Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balga_alga

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kialakult a 2014-es X-Faktor mezőnye, egy olyan adásban, amiben minden pontosan úgy zajlott, mint eddig, izgalomnak, feszültségnek nyoma annak ellenére nem volt, hogy Istenes Bence magából kikelve üvöltözte végig a műsort, és igyekezett elhitetni a nézőkkel, hogy a stúdióban…..
balga_alga 2014.12.21 10:00:08
Azt ott nem guminő, hanem maga Wonder Woman volt! ;-)

i.imgur.com/RWt40zZ.jpg?1

Egyébként Horányi fogja nyerni ezt az etapot, a két iskolás gyerekkel nem tudnának annyit kaszálni!
Iskola, szülök beleegyezése, stb., sok lenne velük a gond később!
Ez a sóbiz...
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
balga_alga 2013.11.10 22:54:36
@Brianna: Nyugi Brianna, Sz. Ádámnak megvan a szerepe ebben a műsorban, és ezt szépen lassan kezdik is adagolni (V. Csaba 2.0)! ;-)

i.imgur.com/viGdB7N.jpg
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
balga_alga 2013.10.13 14:38:32
@Dagda: Az okfejtéseddel csak egy azaz egy baj van! Hogy te énekhang alapján döntenél, de el kell, hogy keserítselek mert a sóbiz' nem erről szól, ott a hang 3-4. rangú dolog csak!
A mai világba a külső az első, hogy kiből lehet a legtöbb pénzt csinálni, ki megy le akár kutyába, vagy épp megy el "média qrvának". Ennyi, nem több...

Na jó, még jó pont lehet ha vkinek a szociális hátterével tud azonosulni a többség és megszánja, ld. Oláh.

Az előző szériákba is voltak jó hangok akik nem nyertek, és hol vannak ők ma már?! Ezeknek a "sztároknak" max. 1-1,5 év a kifutási idejük, az "elsők" is csak azért vannak porondon még, mert ők az "alapítók" ebbe a műfajba. De mint tudjuk, minden csoda csak....

Ja, Tóth "Byealex uncsitesója vagyok" Marcell meg csakis a jelzője miatt kaphatott egy egyadásnyi szereplést!
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
Egyes nézők szerint túl merészre sikerült az RTL Klub új valóságshow-ja. Az RTL Klub új párkereső valóságshow-ja, a Való Világ legutóbbi győztesére, Alekoszra építő Szerelem a legfölsőbb szinteken miatt eddig hat panasz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési…..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
balga_alga 2011.05.06 13:14:30
Jezsire amúgy is a filmipar vár:

www.kephost.com/images4/2011/5/3/le2rjpfyum50od6zufs0.jpg

Amúgy Kolosi szárnyai alatt van Jezsi, már a furcsa beszavazásakor lehetett itt vmit sejteni, h minek is kellett ezt most betólni?!
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
A Blikk szerint a villa sokak által előre megjósolt győztesének feleséget keres az RTL Klub.A párkereső reality a Benkő feleséget keres című műsor receptjére készül, grátisz Olivérrel, aki egyelőre nem tudni milyen szerepben (műsorvezető?) fogja segíteni haverját. Persze az…..
Az Egy nap a városban blog küldetése, hogy felhívja a figyelmet a körülöttünk található szerethető dolgokra, ezért is örültem a legutóbbi idegenforgalmi világnapnak: egy rakás ingyenes turistajáratot szerveztek városszerte (akik nem is hallottak róla, azoknak itt egy…..
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
CKM-fotózás zajlik a villában, csöcsök nyomulnak csöcsökhöz, a zsinórtanga pedig reneszánszát éli. A Blikk cikke itt, türelmetleneknek galéria itt, ízelitő alant...
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán történtek…..
Ahogy már az Index is megírta, Koltai Róbert kiborult a Frizbi forgatásán, és azzal fenyegetőzött, hogy kivonul a forgatásról, amelyet egyébként kérésének megfelelően a közönség kizárásával tartottak. A Blikk szerint azonban Koltai azt is zokon vette, hogy Hajdú az…..
balga_alga 2011.01.13 12:30:44
@lapos a Föld:

Koltai az egész életét ezzel az Illetékes ótvarral haknizta végig, függetlenül attól, h kb. 20 éve lejárt lemez, de a mai napig előveszi ezt a karaktert! Borzalmas...
hogyvolt VV4 - 4X03 2010.12.17 10:10:00
Hát nem sokáig kellett várnunk, a tegnap esti összefoglaló után elismerően csettintettem és lelki szemeim előtt megjelent a zilált, eszelős tekintetű Szalai Annamária, ahogy diszkrét pongyoláját szorosabbra húzva felpattintja a Seduxenes dobozt, majd felháborodott hangvételű…..
balga_alga 2010.12.17 13:08:47
Ez a Baukó Éva már a Bár 2.0-ban is úgy beszélt mint vmi utolsó kocsis!

indavideo.hu/video/ValoVilag_4_-_Bauko_Eva_a_Bar_2-ben_veszekszik

És ez ÍGY akarja megnyerni a több tíz millát, kocsit, lakást, nyaralást?! Kicsit el van tévedve, bár akik bent vannak egyikük se érdemelné meg ezt a rengeteg pénzt! Pláne ilyen "műsorért", de hát ma Mo.-on ilyen mocskos stílussal ilyeneket lehet nyerni kérem szépen!
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
balga_alga 2010.12.17 09:35:41
hogyvolt VV4 - 4X01 2010.12.15 10:40:00
Na, hát tele van a Kulipintyó mint a déli busz, mindenki beköltözött, úgyhogy belecsapunk a lecsóba és elindul a hogyvolton is a ValóVilág, a szívünk szakadna meg, ha akár egyetlen apró momentumról is lemaradnátok, rajtunk nem fog múlni. Lilut tegnap deréktől felfelé óarany…..
balga_alga 2010.12.15 12:52:02