Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hondani

84 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SziaszokAki szeretne eladni Merci alkatrészeket, vagy keresne, az ez alatt a post alatt kommentben megteheti, remélem összejön pár ember között az üzlet.(Nem utolsó sorban én is keresek bármilyen alkatrészt tartalékba jó áron e-mail: generals200 *kukac* freemail *pont* hu)További jó…..
Domonkos Rendtörténeti Gyűjtemény    További információk >>A Domonkos Rendtörténeti Gyűjtemény a 2001-ben, a Magyar Millennium ünnepségeihez kapcsolódóan Vasváron megrendezett rendtörténeti kiállítás révén jött létre. A Magyarország legrégebbi, ma…..
Basshunter tegnap este többször is írt Twitter-re! Üzenet Back in the homeland…feeling so much better, thanks everyone! So what’s the big news of the day? Fordítás Vissza haza…sokkal jobban érzem magam,köszönöm mindenkinek! Szóval,mi a nap nagy híre? Üzenet Speaking…..
Japán térségében az egymás felett/alatt lévő kőzetlemezek "összeakaszkodtak" és mivel a Pacifikus lemez csak egyre nyomul nyugatra, nőttön nőtt a feszültség. Péntek hajnalara ez már akkora lett, hogy a fogak nem bírták tovább, egyszerre egy jó nagyot…..
Várom a véleményeket a videóhoz!..
Az idei esztendőben záruló belváros-rehabilitációs projekt céljai között szerepelt a városi zöldfelületek növelése. E program során legalább ilyen nagy hangsúlyt kapott a környezetvédelem is. A városközpont, a ma már megújult közterületekkel és középületekkel vonzó…..
A több atomerőmű építését tervező India kormánya biztonsági ellenőrzéseket rendelt el. Az Egyesült Államokban pedig több képviselő is az atomerőmű-építések "lelassítását" javasolta. Az osztrák energiaügyi miniszter hétfőn felszólította az Európai Uniót,…..
Jonas Erik Altberg, jobb ismert az álnév által Basshunter (született 1984. december 22-e Halmstadben Svédország), van egy svéd zenész és DJ. Basshunter leírja a saját zenéjét Eurodance-ként, amíg a mások szintén elektróként értelmezhetik azt, bárokat látogathatnak, és másik…..
Vasvár története Vasvár 2011.01.10 00:03:32
Fekvése Szombathelytől délkeletre, a 8-as és a 74-es főutak találkozásánál fekszik. Vonattal elérhető a Szombathely–Nagykanizsa-vasútvonalon. Története A régészeti leletek tanúsága szerint a mai város területén már a kőkorszak óta élnek emberek. A Vasi Hegyhát…..
A szökőmásodperc egy egymásodperces időtartamú ugrás, aminek segítségével a rádió- és tévéállomások által terjesztett időt összhangba hozzák az átlagos csillagidővel. Ennek következménye a naptárral való összhang, amit csillagászati alapokon állapítanak meg. Az eddigi…..
Az alapötlet az, hogy ha az ember a karórát magánál tartja, a csuklóján viseli, akkor az óra mozgását át lehet alakítani az óra működését biztosító energiává. Az automata felhúzású órákban egy erre a célra szolgáló, viszonylagosan nagy tömegű, szabadon mozgó…..
Az egyezményes koordinált világidő vagy röviden koordinált világidő (angolul Universal Time Coordinated, UTC) az a hivatkozási időzóna, amelyhez a Föld többi időzónáját viszonyítjuk. Ez a greenwichi középidő (GMT) utódja és néha még mindkét jelölést használják, bár a…..
Nemzeti parkok Parkjaink 2011.01.09 23:58:00
A nemzeti park a Természetvédelmi Világszövetség meghatározása szerint olyan terület, amelynek ökológiai egységessége megőrzendő a jelen és a jövő generációi számára; amely megvédendő mindenfajta mezőgazdasági és ipari hasznosítástól; és amelyen lehetőség nyílik…..
Jóval előbb, mint vártuk, végre itt van az új klip. A Saturday című számhoz készült klip egészen más, mint az eddigiek. Több mint egy hónappal azelőtt jelent meg az új Basshunter klip, mint amire vártuk, hiszen július 12-e volt az eredeti időpont, de már tegnap (június…..
Boldog Karácsonyt Szeretnék kívánni minden Kedves Építőnek, töltsetek minél több időt a szeretteitekkel, és mutogassátok nekik a másfél éve dédelgetett ajándékunkat! Jó autózást Mindenkinek! Vigyázzatok a gépekre!Üdvözlettel,Dániel..
Nemzeti parkok Az Amazonas medence 2010.11.06 21:25:00
Amazonas-medencének azt az óriási trópusi esőerdővel borított mélyföldet nevezik, amely Dél-Amerika északi részén helyezkedik el. Nevét a területét nyugatról keletre átszelő Amazonas folyóról kapta. Gyakran nevezik Amazóniának is. A megközelítőleg 2 millió…..
A Yellowstone Nemzeti Park a világ legrégibb nemzeti parkja. A 8980 négyzetkilométeren elterülő park az Amerikai Egyesült Államokban van, Wyoming, Montana és Idaho államok területén, a Sziklás-hegységben. Híres gejzírjeiről, hőforrásairól és a park területén található egyéb…..
Basshunter.hu blog Új klipp! 2010.11.06 21:16:44
Több mint egy hónappal azelőtt jelent meg az új Basshunter klip, mint amire vártuk, hiszen július 12-e volt az eredeti időpont, de már tegnap (június 9-én) megjelent. A klip eredetileg az I Promised Myself című klip történetének a folytatása lett volna, ehelyett egy teljesen más…..
Vasvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 28-án /csütörtökön/ 16.00 órai kezdettel ülést tart, melyre tisztelettel m e g h í v o m. Az ülés helye: Városháza nagyterme NAPIREND ELŐTT: Beszámoló a képviselő-testület lejárt…..
Kedden a körmendi Várkert Ételbárban mutatkoztak be Körmend, Vasvár és Szentgotthárd Fidesz-KDNP-s polgármester-jelöltjei. Bebes István, Kovács Tilda és Viniczay Tibor indul majd.Bebes István, mint házigazda mutatta be társait, egyúttal bejelentve: mindhárman indulnak az…..
Nemzeti parkok A vörösiszap 2010.10.27 11:08:17
A vörösiszap többféle fémvegyület elegye, a timföld (alumínium-oxid) gyártásának mellékterméke. A fokozottan veszélyes hulladékok osztályába tartozik. A környezetvédelmi szakemberek a II. veszélyességi kategóriába sorolták.[1][2] Magyarországon az évente termelt veszélyes…..
Sziasztok!Gondolom sok mindenki megkapta már a motor első elemét a forgattyúsházat, innentől elég sok lapon keresztül a motort fogjuk építeni! Már ránézésre is sok erő rejlik a motorban, és látszik, hogy nem egy amatőr darab.További sok sikert mindenkinek az építéshez!..
hondani 2010.09.02 18:26:32
@Nr01: ezzel vitába szállnék azért,oktassatok ki, ha nincs igazam, de szerintem a polírozás nem árthat az áramlásnak, kevesebb örvény jön létre a felület mentén, sőt az áramlásra merőleges áteresztő keresztmetszet is nagyobb lesz pár tized mm-el.. Szerintem ha nem érsz hozzá tűrésezett alkatrészhez a polírozóval, nem tehetsz kárt benne! Simsonnál pl bevált:D
Basshunter.hu blog Tudtad-e??? 2010.08.24 15:17:55
...Basshunter nemcsak DJ, hanem egyben énekes és dalszövegíró is?...Busshunter a 2009-ben megrendezett VIVA Cometen hajnalig bulizott Budapesten, és jól érezte magát Magyarországon?...Basshunter, pályája elején, néhány, az interneten terjesztett demószáma után több felkérést is…..
Elnézést kell kérnem olvasóimtól, a blog írásáának nem az építés kezdetekor álltam neki. Jelenleg a tizennyolcadik résznél járok a nyolcvanból, ami azt jelenti h a teljes hátsó felfüggesztés összeált. Ne aggódjatok szinte teljesen megegyezik az elsővel, melynek…..
hondani 2010.02.19 21:06:36
@Crazy_Pilot_[HUN]: Próbáld meg törölni a sütiket, vagy másik böngészőt is nézz meg!
hondani 2010.03.24 10:47:36
@czirbiklaszlo: Üdv! Engem érdekelne hogy pontosan milyen különbségek vannak az eredeti és az általad preferált "távárintó" (bocs kiskoromban így mondatm) között? Érzékenyebbek a mozgásérzékelői, nagyobb hatótáv? Mármint a nyilvánvalo külső különbségeken kívül.:D
Üdv Mindenkinek!Gondolom nem vagyok egyedül azok közül, akiknek már megérkezett a második servomotor is, és gondolom már Ti is beszereltétek! Személy szerint én nem bírtam ki, hogy ne szedjem össze a ház öszes távirányítójából az elemeket, és próbáljam ki a vezérlést!…..