Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stratocaster

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól tetszett olvasni, EGYMILLIÁRD bezony, ez még duplatöltelékes, mentás Oreóból is sok, nemhogy kváziközépkorból. A számot az illegális letöltések mérésére szakosodott MUSO nevű cég szolgáltatta, a következőkkel együtt: az évad epizódjait átlagosan 14,7 millió alkalommal töltötték le…..
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Ezt tényleg nem vettem volna észre, ha nincs rajta az a bazi nagy EV-matricázás. Á, valaki csak hülyéskedett, ez egy legkorábbi fajta Toyota RAV-4, ilyenből sose volt elektromos. Aztán leszálltam a bicikliről és alaposabban körbejártam. Oppá, hol is van a kipufogó? Mi ez a…..
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
Stratocaster 2014.12.28 05:25:15
@Szkenner Üzemeltető Szerver a.k.a. SZÜSZ:

+1, a Priusomhoz én is Optifitet használok. A Toyo szalonokban itt a svédeknél kétféle ablaktörlőt kapni: van a Toyota dobozos (japán, legdrágább, de a leggyengébb), és van az Optifit. Utóbbi "gyári utángyártott", koreai gyártmány, iszonyú finom gumi van rajta, olyan selymes, az itteni hidegeket is jól bírja.
Hétvégén a Nemzetgazdasági Minisztérium bejelentette azt, amit már korábban is sejteni lehetett: a devizalapú hitelek forintosítását. A frankhiteleket 256,5, az euróhiteleket pedig 309 forintos árfolyamon váltják át forintra, egy adott nap rögzített piaci árfolyamán. Ez szöges…..
Christopher Nolan a mai rendezők között akkora liebling lett, hogy már-már érinthetetlennek számít. Dagadó rajongóbázisa szent tehénként bánik vele, még harmadik Batman-filmjét, a hiányosságokban bővelkedő Felemelkedést is úgy körbeimádták, mintha Isten ajándéka lenne. Eddig nem szúrta a szememet,…..
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
Nem szabad elfelednünk, hogy az auschwitzi megsemmisítő táborba is vezetett út. Magyarország Országgyűlése, 1938. május 29-én szégyenletes döntést hozott, ez volt az I. zsidótörvény. Az első zsidótörvény, az 1938. évi XV. törvénycikk, amelyik „A társadalmi és…..
Stratocaster 2014.05.31 02:41:32
@Istóczy Győző: Ha te üdvözítőnek találod, hogy a nemzet legkiválóbb elméi közül sokaknak külföldre kellett mennie, vagyis önként lemondott az ország azokról a javakról amit tőlük kaphatott volna, akkor a nemzet ellenségének kell nevezzelek téged.
Légy szíves mond már meg, azzal, hogy pl.Gábor Dénesnek az USA-ba kellett mennie, hány embernek nyílt meg a lehetőség, hogy átvegye a munkáját?
December 16-án derült ki, hogy melyik az a hét autó, amelyik esélyes az 2014-es Év Autója címre. Mivel szívünk mélyén mindannyian szeretnénk egy kicsit Csikós COTY Zsoltok lenni, ezért megcsináltuk a saját szavazásunkat. A játék egyszerű: nincsenek értékelési szempontok,…..
Amikor megjelenik egy ilyen cikk valahol a neten, akkor engem a tartalmánál mindig sokkal jobban izgat, hogy ki az, akinek elég fontos volt a magyar konyha ahhoz, hogy megírja, na és ebben az esetben, hogy lehet, hogy nem csak a helyesírás, de még az ékezetek is egytől-egyig stimmelnek???…..
Az Égéstér 99. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Stratocaster 2014.01.01 21:00:22
Rendszám van rajta, lehet használni! Egy frászt. Köhög, tüsszög a motor, nem lehet újraindítani, ha meleg, ráadásul kábé húsz lóerős. Ezek a restaurálás igazi mélypontjai, amikor kész az autó, a légy nem tud rászállni, mert seggre esik a fényezésen, amin még hajszálkarc…..
Stratocaster 2013.12.02 04:52:35
@novothauto: "nem mindig marad időm, és agykapacitásom a levelezgetésre. AKINEK VALÓBAN FONTOS az rámcsörög"

Júniusban hívtalak fel, akkor azt mondtad, éppen valami nagy munkában vagy benne, ezért írjam meg, mit szeretnék. Aznap meg is tettem, aztán még háromszor újra elküldtem a levelet, egyszer sem kaptam választ. Pedig csak egy időpontot szerettem volna egyeztetni vidéki apukámnak (Volvo T5). A magam részéről tanácstalan vagyok, hogy lehet veled kommunikálni :-(
Legalábbis a Rába sajtóhíre szerint. Szerintünk pedig van magyar beszállítója a Volvo buszainak, igaz ők Wroclawba szállítanak és nem Győrbe. Így a Budapesten nemrég forgalomba állított Mercedes Citarók is több magyar alkatrészt tartalmaznak, mint a Nemzeti busz. Ha egy üzlet…..
Még mindig ér nevetni rajta, de azért ha megnézzük, mekkora erőfeszítéssel propagálja és nyomja a FIA a jövőre induló Formula E világbajnokságot, lassan illik észrevenni, hogy a károsanyag-kibocsátás mumusa lassan, de biztosan túrja ki Európából nem csak a szívómotoros…..
Belsőség Kungur, már Mazdával 2013.08.28 19:19:23
Indulás után nagyon gyorsan kiderült, hogy itt nincs autópálya, és az út elég rossz. Konkrétan amolyan román-magyar átmenet, kilométere válogatja. Nekem furcsa volt, hogy épp itt, ahol az orosz földgáz 90%-a, ami sok lóvé, és marha sok kőolaj van, ami az útépítés alapanyaga,…..
Belsőség A tökéletes taxi 2013.08.06 18:14:51
Nem állítom, hogy teljesen józan voltam, ezért is kerestünk taxit. Igazából nem is voltunk biztosak benne, hogy taxi kell, hiszen alig fél óra lett volna gyalog hazáig, de a héten már kétszer slattyogtunk haza Pestről, és nem volt kedvünk megint átbattyogni az alagúton. Mégis…..
Stratocaster 2013.08.07 00:42:21
@We make the world a better place: Benzinnel nekem a Prius 5.1 fogyasztást produkál teljesen normál, nem spórolós használattal. (Mondjuk 40% város, 40% országút 20% pálya). Már ez is veri a legtöbb dizelt.
Ráadásul a Prius nem csak az üzemanyagon spórol Fékbetétek/tárcsák gyakorlatilag a kocsi élettartamát kibírják, hagyományos generátor, önindító nincs, 3L motorolaj, plussz szűrők, meg 100eKm után gyertyák cseréje. Kb. ennyi a karbantartás.
Volt már poszt a világ minden tájáról, Kínától Új-Zélandon át a Fülöp-szigetekig, nem is beszélve Európa szinte összes országából, ám emlékeim szerint Ukrajna eddig kimaradt. Ez szomszéd ország lévén egyfelől furcsa, másfelől érthető is. Ezt a hiányt pótolja…..
Rendkívüli jelentőségű sajtóközleményt adott ki ma a Gépjármű Márkakereskedők Országos szövetsége: 2013. július 2-án a GÉMOSZ és az NGM  egy sajtótájékoztató keretében közös megállapodást írt alá, amely a foglalkoztatás bővülését és a feketegazdaság…..
Stratocaster 2013.07.12 03:22:41
@Zoltan Éliás: "Legálisan nem lehet boldogulni."

Lehet, csak sokkal sz@rabbul lehet belőle megélni, mint korábban bármikor. Van aki ezt nem fogadja el, és feketén csinálja tovább, a társadalom másik része meg nagyokat nyel, 2x annyit dolgozik mint korábban mégis az éhhalál szélén táncol nap-mint-nap.
Ebben a helyzetben az a gáz, hogy a feketézők úgy érzik ők csinálják okosan, és röhögnek a többieken, miközben a "legálisakra" emiatt még több adóteher nehezedik. Az a gáz, hogy az emberek 99%-a ezt nem fogja fel és ezért megy lefelé évről-évre az ország.

Itt nem csak szervizekről beszéltem, hanem általában az egész gazdaságról, sajnos.