Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spotty

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekkorában mindenki szeretett volna magának egy faházat, egy "bunkit", egy birodalmat, ami csak az övé, messze a felnőttek világától. A szerencséseknek ácsolt egyet apuka a hátsó kertben, a még szerencsésebbek pedig a cimboráikkal mentek "építkezni" az erdő eldugott zugába,…..
Subba Subba Coelho 2014.07.22 11:13:00
spotty 2014.07.22 11:57:03
BringaBuzi™ Krumpli reborn 2014.07.09 09:23:38
Jelenetem kész. Krumpli, kedvenc, hűséges paripám megkapta megérdemelt helyét és formáját a gépparkban. Mióta városinak Csöpit (Csepel Frisco) használom, már ért a gondolat, hogy Krumplit felújítom és igazi túrázós, "esőben otthonhagyós", "kisséféltős" bringává…..
  Tombol a nyár, lassan indulunk nyaralni. De melyik a legmegfelelőbb napvédő bőrünk számára?   A La Roche-Posay ANTHELIOS napvédő termékcsaládját hosszú évek óta ajánlják az európai bőrgyógyászok. A La Roche-Posay az UVA-sugárzás elleni védelem úttörőjeként és…..
  Az előzetes adatok szerint 40 ezer látogató kereste fel csütörtöktől vasárnapig az Utazás 2014 nemzetközi idegenforgalmi szakkiállítást a Budapesti Vásárközpontban - közölték a szervezők az MTI-vel hétfőn. Az Utazás kiállítás, a Karaván Szalon, az Afrika Expo és a…..
Egyes számítások szerint a globális átlaghőmérséklet 0,74 Celsius-fokot emelkedett száz év alatt. Most azt is kiszámították, hogy az egyes országok miként és milyen nagyságrendben járultak hozzá a felmelegedéshez. Ráadásul még az eredmények bemutatása is látványosra…..
A skót teniszező gondol a karrierje utáni időszakra is (noha 26 évesen még jó pár sikeres év állhat előtte) és úgy döntött, a vendéglátásba fekteti a pályafutása során összeteniszezett mintegy 30 millió dollár egy részét. Április elsején meg is nyílik a Cromlix House…..
Ágnesnek 2 hónap alatt nem sikerült időpontot foglalnia a Diamond Masszázsszalonba munkaidőn kívül. Mondjuk az is merész, aki a kupont ajándékoz... Férjemmel, Dolce Vita páros masszázs és wellness kupont kaptunk karácsonyra a húgoméktól, a Diamond Masszázs szalonba…..
A szex az egyik legjobb, ha nem a legjobb, és legkellemesebb módja a stresszünk csökkentésének. Csupán csak annyi a gond, hogy ha túl sok stressz ér minket, akkor az elég negatív irányba befolyásolja a szexuális életünket. Így aztán nem olyan könnyű sok stressz esetén a…..
Subba Bummbummbumm 2014.02.17 13:47:33
Kis emlékeztető, hogy még mindig HÉTFŐ van B) Bummbummbumm...
Londonban a Royal Albert Hall közelében, egy föld alatti parkolóban kaphat ennyiért egy dupla helyet. Ugye, a hülyének is megéri?! Az összegből két házat is lehetne venni, még ebben az olcsónak nem mondható városban is.  Vajon eladható egy ilyen parkolóhely? Pláne, hogy a…..
A műtétet követő rehabilitáció is fontos lépése egy műtétnek, ugyanis mi is nagymértékben tudjuk befolyásolni egy műtét után a felépülést. Felmerül tehát a kérdés, mit tehetünk meg a gerincműtét után, és mitől kell óvakodni. Íme, egy pár tanács...
"Akkor másszatok vissza a fára!".  "Akkor internetet se használj!"  "Kamionok nélkül hogyan jutnál friss élelmiszerhez?" Íme néhány azon újra és újra előkerülő mondtatok közül, amelyeket a környezetvédelmi szemlélet kritikusai vetnek rendszeresen óda nekünk,…..
A Transforma a ruházati kiskereskedelmet megcélzó innovatív környezetbarát megoldás, amely egyszerre két funkciót is betölt: az üzletekben praktikus csomagolás, a vásárlók othonában pedig vállfa. Asli Ozcivelek fejlesztése formába öntött, újrahasznosított papírpépből…..
A Holt-tenger, melynek vize tömény sóoldat, nemcsak – mint köztudott – psoriasisos (pikkelysömör) Betegek Mekkája, hanem számos mozgásszervi megbetegedés gyógyhelye is. Az azonban kevesek számára ismert, hogy a Holt-tengeri klimaterápia jelentős pozitív hatást fejt ki a szérum D- vitaminszint…..
Kilépett az Irie Maffiából a zenekar egyik alapítótagja, Havas Miklós basszusgitáros. A zenész 2005 óta társszerzőként is közreműködött az együttes eddigi három albumán, helyét Demeter Zoltán, a Kaukázus és a Magashegyi Underground korábbi basszusgitárosa veszi…..
spotty 2013.10.08 09:26:56
@spotty: hupsz, úgy nézem, hogy Maffia a múlt héten volt Miskolcon. Itt más lesz, sorry
Subba Csigásan távozott 2013.10.07 09:11:00
Bebasztál, leütöttek? Nem baj! Játszunk csigásat!! ..
Subba A nap kérdése 2013.10.03 12:48:09
spotty 2013.10.03 12:53:06
Van az a buli, az a piamennyiség, vagy valami másból az a mennyiség :D Hétvégén buli: redir.ec/miskolcibal Remélem azért nem egy hallal kelek majd, pedig a várost ismerve esélyes :D
Soha nem csinált még ilyet az HBO Europe, márminthogy a premier előtt valakinek kiadja egy sorozata első tíz percét, de minket nagyon szeretnek, szóval tessék, itt van a vasárnapi premier egyharmada (félórás részekkel jelentkezik a sorozat, a premier duplarészes lesz), vadonatúj…..
Ki gondolta volna, hogy a 200 forintos pizza után a 300 forintos melegszendvics jobb lesz? A Nyugati pályaudvar metrókijáratától jobbra van egy Noodle Mix névre hallgató vendéglátóipari helyiség.(1. fotó) Szakmai gyakorlatom során a hely közelsége miatt többször voltam náluk…..
A tovább mögött a győztesek (kiemelve), valamint a műsor alatt ment promók láthatóak. Legjobb film:BosszúállókA sötét lovag – FelemelkedésDjango elszabadulNapos oldalTedLegjobb színész:Bradley Cooper (Napos oldal)Ben Affleck (Az Argo-akció)Channing Tatum (Magic Mike)Daniel…..
Én nagyon szeretem a kávé ízét, de valahogy az utóbbi egy-két évben már nem esett olyan jól a hatása. Alapból hiperaktív ember vagyok, és mindig valahogy úgy éreztem, hogy túlpörgök. Így nem gondolkoztam túl sokat, lemondtam a kávézásról. Aztán megtudtam, hogy a…..
spotty 2013.04.08 13:12:57
Nem tudom ki hogy van vele, de én rákattantam a kapszulás kávékra mostanában. Vettem egy ilyen compact gépet: redir.ec/tcwebshop és baromi jó kávét csinál, imádom. Próbáljátok ki az üzletükben ha tudjátok, szerintem nem én leszek az egyetlen akinek tetszeni fog.
Kistestvérrel, gyerekkel kávézóba járni összetett élmény és egyben kihívás is. Ki ne szeretne egy csésze valami és egy sütemény mellett egy kis időt közösen eltölteni, nyugodtan beszélgetni, nevetni egy kicsit. A feladat nehézsége ebben az esetben a már említett ideális…..
Sárkányok, hadseregek, kardok és konspiráló elmék feszülnek majd egymásnak George R. R. Martin birodalmának harmadik évadában - szóval marad minden a régiben. ..
spotty 2013.03.22 12:46:21
@Gevin: Semennyire! Sőt, még egyszer elolvastam és regelni sem kell hogy láthasd. Április 1. délelőtt!