Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.mendelényi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem biztos, hogy a hír mindenkinek ugyanazt jelenti, mint azoknak, akik a magyar tévés meséken nőttek fel, de én személy szerint kifejezetten örülök annak, hogy az eredetileg 1974 és 76 között két évadot, 26 részt megélt rajzfilmsorozatból már készül egy harmadik, 15 részes évad is. Jó, tudom, Vuk…..
A következő poszt valójában két részből fog állni, ugyanis Courteney Coxra a kelleténél hosszabb időt áldozok, magyarázattal pedig nem szolgálok. Vajon kinek szentel hosszabb időt bárki a világon? Nos, Courteney valahol az amerikai délen látta meg a napvilágot, történetesen…..
 Már csak egyetlen nap, és rásteinaurélkodunk a Selyem útra. Egyelőre csak Ürümqibe van jegyünk, így könnyen lehet, vissza sem jutunk Pekingbe, de izgalomra semmi ok, a tutorom szerint elég, ha mindig csak keletnek tartunk. Igazán meg tudja nyugtatni az embert. Egyébként…..
comment:com Az amerikaiak lenyelik 2011.10.18 11:00:00
A Family Feud az eddig az internetre kitolt videók alapján az egyik legviccesebb műsor lehet a tévétörténelemben, már ha az ember tud mulatni azon, micsoda baromságokat beszélnek az amerikai háziasszonyok és villanyszerelők egy közepesen gagyi díszletbe beeresztve. A vetélkedőnek…..
dr.mendelényi 2011.10.19 11:40:59
„Nem tudjuk, hogy az a példátlan jogi pr rally, amivel a vádlott és védője az elmúlt három hónapban körbeszáguldotta az országot, megtette-e a hatását, és érdemben befolyásolta-e a bíróságot, hogy enyhébb ítélet szülessen.” Ezt írtuk 10 héttel ezelőtt Stohl…..
via..
dr.mendelényi 2011.08.25 17:14:44
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Bud Spencerékkel nem lehet mit kezdeni. Az általában Terence Hill társaságában bunyózó olasz bármikor, bármelyik csatornán kerül képernyőre, nem ad esélyt a konkurenciának. Ha esti műsorsávról van szó, akkor napi és heti rekordokat döngetnek a BS-TH filmek, ha délutáni sávba…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
dr.mendelényi 2011.01.31 16:18:55
Hiába, no, ha az emberre hazafelé menet farkasok támadnak, csak nem kezdhet el védekezni a Cheri Cheri Lady-vel, egy ilyen hiríghez keményebb cucc kell, mondjuk a Creed. Nem viccelünk, egy ilyen eset tényleg előfordult Norvégiában, mégpedig a havas úton bandukoló 13 éves Walter…..
dr.mendelényi 2011.01.21 13:09:45
A leghosszabb "magyar" hajót már rég meg akartam nektek mutatni. Ok, Abramovics hajóján van egy padlótól a plafonig cápabőrrel bevont szoba, az ománi szultán jachtján pedig 150 szolga lesi az uralkodó kívánságát, de azért Charles Simonyi bárkája se semmi. Sőt,…..
dr.mendelényi 2010.12.11 16:42:25
Elhízásban is pontszerző helyen lennénk egy képzeletbeli Európa-kupán...      Az Európai Unióban a becslések szerint 143 millió felnőtt túlsúlyos (36%), és további 69 millió elhízott (17%), azaz az európai lakosság 53%-a túlsúlyos vagy elhízott, a máltaiak,…..
dr.mendelényi 2010.12.09 07:21:06
Karácsony közeledtével nem csak Kiszel Tünde és Bódi Sylvi dobja le a textilt egy naptárfotózás kedvéért, hanem a szupermodellek is. Lent éppen Daria Webowy pózol a Vogue 2011-es naptárához, mindössze Louis Vuitton ékszereket és fél pár harisnyát viselve. A fotókat Mikael…..
dr.mendelényi 2010.11.26 07:15:25
Eredetileg úgy volt, hogy Lindsay Lohan fogja eljátszani Linda Lovelace pornósztárt az Inferno filmben, a készítőket nem zavarták a színésznő botrányai, akkor is kitartottak mellette, mikor börtönbüntetést kapott. Azonban végül csak úgy alakult, hogy kénytelenek Lohan nélkül…..
dr.mendelényi 2010.11.22 12:12:16