Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nitaku

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..
nitaku 2009.01.20 03:01:42
Elöször még 2004 ben volt egy írországi adóvisszaigénylésem szédelegtem a hivatalos állami csekkel,- OTP nél azt mondtak /ahol pedig talán még akkor is volt számlám/ ,h adjam oda és rakjak be 150.000 FT ot igen 150 ezret!

Kössem le és fél év múlva kifizetik a csekket!!!!

Ezután a K&H ban azt mondták ,h kp megveszik azonnal,- kérnek belöle pár € t.

Számlám se volt semmi , pikk pakk nyitottak egyet majd bezárták pénz a kezemben volt.

Ezután persze meg sokszor mentem be mindenféle csekkel ,irországi adó visszaigénylés többször ,- ,angliai gépkocsi biztosítás visszaigénylés,- azonnal fizettek és MINIMÁLIS pénzt vettek csak le, 240 € nál 9 € vagy valami ilyesmit.

K&H bank a legjobb,- ez tény.

A sima debit kártyájuk is dombornyomott chip&pin*.A debit kártya! Nem a credit.-

*chip&pin azt jelenti chippel felszerelt kártya amihez kell a pin számot is tudni.

Angliában nem is fogadnak el más kártyát 2006 márciusától hivatalosan,- sok magyar bank meg most is égő módon a régi kártyákat adja ki.

Akkor mentem át a K&H hoz amikor azt mondták egyszer angliában egy fizetésnél "ugye tudja ,h ezt a kártyát nem volna szabad elfogadnom " meg "menjen be a bankjába új kártyáért "

Na ekkor mentem be a K&H ba és azóta sem bántam meg.


Raiffeisen bankról pedig csak annyit ,h egy ismerősöm sehol,- ismétlem sehol nem tudott egy automatából sem pénzt kivenni ,- amikor felhívta tőlem a rafit és felháborodottan panaszkodott a válasz ez volt "igen tudom nekem is hasonló problémám volt amikor angliában voltam."

Inter-Európához meg ne menjetek ha jót akartok,- nekem a végén a rengeteg duplikálás és minden után még egy 150.000 Ft os rekordot is kivettek amivel szándékoztak röviditeni engem.

A számlavezetésük érdekes; ha leveszel az a következőképpen néz ki: levét 120.000 feltét 120.000 ft levét 120.000 kérdeztem miért van ez így? A fiókvezető válasza "nem tudom "

A pénzem végül pszáf feljelentés után 2 nappal visszakaptam.

Minden egyes szó amit itt leirtam igaz , és vállalom érte a felelősséget megkeresés esetén.