Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gwendolin

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nap mint nap hallunk erről a világ legelterjedtebb fertőző betegségéről. Mindig zajlik valamilyen kampány azért, hogy felhívják rá a figyelmet és ezekből mindig kiveszik a részüket különböző híres emberek is. De mi is ez a sokunk számára oly távoli betegség? Az AIDS…..
Nem szoktam és nem is szeretek máshonnan cikkeket átvenni, de ezt muszáj volt, mert annyira érdekes és mert semmi értelme nem lett volna átírni. Hogy megkíméljelek titeket a reklámoktól, belinkelés helyett idemásolom az Origo utazási magazinjának cikkét. Hadtörténet iránt…..
Édességbolt kínálata: van itt minden mit ez igényes nép kíván kérem...Mi jöhet még?A fantáziátlan, rajongókra hajtó marketing jegyében:- Barátok közt kávé - Tokio Hotel kóla- South Park cukorka a csomagolásban obszcén idézetekkel.Kis erőlködés árán pedig nagy eséllyel…..
Jótanács:Ha haragszol valakire, nyugodtan ülj le és gondokozz el rajta!.....
Kisasszony, megengedi, hogy hazakísérjem? Veszélyes ez a környék, túl sok itt a rendőr... :)Van hasonlóan szellemes csajozós szöveged? Rajta, kommentezd be, adj esélyt a többi srácnak is! ;)..
Tessék, most már a járműveken is lehet művelődni. Csak azt nem értem, hogy az "is" mit keres a mondatban. Nagyításhoz klikk a képre!..