Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schwarze sonne

10 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dennis szerint milliomosnak lenni fárasztó és paranoiássá tesz, viszont jobb a szexBírom az olyan figurákat, mint Felix Dennis. Egy kiöregedett, hibbant hippi, költő és író, mellesleg mocskosul gazdag, hiszen félállásban dúsgazdag médiamágnás. Már régebben akartam nektek írni…..
  Megszűnik a Corvinus. Felnégyelik. Vagy mégsem. Diákok az utcán, Ferenc a Fácsén, Szanyi kapitány a barikádokon.   Az Origo által közzétett felsőoktatási koncepció szerint tizenkét egyetem maradna, s ezek között nem szerepel a Budapesti Corvinus Egyetem (leánykori…..
Bizonyára senkinek sem kell bemutatnom azt az érzést, amikor a karácsonyi bevásárlás, nyüzsgés kezd egyre fojtóbbá és idegesítőbbé válni, amikor már fel sem vesszük, hogy valaki ismét rálépett sarkunkra, nekicsapta a csomagolt, műanyag teherautót a könyökünknek, hogy…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Ezotéria kritikusan New Age 2010.11.24 07:55:55
Soha nem vitatnám a hasznát, hogy elérkezett ennek is az ideje! Kellett, így fordult az emberiség újra a nem látható dolgok felé.Viszont átjárja egy rossz íz a számat tőlem, és  a hozzá köthető ideáktól. Szabadságot hirdet, és kér, szorgalmazza ,hogy fedezzük fel…..
A mindenki kedvenc generálisáról, Foch marsallról elnevezett sugárúton található a legdrágább eladó ház a világon. Nem a legértékesebb, hiszen az Mukesh Ambani indiai burzsuj 1 milliárd dolláros toronyháza, csakhogy Ambaninak eszébe sincsen megválni irdatlan…..
Mielőtt az jönne le rólam,hogy mindent ellenzek.(biztos nincs bennem elég elfogadás), leszögezem, hogy vannak dolgok amikről tapasztalattal rendelkezem, és nem vonom kétségbe a létjogosultságát.Például  a keleti filózófiák, és igen a buddhizmus is ilyen.Az egyik posztban…..
Ezotéria kritikusan Tudatosság 2010.11.22 18:30:34
Nagyon sokáig szajkózták nekem ezt a szót, főleg amikor isten adta mérgemet tolmácsoltam. Úgy bántak velem, mint egy eltévedt gyermekkel. Azt mondták ha tudatosabb lennék, akkor nem lennék mérges. Én meg azt válaszoltam, hogy inkább leszek mérges, mert az természetesebb állapot,…..
Ma az egyik munkahelyemen arra próbáltak rávenni, hogy hazudjak egy aprót az ügyfeleknek, hogy jobban menjen a bolt, és szelíden hozzátették, hogy miért lennék a saját pénztárcám ellensége. Nem tetszett, ahogy eddig se tetszett, nem is tettem soha, kifele is áll a rudam…..
Ezotéria kritikusan Beavatosdi 2010.11.22 08:09:25
Csak most, csak önöknek két hétvége alatt elsajátíthatják azt amit elődeink évtizedek alatt tanultak meg, és a nap fénypontjaként,a József Attila szocreál művházban, az ócska műszálas vörösfüggönyök között megkapják oklevélben, hogy önök mostantól hivatalosan is a…..
 Ez a mondat amit minden kezdő ezosnak a szájába kéne rágni. Ha ezt végre elhinnék nem lenne szükség, hogy idióta neveket adjanak maguknak, vagy előző életekben kutakodjanak valamiféle önigazolás után. Mennyivel jobb lenne, ha nem kéne azon  erőlködjenek, hogy valami…..
Eszembe jutott, hogy ha így ömlik belőlem a szó, akkor hamarosan megtöltöm ezt a blogot, már pedig életemben nem tört föl belölem ennyi karakter, tehát rengeteg a mondani valóm.Ha pedig sokat irogatok, akkor hamarosan olvasom is lesz, ha pedig olvasom lesz, lesz kritikusom is, és…..
 Sok ismerősöm miután nem bírt az élettel, addig kapálóztak ezen a sárgolyón, amíg számomra egy meglehetősen unszimpatikus banda kihalászta őket az izzadságszagú akarásukból.Még most leszögezném, hogy nagyon kedvelem a buddhizmust. De ez a nyugati módra gyártott plasztik…..
Na ez az a könyv ami betette nálam végleg a kiskaput. A feléig még csak csendes kíváncsisággal olvastam, a közepe táján felszökött a szemöldököm, a végére pedig vinnyogtam tőle.Az egész könyv alapja, hogy egy pszihomókushoz bevisznek egy gyereket aki tőle nem várt…..
Kiskoromtól kezdve érdekelt, hogy van-e valami a kézzel fogható világ mögött. Az  a kristálytiszta gyermeki logika, ami akkor még a sajátom volt, azt mondta ,hogy nem lehet csak ennyi, nem tudta bele törődni.Átrágtam magam sok-sok könyvön, előadáson, voltam kimondott…..
Ismét bebizonyosodott, hogy a Star Wars minden műfajban megállja a helyét, még a Gospel kórusok is előszeretettel énekelnek eme remek alkotásról, és szereplőiről. A legkisebb rajongótáborral rendelkező nép az ewokoké, pedig ezek a nagyon kicsi lények, igazán szeretetre…..
schwarze sonne 2010.09.07 20:34:48
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
schwarze sonne 2010.09.03 18:28:42
nejlon Optikai csalódás 2010.08.12 11:48:00
..
schwarze sonne 2010.08.15 19:15:33
PromontorBlog Kifliposzt 2010.08.15 07:53:00
Tiszafüreden lőttem ezt a képet. A bolt erősen egyoldalú volt, se liberális zsemlét, se szoci pogácsát nem árultak. Sőt, a zsemle is nemzeti volt, de amikor azt fényképeztem, a kamerám a nemzeti meghatottságtól könnyes objektívvel csak egy homályos képet produkált, így a…..
Előzmény - Index hír:Százmillió Facebook-felhasználó adatai kerültek ki a netre Röviden:Százmillió Facebook-felhasználó személyes adatait (név, a közösségi oldalon használt becenév, emailcím, telefonszám) gyűjtötte össze a Skull Security biztonságtechnikai cég egyik…..
Alternatív valóság „Az rabszolga igazán, aki szabadnak hiszi magát, holott nem az.” (Goethe) Szép, jó reggelt mindenkinek! Itt az ébredés ideje. Sokan ezt még nem fogjátok érteni… Ahogy a Mátrixban is utaltak rá: sokan még mindig annyira függünk a körülöttünk lévő…..
A CW műsorának rajongói nem győzték kapkodni a közelmúltban a fejüket, annyi változás állt be az Odaát életében. A show vetítése átkerült a pénteki napra, az ősszel 6. évadát kezdő Samék pedig a produkció atyja, Eric Kripke nélkül folytatják munkájukat. Az öt évados…..
schwarze sonne 2010.07.23 15:13:04