Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kn2009

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit is mondhatnék kedves barátaim? Sajnos hosszabb időre nem lehet nálam a készülék, ezért nem tudok akku teljesítményről beszélni illetve nyilván a lehetséges szoftverhibákat sem én fogom észrevenni. De, hogy lelőjem a poént, nem is baj, hogy nincs nálam napokig a készülék,…..
Nos, elkezdtek szállingózni az európai online boltokba is az új androidos mobiltelefonok és táblagépek. Pontosabban az előrendelés indult meg, úgyhogy nézzük is, mi mennyibe kerül, ha az interneten vásároljuk.HTC Flyer: 180 ezer forint. Kezdjük mindjárt a HTC első, frissen…..
kn2009 2011.02.20 07:21:22
A mobilplatformok rövid történetének kétségtelenül egyik legfontosabb mérföldköve az Apple eheti bejelentése az új előfizetési rendszerről, ami minden korábbinál világosabban jelzi, hogy az iOs platform uraként jelentős szeletet akar lehasítani a platformon keletkező…..
kn2009 2011.02.18 15:42:28
@chabusch: "a költségeire még ráteszi a 30%-ot, azaz az ár 130%-os. Azért hogy ne vágják ki onnan, a 100%-os árat máshol is meg fogja emelni 130%-ra, így máris nem lesz rosszabb ár az AppStore-ban. [...] az eredmény: a fogyasztók MINDENHOL drágábban jutnak hozzá a tartalomhoz"

Az a kiadóknak is érdeke, hogy az ár mindenhol emelkedjen, szóval erről valahogy a "kartell" szó jutott eszembe...
Most küldte valaki ezt a linket, és nem tudom elhinni, reménykedem, hogy csak tévedés... A gary-moore.com nem elérhető, a Wikipedia-n viszont már azt is írják, hogy álmában érte a halál, spanyolországi nyaralás közben. Igazi ír volt, önromboló, nyughatatlan... Sose ismerték el azon a szinten, ahol…..
ProgBlog Ice-T(ilos!) 2010.12.30 11:30:00
 Figyelem: felnőtt tartalom! 18 éven aluliaknak és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál dolgozó mimózáknak nem ajánlott!  Elkezdődött…A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság egy szeptember 3-án, a Tilos Rádióban sugárzott Ice-T-szám kapcsán…..
Ugyan még néhány nap hátra van ebből az izgalmas évből, azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy 2010 egyik legnagyobb durranása az Android volt. Bár maga a platform idén novemberben ünnepelte harmadik születésnapját, és több, mint két éve, egész pontosan 2008. október 22-én…..
Az Amazon, az Apple (iBook Store) és mások után a keresőóriás is beszáll az internetes könyvüzletbe: a tervek szerint még idén elindítja online könyváruházát, az Google Editions-t. Az utolsó fázisnál járnak, a bejelentés bármelyik nap megtörténhet. Nagy valószínűséggel…..
kn2009 2010.12.09 11:36:53
@spartanburg: Könyvekhez talán inkább tablet kéne, nem?
A Google ma kiadta a Gingerbread (Android 2.3) operációs rendszert és bejelentette az első telefont (Nexus S), ami ezzel kerül forgalomba. A hivatalos bejelentésért ide tessenek kattintani. A Nexus S-t a Samsung gyártja, ahogy ezt már tudni lehetett korábban is, hiszen elég sok…..
A szuperszámítógépek világranglistáján a kínai Tianjin Nemzeti Központ másodpercenként 5 biliárd művelet elvégzésére képes, 2,67 petaflop teljesítményű Tianhe-1A-ja leelőzte az amerikai Oak Ridge Nemzeti Laboratórium Cray XT5 Jaguárját. Stephen Jarvis, az angliai Warwick…..
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
Megvolt múlt pénteken a Pac-Man születésnapja alkalmából fellőtt interaktív-pacmanes Google logo? Naná, hogy megvolt, sőt, biztos megvolt a "na, ezzel a mai melónak is lőttek" reakció, meg a pár perc/óra önfeledt pacmanezés is, hiába is próbálod tagadni.A…..
  Van a Google keresőnek az a szolgáltatása, amely a keresett kifejezés (vagy annak első néhány betűje) begépelése után kiad egy listát arról, hogy az adott kifejezésre milyen más szavakkal kombinálva keresnek a legtöbbször az internetezők. Ha például beírjuk a…..
  Itt a vége, fuss el véle! Semmi TV vita, semmi MSZP nagygyüli az Andrássyn, semmi 14. havi nyugdíj. Sehol kétmillió ember a Kossuth téren, sehol Kovács Pisti, sehol egy szerver-ügy. De még egy jó médiahack sem volt. Sehol a nemzetközi média. Néhány gerillavideó, meg egy…..
Titkos szavazás? Csak itthon! (Bár az adatbázisépítő csapatok élénken figyelnek.) A külképviseleti szavazók megszívták adatkezelési szempontból. A 6851 fő nagyvilágban szavazó magyar tulajdonképpen az ujjlenyomatát küldte haza az OVB-nek. Meg kell mondjam, bátrak! (Bár azzal…..
Sárdobáló Kire szavazok? 2010.04.09 07:00:00
A poszt egy hatrészes sorozat utolsó darabja. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról, a harmadik az LMP-ről, a negyedik az MDF-ről, az ötödik pedig az MSZP-ről szólt. Az ötlet a következő volt. Fogtam az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat…..
Varánusz Spangli 2010.04.06 08:00:00
Nem is tudtam, hogy a szárított, őrölt tulipán tudatmódosításra alkalmas lehet.Pedig valamit kitaláltak az MDF-ben, mert szemmel alig követhető szárnyalásba kezdtek az utóbbi napokban. Csúcsra jár a bokrosi ideológia, megszületik a "liberáliskonzervatív" kifejezés,…..
Már éppen teljesen lemondtunk volna Hitler bukásának "tréfás" átköltéseiről, amikor hirtelen gyöngyszemet találtunk a korpa közé keveredett falra hányt borsó közt. A hétvégi focieredményeket meg mindenféle focieredményeket azért is fárasztó az összeomló…..
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
MedIQ Google Docs a klinikán! 2010.02.24 20:49:54
Vegyünk egy átlag klinikát, ahol egynél több orvos rendel egyszerre. Valljuk be, nagyon nehéz átlátni az adminisztrációnak, mikor ki merre megy és melyik orvos éppen hány betegnél tart, miközben a várakozási idő egyre csak nő. Az amerikai Southeast Health Center klinikán a Google…..
Mondjuk amíg olyan a minőségük amilyen, addig nincs ezzel baj, csináljon nyugodtan amennyit akar...
B-oldal HOBO - Circus Hungaricus 2010.01.08 07:45:00
Ha már elmulasztottam megemlékezni a magyar rockzene egyik alapvetéséről, a Vadászatról, amely tavaly volt 25 éves, vezeklésként hadd számoljak be Hobo friss kiadványáról. Előrebocsátom, hogy ez nem a HBB, és ezt jobb, ha tudatosítod magadban. Hobo nem követte el azt a hibát,…..