Regisztráció Blogot indítok
Adatok
red_quill99

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÜLT   Korábban már írtam a világ 10 legdrágább festményéről itt és itt. Ebben a bejegyzésben pedig az öt legdrágább árverésen elkelt magyar műtárgyról számolok be részletesebben. Mindenki ismeri a Mona Lisát vagy Michelangelo Dávid-szobrát, mindenki hallott már A…..
Subba Basztad fel már ma az agyad? 2014.06.24 12:14:51
Halász Béniék egyre durvább szinten osztják az észt. Szerintem lassan egyszerűbb lenne, és a vágással sem kéne baszkódniuk, ha élőben nézhetnénk őket, mint például ezeket a madarakat. Jól megszedték magukat a sok előtörlesztő emberből, most meg még le is oltják őket, meg…..
Subba Dallal köszöntsd a napot! 2014.05.22 07:31:42
Natáliával adjon az Isten jó reggelt belétek magyarok!!! Mi az elátkozott lónyálat láttam én most??!! Innest: 444.hu ..
A rezsicsökkentős kormányzati propaganda nagyon ütős. Ne vessetek meg NERtársak, de még rám is hatott némiképp: midőn így nem sokkal szilveszter után számba venném a 2013-as év történéseit, az első ami beugrik az a rezsicsökkentés. Az e körüli kommunikáció valami abszurd…..
red_quill99 2014.01.06 09:12:57
@Sparhelt: Sajnos ez a rezsipropaganda ötlet zseniális. Arra épít, hogy a számlák alján (mellesleg törvénnyel kikényszerítve) összesítve található megtakarítás egy egyszerű, pozitív szám, minenkinek, még a hülyének is érthető... de sajnos a hülyének csak ennyi érthető, a többi, amiről te beszélsz, az már nem. Az egy elvont dolog, amit összesíteni bajos. Én biztosan nem tudnám összesíteni, szerintem más sem nagyon, de legalább is csak vitatható módon. Egy konkrét számot hasonlitanánk össze valami megfoghatatlannal, ilyen egyszerű a működési elve. És sajnos egyre több ember van az országban, akinek egy-két ezer forint is sokat számít, és sajnos egyre több ember, akinek a gondolkodás bajosan megy (és a két csoport egyáltalán nem fedi át egymást, mielőtt félreértenétek...).
Subba SUCH Cukiság 2013.12.19 08:12:00
so emberlegjobbbarátja ..
Zseniális reklámszöveggel adja le mától a Viasat tévécsatorna azokat a Dragon Ball Z-epizódokat, amiket 1999-ben az RTL Klub (betojva az ORTT határozatától, a pszichológiai szakvéleményektől és a tévésorozat erőszakossága maitt lázongó szülőktől) már nem volt hajlandó…..
Subba Jó reggelt! 2013.09.25 07:30:00
Gondoltam beköszönök...
red_quill99 2013.09.25 07:51:16
Subba Frász! 2013.07.03 11:01:35
Szegényre minden alkalommal sikeresen hozzák rá a faszfrászt :D  ..
Subba Megszállta az ekidémon 2013.06.21 10:00:00
Ha valami hülye táncverseny közben üt be az eki, az így néz ki. Nem annyira szerencsés sem az idő, sem a hely, de az eufória nagy úr, nem is próbált (tudott) ellene küzdeni. Gondolom nem ő nyerte meg. ..
Ez a pompás megélhetési celeb válogatott nyilván nem Hajdú baráti meghívására fészkelte be magát jakuzziba, hanem csak a Hal a tortán felvétele miatt fújta össze oda őket a szél. Mielőtt még itt neki kezdtek trollkodni, hogy ki-kicsoda a fotón, inkább ide írom nektek. A bal…..
red_quill99 2013.03.28 14:39:54
@low service: Sőt, régen minden jobb volt!
Az sem hatotta meg őket, hogy  Selmeczi Gabi mosolyogva nyújtja feléjük az aprósüteményt! Az olajozottan működő igazsággépezet révén tudhatjuk: a Bajnai Gordon, valamint a magyarellenes liberálcionista, buzidrogos lobbi által felcukkolt vandál fiatalok főképp amiatt…..
red_quill99 2013.03.08 08:27:29
Eladó a legendás komikus, Bob Hope nem kevésbé legendás Palm Springs-i háza. A futurisztikus épület ára is futurisztikus, 50 millió dollár. Egy biztos: a vevő stílust és történelmet is vásárol vele. A John Lautner tervezte ház 1979-ben épült, kicsinek nem neveznénk, hiszen a…..
Csak nyugodtan, kedves, a NER-rezsim műhelytitkaira hajtó szivárogtatók, ha megtesztek pár elemi óvintézkedést, akkor lebukni igen nehéz. Magyarországon nemigen van példa rá,  hogy a közérdekűen botrányos ügyet feltárót sikeresen leleplezték volna. A hatalom is jól…..
red_quill99 2013.02.28 10:31:05
Jó, tudjuk, kicsit felszaporodtak a VV Éva postok az utóbbi időben. De ennek a nőnek lassan egymagában kalandosabb az élete, mint az Éjjel-nappal Budapest összes szereplőjének együttvéve. Most éppen a zuglói rendőrségen szembesítették azzal a csókával, aki pár hete…..
..
red_quill99 2012.10.27 10:41:48
@JohnHenry: +1

"az áldozatnak ugye szólt a videó készítője, hogy felvette az egészet és menjenek el együtt a rendőrségre? még az is lehet, hogy a lopós régi ismerős a rendőrségen."

Végre valaki a lényeggel foglalkozik
Természetesen gyakorlatilag a mérnökökre van a legnagyobb tényleges szükség a világon, ezt egy percig sem tagadom. Valószínűleg a legtisztességesebb és társadalmilag leginkább elfogadott módja a hatékony pénzszerzésnek. Ugyanis mindenki tudja, hogy az ügyvédek szenteskedő…..
TComment Násznép, kuss! 2012.09.05 05:53:30
Húzassátok a cigánnyal, ugorjatok bele a nagybőgőbe, de halkan. A nyomorodhoz és örömödhöz nekem semmi közöm. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Vastagbőr Szolgáltak és védtek 2012.07.04 09:01:00
Múlt hét szerdán megszületett az első fokú ítélet a West Balkán-ügyben. A bírónő azonban azt is megemlítette, hogy a rendőrök is mulasztottak, amikor nem mentek ki a telefonhívásokra, amiket csatoltak a peranyaghoz.Vasárnap Morva Krisztina feljelentést tett a legfőbb…..
red_quill99 2012.07.04 14:48:51
@AnnaKarenina: Mintha már mondtam volna...
Mivel a telefonos bejelentés zavaros volt, ezért minimum fel kellett volna venni a kapcsolatot az állítólag helyszínen lévő járőrrel. Arról, hogy ez megtörtént volna, sehol nem történik említés, és ha valóban nem történt meg, már ez egy hiba.

Egyébként azt nem mondtam, hogy csak a rendőség felelőssége az egész, hiszen ahogyan azt már többen elmondták itt is, legfőképpen a szervezők felelnek, meg a mindenáron bepréselődni akaró közönség, amelyik nem figyel oda a mellette állóra. De az vitathatatlan, hogy hamarabbi reagálással talán megelőzhető lett volna a mások hülyeségéből kialakuló tragédia.

És azt meg se kérdezd, hogyan kellet volna kiüríteni a helyet, hiszen azért ők a rendőrség és nem én, hogy ezt tudják. De az az érv, hogy "különben sem tudtuk volna szakszerűen megoldani a helyezetet" valamiért még nem hangzott el a részükről :P tehát feltételezem, hogy meg tudták volna oldani....
red_quill99 2012.07.04 15:28:39
@Luzercica: két rendőr nyílván nem tudott volna rendet rakni, de biztos jobban fel tudta mérni a helyezetet, mint telefonon keresztül az ügyeletes egy zavaros telefonhívásból. Annyit mindenesetre tudtak volna tenni, hogy észrevegyék a tarthatatlan állapotot és jelzik, hogy küldeni kellene még rendőrt...

Amúgy azt sem vitatom, hogy mindenki az előírások szerint végezte a munkáját, de ebben az esetben az előírások nem működtek jól, szerintem. Ezért mindenképpen meg kellene vizsgálniuk az esetet és ha személyi konzekvenciákat nem is kell levonni, esetleg legközelebb talán máshogy kellene eljárni.
Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek. Fenntartva, hogy véleményem…..
Nívó A világ leghülyébb adója 2012.05.17 19:51:00
Igen, az ingatlan értéknövekedési hozzájárulásról van szó, mely csodálatos példája azoknak a kisadóknak, melyeknek beszedése várhatóan többe fog kerülni, mint maga a befolyt összeg, és amely ellen Orbán harcot hirdetett jó régen (két éve, de ez politikában már jó…..