Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lecsó73

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
lecsó73 2012.06.08 12:55:53
@belga6: nem a 16 előtt esett el, hanem a 16-oson belül, és jó sokszor, mégpedig azért, hogy a csapata 11-est rúghasson... ez nem feltétlenül negatív kritika, az hogy D. Tibivel vetik össze, az már inkább :)
Ahogy az nemrég írtuk, Hoppá! címmel megjelent a Budapest Bár negyedik lemeze, amin ismét a már megszokott vendégénekesekkel adják el a cigányzenei köntösbe bújtatott popdalokat, illetve olyan szerzeményeket, amik kötődnek valamelyik nép a cigánykultúrájához. Olyan énekesek…..
lecsó73 2011.05.26 21:22:19
Úgy látszik ez az év Geszti Péteré lesz a magyar könnyűzenében. Először egy váratlan húzással ő lett az idei Sziget mínusz egyedik napjának az ünnepelt sztárja, olyannyira, hogy még a Gesztivál nevet is odaadták az eseménynek, de állítólag nem a zenei szakember a hibás…..
A fenti egyetemistafilmet a zenéje miatt kaptam, a Live Large játszik benne. Ám függetlenül attól, hogy miről is szól valójában, minden nézőnek alighanem ugyanaz ugrik be róla: hol szeretkezhetünk Budapesten közterületen illetve a szabadban? Amióta van Sziget, azóta szerintem első…..
lecsó73 2010.12.15 09:34:32
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
Kétfarkú Kutya Párt Aktivizmus 2010.08.02 03:20:00
Üdv! A Kétfarkú Kutya Párt kampányának sikeres és vicces lebonyolításához szeretnénk a segítségeteket kérni. A tervek szerint Szegeden és Budapesten indítunk polgármester-jelöltet. Nem lesz egyszerű, Szegeden 2000, Budapesten kb. 30000 kopogtató cédulát kell…..
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
lecsó73 2010.08.27 22:10:28
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Nem sokkal azután, hogy forradalom volt a szavazófülkékben, Szenes Andrea visszaszivárgott a köztévébe, hogy egy teljesen értelmetlen műsorban ugyanazt a kérdést tegye fel ötször alulról indult művészeknek, de ennyi nem volt elég. A sok év mellőzöttség után most már nem is…..
lecsó73 2010.07.14 12:28:26
 Domenech gleccsereken futtatja a kékeket a dél-afrikai túra előtt. Amellett, hogy ez egy rendkívül ügyesen bemutatható dolog, még értelme is vanmagaslati edzés:a csökkent légköri nyomás miatt megváltozik a szervezetünkre ható külső és belső nyomás.a vérünk sűrübbé…..
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
Sokak számára ismerős lehet a kép, amint a kis lurkók békében és szeretetben kergetik a játékszert és egymást, miközben a felbőszült szülők szidalmazásait hallani, mi több, sok esetben  a felmenők egymást püfölik a pálya szélén. Kicsit kutakodtunk ennek okairól…..
lecsó73 2010.04.19 15:29:42
@tucano: Nem Olaszország, csak Százhalombatta, tavaly október. 7-8 évesek tornáján apuka vörös fejjel üvölt be a kisfiának: "Daráld le!" (Mármint az ellenfelet...). A meccset nem állították le, apukát nem tiltották el...
Ezt küldte a rettenetes Pázmány Péter, a címben idézett felütéssel. Most tényleg, emberek vagyunk, mondjátok meg, mit tehetek? A borzasztó humor ilyen intezív csapása ellen Yoda mester sem tudna ügyesen védekezni. Ha itt egyáltalán, a szó bármilyen liberális értelmében…..
lecsó73 2010.03.10 09:36:08
Három hónapot vártunk erre a hétvégére, de megérte. Kiderült, hogy télen semmi sem dőlt el, és hogy néhány igazolástól (más néven: erőkoncentrációtól) még nem lett jobb a Bohócliga színvonala. Yannick jó játékkal kezdett Debrecenben, nem rajta múlt, hogy csak hatalmas…..
lecsó73 2010.03.02 20:30:52
@Kifli007: az mind semmi, én gyerekkoromban Borsó Janinak és Katzenbach Iminek szedtem a labdát....
Hangrobbanás, magasba emelt karok, hirtelen fordul egyet az egész világ. Van egy kifejezés, ami az olyan emberek fejében, akik valaha futballoztak vagy nézték a világ legjobb játékát száz meg száz, a fentihez hasonló élményt juttat eszébe. A gól. A gól, amit ha egy…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
lecsó73 2010.02.15 14:32:19
@Taurus SMS: Taurus, szerinted a "Csak szex és más semmi" komoly alternatíva? Nohiszen...
Az olvasás marad, barátaim, semmi más...
lecsó73 2010.02.15 14:35:41
@Layer Cake: szerintem azért sem szabad megnézni, hogy megtudjuk mennyire szar. a nézettségi adatok nem mutatják, hogy ki milyen motivációból nézte meg, a fostalicska HP meg még azt hiszi, hogy milyen sok embernek tetszik...
Ha van nehezebb feladat, mint kiválasztani a világbajnokságok történetének 10 legjobb csapatát, az a 10 legjobb meccs összeállítása. A gond csak az, hogy ilyesmit nem lehet csapatmunkaként összerakni, mert - bár az első öt helyezettben jobbára mindenki egyetértett - a listáinknak…..
A hatvankettes és a hatvanhatos vb gépfocija után újra visszatért a szellem és a látványos támadójáték a nemzetközi futballba, ezt testesített meg az 1970-es brazil válogatott, az egyetemes labdarúgás vitán felül legnagyszerűbb csapata. Listákat gyártani, különböző…..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
Megérkezett az influenza járvány, nincs is ilyenkor aktuálisabb rajzfilm, mint a Dr. Bubó. A Lutz márkájú fenyőtobozokkal szivarozó körzeti orvos, aki leginkább egy Freud-paródiára emlékeztet, és hat számmal nagyobb asszisztensnője, Ursula, aki reménytelenül szerelmes a…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..