Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyabigyo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számomra a zenehallgatás, a zene élvezete, az egyet jelent a koncert látogatással. A bakelit és a CD, meg a többi csak laboratóriumi körülmények között készült lenyomat. Persze mivel többször be tudok tenni egy Chili lemezt a játékosba, mint ahányszor megnézhetem őket…..
Tudja, aki kint volt, hogy ma a teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták az 5-20 ezres sárga csekkeket a bringásoknak. Volt, akinek a fejlámpája nem volt még bekapcsolva félhomályban és voltak jópáran, akiket sárga…..
Átlagos személygépkocsi-használat mellett Budapesten nincs gazdasági racionalitása az autó fenntartásának. Ennél ugyanis költségtakarékosabb a közösségi közlekedés, a kerékpár, szükség esetén a taxi vagy az autóbérlés igényeinkhez igazított mértéke.Magyarországon egy…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
WRC Face to Face Sixbastien! 2009.10.25 22:41:00
WRC2009 / Wales Rally / Ötről a hatra... Az utolsó verseny, utolsó napja tökéletes eszenciája volt mindannak, ami az egész évet jellemezte. Sebastien Loeb és Mikko Hirvonen olyan csatát vívott egymással a világbajnoki címért, amire sokáig emlékezni fogunk. Már eltelt pár…..
Borzongató látni, amikor fiatal nő pólóban pózolnak biciklijükkel, miközben az utakon már fagyos szél söpör. Mire meglett a cyclechic.hu jóvoltából az utolsó Critical Mass szépe, megváltoztak a kerékpározás meteorológiai feltételei is.   Már csak egy fél évet kell…..
sanyabigyo 2009.10.16 15:00:18
@borsics_aa: X éve tekerek és tavasztól őszig az ilyen lányom miatt szinte életveszély a belváros :P csak kapkodom a fejem a városban a cici után
Aki ebben az ítéletidőben is bringázik Budán, az találkozhatott ezzel a szép fával, amit a vihar a bringaútra döntött a Margit hídnál. Ha már itt tartunk, ti mivel próbáljátok túlélni a zimankót?Télikabát? Bukó alá sapka? Símaszk? Térd és bokamelegítő? Esőnadrág?Ki…..