Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Villantó

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4x108 2011.04.04 12:35:00
És még azt hittem, sokat látott ember vagyok. Hát tegnap este bebizonyosodott, nem. További alázatra kényszerít, hogy mindig kiröhögtem a mamát, mikor láttam, beszélget a Luszeszítá meg az Eszmeralda szereplőivel, na jó, én is ragadtattam már el magam és kiabáltam…..
Villantó 2011.04.04 20:24:22
@beebeer: "ez jó duma, mindaddig, amíg nem láttál alkoholistát meghalni"

Orvos barátomnak az a mondása hogy nincs szép halál...

"én kevésbé fájdalmas, kevésbé undorító módon szeretnék távozni"

Eutanázia..?
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
Villantó 2011.02.14 20:52:51
@Jack Torrance: "csak annyit, hogy önmagában nem siker és nem értékes tudás az, hogy sikerül nagy nézettségű műsort csinálni "

Önmagában talán nem, de általában a nagy nézettség hozza a pénzt, nem az alacsony nézettség. Mutass már egy olyan média üzleti tervet ami a nézettséget nem veszi figyelembe...!

Egymilliárd légy... Baszki, ha légy lennék, én is szart ennék, nem kaviárt!
Villantó 2011.02.14 21:09:59
@Jack Torrance: "magyarul már mi nézők is leszarjuk, hogy mit nézünk, mi is annak örülünk, hogy a kertévé hízik? "

Miért, te nézed? Mert azzal tudsz bármely kereskedelmi céget tönkretenni ha nem vagy vevő a portékájára.

A Tesco is szar, de mennek oda az emberek. Mert pl sokkal olcsóbb mint a "kisbolt".

Nem annak örülnek az emberek hogy hízik a kertévé, hanem nézik a műsort, ezért hízik.

De!

Ha az okot és okozatot továbbra is kevered azért hogy neked legyen igazad, akkor ez volt hozzád az utolsó hozzászólásom.
Villantó 2011.02.14 21:40:48
@Jack Torrance: "Egész pontosan fel se merül bennük, hogy kaphatnának jobbat is, elfogadják, hogy szarral etetik őket, mert azt többen eszik. "

Személy szerint szoktam nézni ezt a "szennyet", pedig másra is van igényem.

Hogy miért nézem?

Mert a napi munka után úgy ki van lúgozva az agyam, hogy képtelen lennék mondjuk a Maconi Gyermeket élvezni (meg egyébként is szőkőévben egyszer születik jó film).. Még egy természetfilmhez is több agy kell, nem lehet mellette házimunkázni stb, mert lemaradok bonobók párzásáról :D
Varánusz Tahó Világ 2011.02.13 08:00:00
Soha nem hittem, hogy ezt egyszer le fogom írni egy hazai gyártású valóságsó miatt, de szent nézettség és egyéb közhelyek, eljött a pillanat: az RTL tegnap este médiatörténelmet írt a ValóVilággal. Nem a szerkesztés volt forradalmian új, a műsorvezetők sem tündököltek a…..
Eszméletlen hírt osztott meg Lady Gaga a Vogue olvasóival. Az extremitásáról hírhedt énekesnőt ételmérgezés kínozta egy londoni koncertje alkalmával. "Rosszul voltam. A szünetben a színpad mögé mentem és ott hánytam. Azt mondtam magamnak: nem hányhatsz a…..
Villantó 2011.02.11 20:54:06
@Selkath, Bloemfontein díszpolgára: "Hol a dal? "

Világosan le van írva hogy egy óra múlva lesz a dalpremier :)
Érdekes tanulmány végeredményét tette közzé a Continental gumigyártó (innen is üdvözlök minden egyes volt munkatársat): egy 2000 fős mintán azt mérték, mi jelentősége van annak, ha valaki úgy vezet az életben, hogy mellette sokat nyomja a kontrolleres-digitális változatot…..
Villantó 2011.02.05 17:13:56
@Adani: "Egyébként azt is érdemes volna megnézni, h pl. ha Taxit néz azember vagy Halálos Iramban-t vagy hasonló filmeket, utána is jobban fogja nyomni?"

És vajon ha F1-es futamot nézek, akkor a való életben is el fogok aludni?
Villantó 2011.02.05 13:59:48
@MrEd:

Szerintem biztos hogy nem volt ennyire kifinomult. Én inkább egy vevői kérdőívre vagy netes felmérésre gyanakszom. Ráadásul az iskolaévek elmúltával drasztikusan visszaesik a játékosok száma és nő a saját autóval rendelkező emberek aránya, nem?

Szóval kicsi brit tudósosnak tűnik ez a kimutatás.
Villantó 2011.02.05 17:11:36
@Judea: "15-20K km"

Egyszerűbb lett volna megamétert írni :D
Praxis Megalázott a nőgyógyász 2011.01.24 06:00:00
Sok évvel ezelőtt történt! 34 éves voltam, már megszületett – szerencsére – mindkét gyermekem! Egyik reggel iszonyatos alhasi fájdalomra ébredtem, elmentem a háziorvoshoz. Ő tovább küldött a nőgyógyászhoz, aki megvizsgált, miközben iszonyatos fájdalmat éreztem.…..
Érkeznek a holland szurkolólányok a dánok elleni meccsre, Ákos pedig örül nekik, naná. ..
anonim [szexfüggők] Álom 2010.06.01 08:16:00
Azt álmodom, hogy bedugom a seggébe az ujjam. Az ágyneműn három galacsin zöldes-barna szardarab, az orromban spenót és fokhagyma illata. Hánynom kell, lenyelek egy keserű darabot nehezen visszaöklendezett vacsorámból. Valamiért kívánom ezt a ribancot. Olyan tág a segge, mint a…..
A Pirates-cikk alatt két játékot, az Időrégészt és az Impossible Mission II-t szavaztátok meg. Egy paraszthajszállal az utóbbi nyert, mégis az előbbi jön, mert az Impossible Mission II-höz mindenképpen szeretnék meginterjúvolni egy magyar fejlesztőt, csak nem olyan könnyű…..
Villantó 2010.05.12 13:35:30
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
 A magam részéről már régen és sok helyütt hangoztatom az alábbiakat:1.) Az időjárás jelentés nem jelentés, mivel jelenteni csak arróllehet, ami már tény. Ezt gondolom ugye nem kell magyarázni2.) Ami ma időjárás-jelentésként fut a TV-ben, rádióban, stb., az nemjelentés,…..