Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villa

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek semmi köze a tévéhez, médiához, sorozathoz, de nem érdekel. Ők a legjobb csajok Pekingben. Köszönjük! (fotó: Barakonyi Szabolcs)..
Régóta vártuk már, hogy elkészüljön az ún. szakító-mix, amelyben minden idők legszebb-legszomorúbb szakítós számait gyűjtik össze nekünk, de arra legvadabb álmainkban sem számítottunk, hogy ennyire szomorú aktualitást kap majd a megjelenés. Kattintsatok, töltsetek,…..
Az az amerikai anyuka, aki eddig rutinból lerendezte a nyarat egy-egy tenisz- vagy lovastáborral, most felkötheti a gatyát, mert egyre több nyári tábor alakította át a szokásos készítsünk agyagból köcsögöt/fűzzünk gyöngyöt/énekeljük mozgalmi dalokat portfóliót, és ajánl…..
Szépen lassan érkeznek az információmorzsák a Viasattól: most jelezték, hogy két közönségkedvenc sorozat is folytatódik nyáron, úgyhogy lehet nagyon szeretni a minőségi sorozatokkal eddig is bőven ellátott tévét. Az első hír a Simpsonsra vonatkozik, jön a 18. évad,…..
Na kérem szépen ez az a rész, amitől én először tettem le a hajam. Valahogy így kéne sorozatot készíteni mindenkinek, gondoltam annak idején, és ezen most sem változtatunk. Ez. Kiváló. Volt. A Bennet-házban nyitunk, egy kicsit visszaugrottunk az időben, hogy kiderüljön mi is…..
Összeszedték magukat a tévécsatornák, egész normális a kínálat. A teljesen idióta című Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című film például a kritika szerint nem is olyan rossz választás. Persze attól függ, mire vágyunk. Ha fajsúlyosabb alkotásban utazunk így…..
Nu, Linderman kihozta a sittről Nikit, vagyis az ő szempontjából Jessicát; Sylar le akarta szedni Clairemackó anyjának a fejit; Clairemackó rálelt az igazi anyjára, aki tüzet csihol csak úgy, csettintéssel; ja, és Nathan Petrelli a pomponlány apja, Emó meg a nagybátyja. Nathannel…..
Láthatatlan ember márpedig van, szakállas, és ránézésre büdös, brit akcentussal beszél, de Emo látja. Itt hagytuk abba, innen megyünk tovább, pedig történt még sok érdekes az előző epizódban, és nem a Niki/Jessica/DL/Micah szappanoperára gondolok. A láthatatlan ember…..