, a buta lány sikoltozott madarak láttán, mi…..
Subba Érdekes adat 2006.11.14 11:26:15
Amerikai tudósok kiszámították, hogy a legtöbb ember délután 2 óra 16 perckor unja meg az életet és a munkát, ilyenkor van a legkevesebb kedvük bármit csinálni...
Ha esetleg valakit érdekelne, annak már most elmondhatjuk, hogy a Topmodell kerestetik hármas döntőjében biztosan ott lesz Réka, a kisméretű, szopósszájú Pamela-imitátor, és Anna, akinek parás szemei vannak. A harmadik valószínűleg a relatíve szimpatikus szőke Fruzsina, de erre…..
Péntek délben nyitotta meg amúgy is nyitott kapuit a fővárosban, a Duna korzón, a Vigadó magasságában a legvadonatújabb magyar pálinkafesztivál. A nyitott kapukat úgy kell érteni, hogy ez olyan rendezvény, amelyre a szervezők tájékoztatása szerint ingyenes a belépés, és az…..
comment:com A HírTv észbekapott 2006.09.20 01:00:00
Randalírozókról beszélnek a HírTv híradójában, a bejátszásoknál a felirat szerint "rendbontókat" láthatunk. A forradalmárok tegnap voltak, ma alusznak bizonyára. Akik a HírTv saját közvetítőkocsijára támadtak, hát azok csak nem lehetnek forradalmárok, nem igaz?..
A magyar tévécsatornák közül gyakorlatilag csak a Hír Tv viselkedett rendes tévécsatorna módjára, amikor a tömeg tegnap éjjel megostromolta és kis híján felégette az MTV székházát, majd szolid fosztogatást követően hazament. A remek teljesítményt azonban, hogy is…..
comment:com Szex és tarsoly 2. 2006.08.17 21:00:00
Ezen a héten mutattuk be kedves olvasóinknak azt a pajzán, de ugyanakkor "hazafias" posztert, ami a Magyar Mérce közepét díszíti. Rajta egy csillogó szemű magyar menyecske, aki majd' megőrül a tejjel-mézzel folyó, árpádsávos Nagy-Magyarországért, ami a feje mellett…..
A Hír TV-t nem volt nehéz csőbe húzni, csak sátorhelyet kellett kínálni nekik a Szigeten, ők meg a jó reklám reményében kapva kaptak az alkalmon, azaz könnyedén átengedték a műsoridő egy részét a seggüket mutogató részegeknek, rasztahajú szigetlakóknak, és a szinglihordák…..
Ugrás közben nyakára tekeredett a bungee jumping kötele egy 21 éves fiúnak. Vető Viktória sajtófőnök az MTI-nek elmondta, hogy mire a fiú földet ért, magától leoldódott róla a madzag. Állapota kielégítő, de további kivizsgálásra kórházba vitték. A bungee jumping…..
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
  Besztof magyar filmes baki: olvasónk, Dr Fáy András a Tv2-n leadott előzetesben szúrta ki, amit azután az Indexen is látható traileren ellenőriztünk. Mármint hogy Andy Vajna ’56-os szuperfilmjéből, a dobtáras-smackós-vízilabdás Szabadság, szerelem-ből egyszerűen…..
Az ABC tavaly akarta képernyőre vinnni a sorozatot, melynek fődíja egy minden földi jóval felszerelt, kacsalábon forgó ház volt, de az első két epizód tesztvetítését követően meggondolták magukat. A beköltöző családot ugyanis nem a nézők, hanem a jövendőbeli…..