Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukahontas

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
Júliusban kerülhet a könyvesboltokba VV Olivér memoárja, amiben nemcsak rövidre sikerült villabeli életét meséli el, hanem receptet is ad a Való Világ5-be jelentkezőknek arra, hogyan kell bent maradni és győzni - írja a Bors.Az időzítés nyilván nem véletlen, az RTL Klub…..
Az alábbi történet egy sajátos banki szerződésértelmezésről szól: aláírnak egy közjegyzői okiratot, és később nem ismerik el magukra nézve kötelezőnek.Tisztelt Zugügyvéd ! Februárban fordultam a bankhoz , jelzáloghitel könnyítésért .Áprilisban megbeszélt időben a…..
kukahontas 2011.06.23 16:28:45
A Sanyi által talált csodában talán már nem is a magyar helyesírás ellen elkövetett újabb merényletek miatt fogjuk a fejünket (kezdünk hozzászokni, bár miért is kellene elfogadnunk természetesnek?), sokkal szomorúbb az érintett honlap ügyhöz való hozzáállása. Az…..
Petteri egy egészen őszinte last minute utat talált potom 140 ezer forintért. A hirdetés alján apró betűvel bevallották, hogy még legalább 90 rugót szeretnének legombolni igazából:Megtetszett egy reklámozott utazás. Utolsó perces foglalási lehetőség kereken fejenként 140 ezer…..
Pedig a helyzet az, hogy ha átnevezik a Moszkva teret, akkor az - azon túl, hogy egy egyáltalán nem rossz nevet egy egyáltalán nem jobbra cserélnek, sok pénzbe kerül és zavarodásba, sok kulturális kötődést töröl - nem csinál semmit. A híresen nem olyan nagyon szép Moszkva…..
kukahontas 2011.04.29 15:04:04
@kéne egy nick: A Köztársaság teret azért kell átnevezi mert aug. 20-tól királyság lesz
Varánusz Óh igen, igen-igen! 2011.04.19 10:08:35
Én sose kértem, hogy nyomjál egyedül, de ha odafigyelsz, bazmeg, sikerül! Óh igen, igen-IGEN(!!!) "Történelmi pillanatnak lehettünk tanúi, amikor az országgyűlés elfogadta az új alaptörvényt. Az új alkotmány megteremti a történelmi folytonosságot, lezárja a…..
A sokak által vizionált 12 éves Fidesz-hegemónia már igen távolinak tűnik. És a mostani 33% még messze nem a mélypont. (Fotó: MTI/hirado.hu) A választások óta először mondhatjuk azt, hogy megrogyott a Fidesz népszerűsége. Ez nem azt jelenti, hogy ne ők lennének továbbra is a…..
kukahontas 2011.04.15 12:46:46
@forgodssake:
biztos vagy benne, hogy a változásokhoz kell a 2/3-ad a következő választások után.
szerinted miért nem alkotmányozz az ellenzék?
Nyilván ez is részét képezi a mostani "Ugocsa non coronat" jellegű hozzáállásnak, miszerint az EU bekaphattya, úgyis mi adjuk az elnököt és majd megmutatjuk, hogy kell a dolgokat csinálni, mert nekünk Brüsszelből ne diktáljanak. Semjén Zsolt - teológus-szociológusként…..
kukahontas 2011.04.09 10:22:44
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
kukahontas 2011.03.25 08:51:13
@v. jókormányzósember: Ő volt a kukásnéni?
Mert ekkora iq-val vagy az vagy fideszes képviselő lehet
Az alkotmányozás folyamatáról már megírtuk és elmondtuk a véleményünket, most essék szó az alkotmányról magáról – vagy legalábbis erről a kócos kis szövegről, amit tervezetként benyújtott a Fidesz és a KDNP. Ezzel a szöveggel az a legfőbb baj, hogy nem…..
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
kukahontas 2011.03.16 15:34:09
@xanax: érted Te marha
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
kukahontas 2011.02.19 18:44:30
@Bloodthirsty Werewolf: háta csak átlag 500 FT-tal számolsz, az is5x annyi amennyit az Budai talált eddig, hogy lenyúltak
hogyvolt VV4 - 4X65 2011.02.18 13:00:00
Ha újra kezdhetném, újra kezdeném. Meteorológus lennék. Jobban mondva időjós béka, mert őstehetség vagyok. Elég lenne egy rohadt nagy befőttesüveg meg egy létra, én meg a front előtt két nappal már ügyesen másznék fel-alá, keresnék egy csomó pénzt és röhögnék a…..
hogyvolt VV4 - 4X64 2011.02.17 14:00:00
Köszikösziköszi, hogy eljöttél, ébred a VV4 századik adásának reggelén Éva Ádám mellett. Kutyanyakörvben. Ádám úgy megy, ahogy jött, vévészűzen. Mosatlan fogakkal, zuhanyzás nélkül, Évának annyi esze sem volt, hogy készítsen neki egy kis reggelit és tálcán bevigye a…..
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
Ibis Győzött a fülkeforradalom! 2011.02.08 11:51:00
A mostanit megelőző, szavazáson kivívott forradalom 1947-ben volt (ezt kékcédulás választásoknak hívják), az is győzött. Rákosi tökön ragadta a népet, és a fülkék magányában kivívott szabadság a legsanyarúbb éveket hozta az országra. Pedig ha végigtekintünk a a…..
kukahontas 2011.02.08 16:02:37
@Mikrobi: Te tudod melyik országban élsz? Esetleg ismered-e a történelmét?
Vagy csak tisztán agy mosott vagy, betáplált hülyeséggel.
Az új magyar médiatörvény európai fogadtatásával kapcsolatban köztudott, hogy a külföld véleményét a szocialisták nemzetközi kapcsolataikat felhasználva negatívan befolyásolták. Nagyon valószínű, hogy több neves külföldi lap, mint a Times vagy a Frankfurter Allgemeine…..
Örülünk, Vincent? Három majom 2011.01.24 20:42:00
 Ketyeg a kéthetes ultimátum, amit a Fidesz kapott a médiatörvény megvédésére. Az eddig bevetett lózungok és az oly' kedvelt összeesküvéselméletek után most már érdemben is válaszolni kell a kényelmetlen kérdésekre.Egy hónapnyi bagatellizálás, majd kapkodás,…..
kukahontas 2011.01.25 15:10:02
Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből. Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán…..
Sziasztok! Amíg mások karácsonyra 13. havi bért, bónuszt stb kapnak addig minket meg kiraktak az utcára.Egy elektronikai cégnél dolgoztam Nagykőrösön. A cégnek vannak saját úgynevezett céges dolgozói és vállalkozós dolgozói akik csak kölcsönzött munkaerők. Én is ilyen…..
kukahontas 2010.12.20 11:08:06
@uni1002: OKS jó az álláspont, ha állandó bejelentett dolgozókról van, nem szerződésesről
Egyébként a fent említett cég az távol-keleti vezetőitől is hasonló stílusban válik meg.