Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pongi85

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kit Harington talán még a Trónok harca tévésorozatban sem játszotta annyira vagányul és viccesen Jon Snow-t, mint az NBC csatorna Late Night with Seth Meyers show-jában, ahol vendégségbe hívták a menő harmincas barátai egy puccos vacsorára. Csak hát ugye amikor szóba kerül, hogy…..
A Con Man egy olyan színészről szól (Alan Tudyk), aki egykoron egy scifi-sorozatban alakított a pilótát egy nagyszájú kapitány (Fillion) mellett, és akire azóta sem kíváncsi senki, csak a közönségtalálkozókon. A Firefly című sorozattal és Tudy valós karrierjével igen sok…..
pongi85 2015.03.16 20:10:19
@kszanaksz: Hehe
A Paramount Channel nálunk is bemutatta a Black Sailst, ennek örömére elővettük a hogyvoltokat, nehogy valaki kimaradjon a jóból. Lesz egy Facebook-játék is a sorozat örvén, tessék majd figyelni a hogyvoltot, és nyerni kalózkardot vagy koponyát, vagy mittudomén mit. Vidám…..
Mivel vette rá az Uralkodó Anakin Skywalker-t arra, hogy átálljon a sötét oldalra? Nőiesen bevallom, hogy nem emlékeztem már rá, pedig annak idején kötelességtudóan elzarándokoltam a moziba, de nem hagyott bennem mély nyomokat az alkotás, csak néhány jelenet maradt meg belőle,…..
pongi85 2014.12.08 11:44:08
@FilmBaráth: Ha visszaemékszel, Anakin odament Yodához, és elmondta neki a rémálmait arról, hogy valakije még fog halni. A fő probléma az volt, hogy a Jedik válasza nem volt túl kielégítő számára: "Train yourself to let go, you're afraid to loose!" (nem biztos,hogy pontosan idéztem...). Ez kb a nesze semmi, fogd meg jól kategória. Az igazi hasadást ez okozta benne, hogy hiába van vele az Erő, hiába kvázi kiválasztott, mégsincs elég hatalma, hogy megakadályozza szerette elvesztését.
Egy nap azaz nem is egészen 24 óra elég volt ahhoz, hogy bejöjjön az, amit az RTL Klubnál jóelőre kiszámoltak Pákó beszervezésekor: mindenki gyűlöli a Didikirályt, de olyan szenvedélyesen, ahogy csak az éhes és unott emberek tudnak. Pedig Pákó nem egyedül volt fasz, de ne…..
A Walking Dead ötödik évadában aztán kap zombit rendesen, aki szereti őket. Kritikánkban kifejtettük, hogy örülhet minden zombi rajongó, hiszen az új évadban igazán övék lesz a főszerep. Örülhetnek a rajongók azért is, mert a sorozat annyira sikeres, hogy már a hatodik évad…..
pongi85 2014.10.16 20:01:57
Nem mai darab, de ettől még sírvaröhögős.  ..
Már csak a nagyon mesügék nem tudják, hogy kik és hogyan fognak megérkezni Terminusba, nameg, hogy ott mi a pék fasza fog történni, ugye. De nyugi, nem kell rámhívni a spoilerkommandót, nem lövöm le a poént. Ellenben az időhúzó részeket mellőzve csakis és kizárólag a lényegre…..
 Az UEFA 2011-ben jelentette be, hogy – Michel Platini elnök javaslata alapján – az EB fennállásának 60. évfordulója alkalmából 2020-ban 13 ország egy-egy városában rendezik majd meg a kontinentális tornát. Ezzel a lépéssel az európai szövetség azt üzente, hogy sem országok…..
Nem? Szívesen. ..
pongi85 2014.09.26 12:09:18
zamat A májon innen és túl 2010.03.25 12:00:00
- Minek ennék belsőséget, amikor hús is van?  - kérdezte a múltkor a pasim, amikor kiböktem, mennyire vonz a britek almával töltött bárányszíve. Bezzeg a dédinél még nem volt ennyi fakszni! Akkor egészben érkezett a konyhába az állat, amit az orrhegyétől az utolsó…..
pongi85 2010.03.25 18:57:50
@helota: nem azért keserű, mert túlsütjük, hanem mert a béna hentes rosszul vágta ki az epehólyagot, és epés lett a máj. ezzel sokszor meg lehet szívni.
A kreatív reklámötletektől eddig sem ódzkodó IKEA (elég csak a Facebook Showroom kampányra vagy a nemrégiben osztrák mozikban zajló árkivetítéses Mozikatalógus kampányra gondolni) megint előrukkolt valamivel, ami nem csak kreatív, de alapjaiban rengetheti meg a webes megoldások…..
pongi85 2010.02.19 13:20:26