Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brunorbert

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szokásom (ön)tömjénfüstbe burkolózni itt a blogon, de most úgy éreztem, hogy érdemes egy pillanatra az addictnak saját magával foglalkoznia. Amikor ezt az egész reklámblogosdit 2007. augusztus végén (még kimondani is ijesztő) elkezdtem, magam sem tudtam igazán mit várok tőle,…..
Az idősek eddig ki voltak szolgáltatva az utcai támadásoknak, de ennek mostantól vége. Ezentúl szabadidejükben a nyugdíjasok mesteri harcművésszé képezhetik magukat, és előhozhatják a bennük szunnyadó ketrecharcost. Elég néhány lecke az Academy önvédelmi klubban, és máris…..
Tavaly valami olyan dolog történt az amerikai reklámiparban, amire addig nem volt példa. A Super Bowl döntőjében, ahol a legnagyobb márkák csillagászati összegekért vásárolnak reklámidőt, ahová a méregdrágán leforgatott, direkt erre az alkalomra készített, és a legtöbbször…..
Vajon Henry reklámszerződéseit tényleg hátrányosan érinti az írek elleni sosdöntő kezezés -ahogy azt a szakértők mondják - vagy csak érdekesebbé teszi őt a szponzorok szemében, és még profitálhat az egészből?..
Nem túl régi ez a reklám, így nagyobb a veszélye annak, hogy közületek többen ismerik is az eredetit. Őket különösen kérem, hogy inkább majd csak a játék vége felé, azaz a jövő hét második felében lőjék agyon a poént. A vécén üldögélő, illedelmes zombi azonban olyan…..