Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roobert

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olaszországot szerintem nagyon nehéz nem szeretni (főleg ha nem kell ügyeket intézni, teszem hozzá gyorsan), és a mai posztból úgy tűnik, annak szerzője, Bumber is így van vele (ha valakinek esetleg ismerősen cseng a név, az nem véletlen, tavaly több posztot is írt az Egyesült Államokról). Érdekes…..
  A luxustól könnyű megcsömörleni. Amikor napok óta olyan autók veszik körbe, amelyekből otthon egy is megállítaná az életet, eltelik az ember. Tudják, jó dolog a rántott csirkemell, de ha napokig csak azt eszik, valahogy már nem is olyan finom. Hogy egy kicsit csökkentsem a…..
roobert 2015.05.25 14:31:44
@Inta omri: Ha ez pár napi béred, akkor nem fogsz egy ilyen szart venni.Nem is azoknak tervezték.
Felkiáltójelekkel és indulatokkal teli körlevelet kapott több ismerősöm is az utóbbi időben. Bár néhány motívum (háttérbe szorított magyar feltaláló, gonosz gyógyszerlobbi stb.) már ismerős lehet a hazai összeesküvés-elméleteket követőknek, Horváth István története és…..
roobert 2015.02.21 11:30:41
@ladikos:
Ön hány éves?
Az állam, ez az örök Leviathán többször is lecsapott saját védtelen áldozataira Európa innenső fertályában a huszadik században, annak középső évtizedeiben. A történelemkönyvek lapjairól, regényekből, fényképekről és tévéfelvételekről ismert sötét korszakról nem…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
roobert 2014.01.08 08:49:04
@A nick már létezik.:
Remélem te fogsz állni a leállósávban, amikor jön egy ilyen idióta.
A pénzt meg hagyjuk, ahhoz hogy egy autó menjen 200 felett, nem kell 10 milliót költeni.
Ha lenne ilyen autóra pénzed szöveget meg főleg azok nyomják, akik behoznak egy egykor nagyobb értékű autót negyedáron, játsszák az eszüket, de közben a bérház előtt parkolnak, ahol laknak.
Siralmas, mint a két agyhalott.
roobert 2014.01.09 16:11:01
@bagolybubóka:

bagolybunkóka
roobert 2014.01.10 09:05:34
@bagolybubóka:
bagolybunkóka, a nem mond semmit az egy D, ha már az eleminél tartunk.De honnan is tudhatnád.
Majdnem kinyírta a fekvőrendőr a motoros rendőrt: még nézni is rossz, ahogy a gép megpattan, majd a hátsó kerék a levegőbe emelkedik. A Mexikó városban felvett videón a kormányőrség alakulata látható: szinte hihetetlen, hogy emeli ki a farát a konvojt vezető gép, majd…..
Múltkor már tettünk egy kitérőt a divat felé, bár az akkori képsorozat sokak tetszését nem nyerte el: volt aki a csajt tartotta gizdának, volt aki a motort. Mai videónk sokkal jobb adottságokkal bír, hisz kerekebb a maca, és a gép sem japán, hanem becsületes cseh CZ 380; ennek a…..
  Hogy mit húzzak a testemre, nekem is nagy dilemmát okozott a kezdetekkor. Kérdezgettem mindenkit, hogy milyen sisakot, milyen kabátot, kesztyűt vegyek. De nagyon megoszlanak a vélemények, mindenki másra esküszik. A szerkesztőségen belül is szenvedélyes viták alakultak ki:…..
roobert 2012.04.15 19:32:48
@AzHofi: mert egyszer földet érsz.
Miért képzelik magukat az utak királyának? Mindent értek. Munkaidőm kötetlen, megyek mint a töketlen. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A robogók a történelem folyamán határozottan a menő járművek közé sorolódtak, amíg a mopedek, főleg a klasszikus pedálosak különösebben sosem voltak azok, inkább megmaradtak praktikus közlekedési eszköznek. Főleg nálunk, ahol nem igazán alakult ki a mopedes kultúra, de ami…..
roobert 2012.01.24 20:00:29
@Plumper_: És azok, akik végigdolgozták az eszüket használva az egész életüket,kisfiam.
Én is fogok közlekedni 1000 ft-os üzemanyaggal, és nem vagyok se bűnöző, se adócsaló.
De lúzer se...
Robogó Idióta szülők robogóval 2012.01.16 15:27:00
A mai kis színes nem tartozik a robogó, mint praktikus közlekedési eszköz, sem a robogó, mint örömforrás témakörébe. Találtunk pár idiótát a weben, amelyet megmutatnánk érdekességképpen, hátha esetleg valaki nem tudja, mit ne csináljon semmiképp. Engem is vontattak már…..
Seggrészeg szumósokra (Sumotori Dreams) emlékszik még valaki? Egy magyar srác, ha jól tippelek, Soltész Péter munkája, felhőtlen tízperceket jelent bárkinek, aki képes rekeszizom-lázig röhögni magát infantilis poénokon. Mint mondjuk én. Pétert azonban a dagadt japánokon kívül…..
Peka barátunk veleszületett érzéke, hogy valamiképpen mindig a dolgok sűrűjébe keveredik. Ezúttal Sanghajból jelentkezett pár érdekes képpel-infóval. Így végre önök is láthatják, milyen az a hely, ahol az S-klasse is csak egy utcára kiterített áru. Köszi Peka! BYD e6…..
roobert 2011.04.29 18:35:55
@frontember876: Ehheheh. Feltétlen szólok, ha kíváncsi leszek a véleményedre.
roobert 2011.05.01 08:45:43
@frontember876: Nos, üzleteltél már kínaiakkal? Nem, nem arra gondolok, amikor a józsefvárosi piacon anyád születésnapjára megvetted a Dolce§Gabbana
tangát, melyet 300-ról lealkudtál 230-ra, azért mert tudod, hogy igazából akkor keres az ember, amikor költ. Majd elérzékenyültél, amikor a kedves mama meghatva mondta: ó kisfiam, ezt a drága ajándékot nem kellett volna, és mily bájosak ezek az olaszok, még a magyar zászlót is belevarták...
Én üzleteltem kínaiakkal közvetlen kínából, míg te a való világra élveztél.
Mocskos, szemét, hazug, csaló, patkány banda. Ki nem szarja le, mit csináltak 3500 évvel ezelőtt.
Engem meg ne sértegess, ha egy kicsit nem figyelek oda, különbet húgyozok, mint te vagy. Ja, és ha a kutyád nyalogat,ne foglalkozz vele. A szart is szereti szaglászni. Pá!
A Totalcar B125 kódnév alatt futó kezdeményezése, aminek a figyelemfelhívó bannerét itt jobb oldalon is láthatjátok egy ideje, lassan lezárul, de ide még senki nem írt posztot róla, kivéve néhány napja Ákos, akinek a levelét olvashatjátok most lejjebb. Pedig érdekes kérdés,…..
roobert 2011.02.26 15:27:02
@nandika68: Az, hogy ki az ostoba, érdemes gondolkozni. Mert aki nem tud biztonsággal elvezetni egy 125-öst, az nem fog tudni egy 50-est sem. Aki meg elbír a kicsivel, annak menni fog a 125-ös is. Csak nem fogja szívatni a forgalmat.
roobert 2011.02.26 18:36:25
@szaGértő: Törvénysértő a használat, a birtoklás nem az. Tehát fel lehet szerelve, de ha használod és megfognak , akkor cumi.
roobert 2011.02.27 10:18:37
@szaGértő: ok, igazad van.

jogiq.com/lezerblokkolok_lezerdetektor_hasznalata_jogszabaly_buntetes/
De már van eljárás használó ellen.
Még alig csitult a vihar, amit a csodamód felgyógyult A6-os Audi keltett, mikor levelesládámba levél pottyant. Üzenet üzenetet követett, lassan kiderült, hogy írója meglehetősen bennfentesnek mondható, volt is gondja ilyesféle cégekkel. Neve elhallgatását kéri, érthető…..
roobert 2010.08.02 20:56:02
@Ciri:
"Mivel halvány kibaszott fingod nincs arról, hogy egy cég melyik változattal jár jobban, inkább maradj csendben. "
Válasz erre
Nekem is cégem van.
Úgyhogy lehet valamennyi halvány van.
De te csak lízingelj.
Végül is valakiből a lízingcégnek is meg kell élni.
Hülyét mindig találni.
roobert 2010.08.03 07:00:48
@Ciri: A könyvelőm azt üzeni, a lízing lúzernek van.
Te csak fizesd a részleteket.
Tudod, te okos vagy.
roobert 2010.08.03 10:20:56
@Ciri:
Persze, hiszek neked, hisz ismersz.
A könyvelőm azt is üzeni, hogy hülye vagy.
Belsőség Pusztító Citroënek... 2010.07.14 13:57:00
...és Nissanok Kínában.A jobbkéz-szabály csak ajánlásnak tűnik. ..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Belsőség V8 hang 6 rugóér?! 2010.03.09 14:52:00
Kicsit sok mostanában a svéd téma, de nem tehetünk róla, ha egyszer a svédek nagyszerű témákat biztosítanak. Múlt héten pontonoztunk, most jöjjön egy kis V8. A SoundRacer működő prototípusa a tavaly januári CES szórakoztató elektronikai kiállításon mutatkozott be Las…..
Ha az Onedin-család epizódjai megérdemeltek annyit, hogy minden következő előtt legyen egy rövid összefoglaló, talán érthető, miért kell megvetnem itt az ágyat Sipos Zoli barátom Ford Sierra vásárlásának. Az ominózus bécsi kirándulás előtt egy nappal Zoli, alias streetsta…..