Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gigi54

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dadogva énekelnek a kakukkok, elfogynak a füsti fecskék, és csökken a madarak fajgazdagsága Csernobil környékén 30 évvel az atomerőmű katasztrófája után. Kormányprogramok, nagy projektek helyett az emberi történelem eddigi legnagyobb atombalesetének következményeit maroknyi, sugárvédelmi öltözetbe…..
Senki nem végezhet hiteles ellenzéki munkát úgy, hogy a házastársa ilyen magas tisztségben a kormánynak dolgozik. Pláne nem Fodor, aki 2014 óta mutatott eddigi tevékenységével amúgy is naponta azt a gyanút erősítgette, hogy ő bizony a Fidesz embere. Zentai András véleménycikke Tegnapi posztomban…..
Bár az irodalomhoz és az írás művészetéhez jóval többet konyítok, mint a filmek világához, azért ezen a téren sem számítok szakértőnek. A kritikáim a saját, egyéni, szubjektív véleményemet tükrözik, az én észrevételeimmel, benyomásaimmal és érzéseimmel, alapul pedig…..
Az emberek többsége nem szívesen megy orvoshoz. Még akkor sem, ha csak egy szűrővizsgálatról van szó. Időpont egyeztetés, várakozás, nyomasztó zöld-fehér falak, fehér…..
Gigi54 2015.11.05 07:24:13
Andy Warhol a pop-art egyik és talán legismertebb központi figurája, akinek a képeit szinte bárki felismeri. Vagy, ha nem is ismeri fel, mindenképpen látta már. De Warhol nem csak festőként és filmesként volt ismert, hanem arról is hírhedté vált, hogy imádta fotózni azt, mi…..
Gigi54 2015.10.15 13:04:15
Gigi54 2015.10.15 13:06:58
Egy új ígéret a gyorsan fogyni akaróknak. Konjak, amit nem inni, hanem enni kell. De mi is ez valójában és vajon tényleg ennyire jó? "KILL-KILO egy titkos , több ezer éve használt ősi távol keleti készítmény. A Gésák használták a karcsú vonalaik fenntartásához. A KonjaK…..
Amikor tavaly előadtam a maastrichti Medicine 2.0 Kongresszuson, a következő, stanfordi esemény szervezői ezt készítették velem. Palo Alto, Kalifornia, a Stanford Egyetem, ez a pár nap nagyszerű élmény volt. Azokról a dolgokról, ötletekről, projektekről, amiket itt láttam, fogok…..
MedIQ Alváslabor otthon 2009.12.21 06:08:00
Sokan küzdenek alvászavarral, ez a Várószoba.hu alvászavar közösségének történeteiből is kiderül. Ilyen problémák felmerülésekor érdemes alváslaboratóriumhoz fordulni, Debrecenben is van például ilyen. Természetesen léteznek eszközök, melyekkel otthon is figyelemmel…..