Regisztráció Blogot indítok
Adatok
depmod

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárcsak így válna minden álom valóra! Nem véletlenül válogattam a pénteki linkajánlóba annyiszor Volkswagen Van-okat, annyira szerethető hobbiautó ez a típus. És lássatok csodát, idén készletben is megjelenik a Large Scale Models témában 10220 számmal!via LEGO Collector - 2.…..
A (kvázi-)moduláris környezet is lehet imádnivaló. Sőt. A comunidade0937 atrium0937 városáról még több kép erre fekszik. Biztosan a Halálos fogás (Deadliest Catch) az oka, de én annyira szeretnék halász lenni. Bár a zöldfülü-szezonom nem tudom hogy élném túl, de akkor is.…..
Remélem nem találtok abban semmi kivetnivalót, ha kicsit saját oldalunkon ünnepeljük Dornbit, társunkat a blogban. Van miért ugyanis: a 2011-es LEGO Military Annual Build Competition Varsói Szerződés légiereje kategóriájában 2. helyezést ért el a korábban már bemutatott…..
A LEGO Akadémiára egyelőre mi itt Európában nem tudunk beiratkozni, így marad a távoktatás.Nem tudom, volt-e már példa arra, hogy egy 16+ (vagy akármilyen) készletet "fiatalítanak", és kiadják újból a kisebbek számára. A 10213 esetében ez történik.A Föld zárt…..
depmod 2011.06.11 07:47:41
@NocadLee: Ahogy mondod. Meg mindkettő rákot okoz :-)

Rékocs, jó lett az eheti szedés!
A K9-es egység szabadnapja. Irány a part!A nyáron készült fotók beépíthetők akár a nappaliba is.Egy ország életszínvonala jól lemérhető azon, hogyan élnek benne a nyugdíjasok. Space cityben a space-tb a lézerbotot is támogatja.Ainex adott egy tippet arra, mi a teendő, ha a hőn…..
depmod 2011.05.29 09:10:35
@Lehi: Látom válaszolt a szerző!
Úgy látom, akkor írsz, mikor valami általad vélt hibát találsz. Biztosan büszke vagy magadra, gratulálok.

TROLL vagy, de jó nagy!
depmod 2011.05.29 21:45:42
@tutuka: Kedves Főblogoló!
Semmi bajom veled, de a hozzászólását Lehi kollégának nem nehéz offenzívnak tartani, felkiáltójellel.
Íme, erre is gondolok: www.flickr.com/photos/wherecanibuytime/5759203651/

Semmi gond, ez közel sem izmozás, de szimplán nem értem, hogy mi a jó abban, ha valaki a hibák kiposztolásában leli örömét. Te biztos megérted, hogy nem kellene kockafejűvé válni. Malugon ez sikerült.
depmod 2011.05.30 07:03:21
@tutuka: @Lehi:
OK, legyen úgy, ahogy gondoljátok. Megabloks ide, Lego oda, jópofa az óra, ebben szerintem megállapodhatunk :D
A Főblogoló kifejezés meg kijár, talán nem igaz? Természetesen amennyiben zavar bármilyen értelemben, esetleg pejoratívnak, megbélyegzőnek érzed, akkor elnézést :-))

@hatvannyolckilencvennégyeske:
Nekem is ezt kellett volna tennem már a legelején :-)
Pénteken csak emlegettünk pár csodálatosan sikerült teherautót a korból, a héten pedig teljes posztokat szentelünk az egykorvolt szocialista blokk járműiparának.Erősen kezdünk. Bár híve vagyok a nagy szavaknak, és ezért inflálom is őket rendesen, most kivételesen el kell…..
depmod 2011.05.23 13:31:44
@hatvannyolckilencvennégyeske: ÚÚÚ, azért nem atomreaktort csinált a srác, ennyire azért nem kellene lehúzni a kreálmányt. Szép, felismerhető és ötletes. Nagy a légbeömlő? Jobb lesz a motor légellátása és szellőzése. Túl komolyan veszed a dolgot, vagy ha ennyire bánt a dolog, rakj össze te egyet és oszd meg velünk.
Világ minifgjei, egyesüljetek!A video az Import Hepaj és az Indavideo közös videopályázatára készült...
Talán olyan sokat egyetlen végigjátszás sem várt a sorára, mint Gibbons mesteré, pedig ugye mindenki tudja, hogy nála jobban kevesen értenek a legóhoz (nyilván pontatlanul fogalmazok). Nem hiszem, hogy távol állok az igazságtól, mikor megkockáztatom, hogy számára komoly szerelem a…..
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
A múlt héten beharangozott Collector's Guide 2.0 áprilisi kiadása június végére tolódik. (via LEGOÁruház)Már kapható a Maersk Train, jó borsos lett az ára.Személyesen találkozhatsz Lego Monsterrel New Yorkban.Orangyal007 régi lelkes és aktív olvasónk. Nem kívánunk rendszert…..
depmod 2011.04.08 09:22:59
@Greg36: Nem kis darab, az biztos :-)
A múlt heti almaházas posztunk vicces életet élt. Nagyon helyesen feltűnt minden, aminek blog + apple viszonylatban fel kell tűnnie az internet sötét oldalán a szexuális orientációktól a linuxos őrültekig. Jobban kommentmágnes posztot a témában kétféleképpen tudok elképzelni,…..
depmod 2011.04.06 08:47:58
@rrroka: Ez most komoly?? Jó hasonlat, teljesen egyenértékű a kettő dolog.
Nem fogok leállni vitatkozni, szakportálok valók erre. Én csak annyit mondok itt, hogy tudásához mérten drága, nekem a stílusa nem jön be, az imidzsgyártás tipikus állatorvosi lova annak minden előnyével és hátrányával. A profitmértékről és termékmenedzselési és problémakezelési dolgokról még nem is szóltam. Nem vitatom, hogy felhasználóbarát felülete, OS-e van, csak van számomra más paraméter is, ami számít. Prüntyögtem macbookon, kipróbáltam Iphone-t, tudom miről beszélek. Hibákat nem említettem, pedig van/volt az is.

Félreértés ne essék, nem gyűlölöm az Applet, de azt, hogy aki nem kedveli az Apple-t, azt megszólják, azt gusztustalannak és kifejezetten sértőnek találom. Aki vitatkozni szeretne, keressen emailban, nem ide tartozik.
Ha túllendülünk azon, hogy a fokozhatatlan suttyóságnál nehéz találóbb fordulatot találni a Black Eyed Peas nevű zenei izére, és azon, hogy a képen szereplő, prosztó szépségeszményt megtestesítő Fergie leginkább csak a seggével járul hozzá ugyanezen formáció…..
depmod 2011.04.04 12:27:10
@tío: gyerekgálára miniben és majdnem kieső didkókkal menni?? Hát itt tényleg a ruha a legkevesebb :-))
Annál egyszerűbben nehéz legóhoz jutni, mint a Geek Life nyereményjátékán. Pár katt az egész, aztán már csak reménykedni kell. (Az ajándékcsomag jóval több, mint legó, csak figyeljétek!) 75,21 százalékotok gondolja úgy, hogy nincs/távoli/kicsi az összefüggés a…..
depmod 2011.04.01 14:37:13
@orangyal007: Rékocs most egészségügyi okoból nem tudott postolni, legközelebb már remélem Ő fog.
Mamája viszont keményen dolgozik helyette is :-)
Biker Védőfelszerelés: sisak 2011.03.09 20:45:00
Tavaly gondoltam úgy, hogy elérkezett a sisakvásárlás ideje. Korábban egy Vemarom volt, amit az egyik ismerősömtől örököltem. Szép volt, jó volt, de eljött a csere ideje. A bélés már kopottas volt, és a külső festés is kezdett egyre karcosabb lenni. Továbbá számos cikkben…..
Mérsékelt izgalommal – hiszen nagyjából tudja, mire számíthat – mégis kíváncsian nyit be a motoros a BNV A pavilonjába. Hiszen március elején Motorfesztivál van, és az időzítés tökéletes: kellemesen melegíti a tavaszi napsütés a tarkót, a hőmérő is szépen…..
Bár a legóval fegyverkezés visszatérő és hálás téma a blogon, most kivételesen nem teoretikus kérdések feszegetése végett kerülnek tankok a posztba.A Mechanized Brick mögött álló srácok például a fejükben felhalmozott legó-tudást úgy próbáláják pénzre váltani, hogy…..
Nemrég tűzte műsorára az egyik tévéadó a '80-as évek egyik kultikus sorozatát, a Knight Ridert. Mivel sohasem David Hasselhoff sármja miatt ültem le a képernyő elé, hanem sokkal inkább a gyönyörű fekete kamion na meg persze KITT és  az ő(?) Michaelt megszégyenítő…..
Letisztult forma, igényes kivitelezés holland módra. Egy ház Brickville-ből. (Érdemes tovább nézni az albumot.)Az a bizonyos hagymakupolás székesegyház nem egy jó emlékű korszak szimbóluma, ebben a formában azonban nekünk itt a blogon talán még izgalmas is lehet.Egy kis városi…..
Llew találta ezt az emberszabású robotot, amely (aki?) fejét, szemét, állát, karját, kezét tudja mozgatni, tán mond is valamit. PAHAB-ról még kép itt. Kevesebbet tud, de méltó "társa" lehet ez a T-800-as.Ha már robotika és tanulás, akkor emlékezhettek, a LEGO…..
Breaking news: a kőbányai híradó jelenti. A te iskoládban volt LEGO-klub, vagy a gyermeked jár most oda?Elfújta a szél. (via Klocki)Szívesen járnál ide olvasni? Ezt kikölcsönöznéd?Olykor-olykor nosztalgia lengi be a posztokat, a kommenteket és a szíveteket, nem lesz ez másként…..
depmod 2011.02.11 10:59:13
@rrroka: Biztos azt akartad írni, hogy >ezzel a wallpaperrel<. Ha már kritizálsz valamit, tedd azt helyesen.
Amúgy ez egy blog, így van egy személyes "beütése", ezt fogadd el egy újonc szerrkesztőtől.
depmod 2011.02.12 08:44:59
@rrroka: Szia!
Érdekes a szemléletmód, semmi gondom vele, de ezt prezentálhatnád másként is. Nem tudom, miért baj az, hogy valamire ismeretlen lego tartalomra kattintasz? Megnézed, nem tetszik, továbbmész. A winamp skin Mac-eseknek nem jó, semmi gond, láttad, tudod, hogy ilyen is van és mész tovább.
Teljesen egyetértek rozsamarcival, az ember így is megismer nagyon jó dolgokat, hogy nem tudja, mi rejlik a klikk mögött, és ez jó érzés. Ami rossz, mehet a ban-be, ami nem, az meg megmosolyogtat. Annyira azért csak nem vagy elfoglalt, hogy ez a néhány, számodra felesleges kattintás megnehezíti a mindennapjaid :-)
Nincs semmi gond részemről, a szerkesztő bizonyára törekedni fog a vélemények alapján formálni szerkesztési stílusát, de ezt bízzuk rá és kívánjunk sok sikert eme társadalmi munkájához, van egy olyan érzésem, hogy többet foglalkozik egy cikkel, mint mi, olvasók.
depmod 2011.02.12 09:21:37
@rrroka: Erről van szó, megérdemlik!!
Az ízlések és pofonok különbözőek, én örülök, hogy nem egyen sablon alapján készülnek a post-ok, így változatos lesz a blog, ami szerintem jó. Akkor ezt meg is beszéltük :-)
Rékocsnak UPP!
Ezzel a poszttal debütál blogunk új szerzője, mondhatnám hírszerkesztője, Rékocs. Nem mintha lenne jelentősége a nemeknek egy legós blogon, de azért csak teszek egy felkiáltójelet, hogy az első lány-bloggerünk ő! Fogadjátok szeretettel, meg sok kommenttel!Csatában elesett…..
depmod 2011.02.04 08:37:28
@Almaspite: De, szerintem csak járókerettel lehet kombóban használni.