Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoan11

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vitaminhiány tünetei függnek attól, hogy milyen vitaminból, vitaminokból van kevesebb a szükségesnél. Főleg télen könnyen válik a szervezetünk vitaminhiányossá, hiszen a nyáron elraktározott vitaminkészleteink mostanra kiürülnek, a táplálkozással nehezen tudjuk a napi vitaminszükségleteinket…..
Ezt a kihalás szélén álló cukorságot sodorják még nagyobb veszélybe (sok más arra vonuló fajjal egyetemben) az összeesküvés elméletektől befosott, fekete lyukak által megválasztott kormány meg a pengékkel fodrozott kerítése miatt: Taps nektek, és teljen értelmetlen…..
Én még ilyen gyönyörűen megfogalmazva nem olvastam érvelést arról, hogy valójában a vásárló érdekében történik a töpörödés. Kár, hogy a boltok polcain lévő árból a hagyományos, burkolt áremelés trükkre gyanakszik inkább az egyszeri vásárló, mint Loco. Kedves…..
  Sasvári kolléga sasolja a lejáratot, mert szerinte ott van a kutya elásva jó kóla ügyben. Egyetért vele vagy nem? Bökjön úgy.  Tisztelt Homár, Már évek óta tervezem, hogy levelem megírom a blognak, de mindig találtam hasznosabb elfoglaltságot. Most viszont jön a Forma-1…..
Egy Kaszuga Tosiagi nevű komikus elfelejtette ezt a nagyon fontos szabályt és a Fuji lábánál egy buliban annyira szétcsapta magát, hogy elájult. A stáb a kunyhó köré (ahol aludt) felállított két darut, a hullarészeg csávót beleszíjazták az ágyba, alápakoltak egy rakat…..
Végre Csefkó Pál lerántja a fátylat arról, amit mi eddig is sejtettünk: földönkívüliek élnek közöttünk. Mondjuk azt nem tudtam, hogy a reptalian nevű faj egyedei ennyire rosszindulatúak: nem elég, hogy ők okozzák a globális felmelegedést, de még Diana hercegnőt is ők tették…..
Zoan11 2013.08.07 16:54:55
Ezt a videót is érdemes megnézni: www.youtube.com/watch?v=seasREqTjoE Nem hiszem el, hogy ekkora idióták élnek közöttünk...
Gábor laptopját 3 hónap alatt sem sikerült megjavítani az EC-CO Kft-nél. Makacs alaplap-hiba jelentkezett, amit ugyan 38 ezer forintért "megjavítottak", de azonnal újra jelentkezett. A második javítás után elismerték, hogy az alvállalkozójuk lehet, hogy nem is csinált vele semmit. A…..
Subba Jager a buli! 2013.06.19 12:27:21
A sima füst helyett nitrogénes gázzal dobták fel a hangulatot, amitől jól kiájult mindenki. Véleményem szerint azt gondolom, hogy több ilyen bulit!!! ..
Zoan11 2013.06.19 15:31:03
@SemBoga: Ez nettó faszág! A nitrogén klorid folyadék, forráspontja valahol 70 fok felett van... Azt biztosan nem lélegezték be...
Subba Lepedőakrobatika 2013.05.19 09:58:17
Eddig azt gondoltam, hogy ilyen, csak a Szeszélyes Évszakokban létezik, de nem: lebukottt a férje előtt a félrekúró asszony. Míg a csalfa nő magyarázkodik, azalatt a szerető az ablakon keresztül menekül. ..
József csak azután vette észre, hogy az AXA az ő számlájáról vonta le a fia törlesztőrészletét, hogy 4 nappal a fizetési határidő után saccra befizették az összeget. Az AXA a hitelrészlet sikertelen beszedésének másnapján fordult a kezes szintén náluk vezetett…..
A tegnapi ötödáras Canon után a mai félárú Nikonunk lehet, hogy csak egy adminisztrációs hiba, mindenesetre annak elég bizarr. Naiv ügyfél 76 ezer forintért rendelte meg az akciós Nikon D5100 kitet, amiről csak a kiszállítás napján, becsomagolása után derült ki, hogy mégsincs.…..
Közeleg a tél, így naiv ügyfél azt gondolta, hogy bespájzol tüzifát. Rendelt is 4 m3-t igen kedvező áron, aztán ráhagyta az ismerősére az átvételt. Így csak estére derült ki, hogy a 4 m3 igazából 1 m3, és teljesen vizes, azaz használhatatlan.  2 héttel ezelőtt fát…..
Gáborék nem tiltakoztak eléggé, így rákerültek egy adóslistára, még ha azt pozitívnak is nevezték. Erre a listára hivatkozva aztán nem kaptak havi 5500 forintos kiadást jelentő áruhitelt. A Budapest Bank nyugdíjas családtagot javasolt vásárlónak, mert a kalkulációik szerint…..
Éles szem kellett hozzá, hogy észrevegye, de Timinek sikerült: amikor Nagy Feró a síráskényszerben szenvedő Lass Beát és Keresztest cinkelte az X-Faktorban, mentortársa egy aprót beintett neki. ..
A jelek szerint kénytelen lesz a magyarság határon innen és túl egyaránt üzemenyagadót fizetni, ha találkozni óhajt, minthogy a tömegközlekedést felszámolták. Ahelyett, hogy örülnénk, hogy aszfaltozott utak vannak... Magyarország, Budapest nevű fővárosából szerettem volna…..
S-blog A legbunkóbb BMW-s 2012.07.10 11:34:00
Mindenkinek ajánlom megtekintésre a fenti videót, aki nem érti, hogy miért van minden orosz autósnál és motorosnál közlekedésfigyelő kamera. Affelől eddig se nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az oroszok nem az udvariasságukról és az előzékenységükről híresek, de azt…..
Sajátos anomáliát fedezett fel tigázos számláján Joc, immár másodszor. Bizonyára egy úgynevezett bug, azaz bogár került a gépezetbe, ezért számlázhatnak néhanapján 10%-kal drágábban, mint egyébként. A jelenlegi már a második konkrét eset, így felvetődik bennem, hogy…..
Zoan11 2012.05.30 11:14:23
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
Oké, tudjuk, hogy a Playboyban (amit sose fogunk többé nyuszis magazinnak nevezni) mindenkit szarrá retusálnak, Zalatnay Cini és Liptai Claudia volt az élő példa, akik enélkül még egy üzemi lap rendes évi naptárában sem lehettek volna címlapnők. Azt azonban, amit Éden Nikiből…..
Holnap meg a hogyvolt, bizony. A magyar feliratos premier (de szigorúan csak az, a többi epizód NEM) kódolatlan lesz az HBO műsorán, az alábbi szolgáltatóknál: DIGI kábel és műholdHello Digital - 53-as csatornahelyHello HD - 22-es csatornahelyInvitel digitális kábel…..
Zoan11 2012.04.02 22:36:33
Aki kicsit ideges amiatt, hogy miért fizet egy szaros 5 Mbites ADSL-ért a főváros közepén annyit, aminél olcsóbban ad a kerületben nem elérhető másik szolgáltató 25 Mbitet, az most még sokkal idegesebb lesz. Kiderült, hogy szolgáltatón belül is változhatnak az árak, tehát…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Van annak valami gyermeki bája, amikor egy szervezet rácsodálkozik, hogy a tagjai hús-vér emberek, akiknek szabad akaratuk meg hasonló faszságaik vannak, és ha teszem azt, ügyvéd létükre szeretnének kőművesdekoltázst villantva hülyét csinálni magukból egy tévéműsorban, akkor…..
Zoan11 2011.10.28 23:14:51
@antisystem: Az ügyvédi tevékenység egy igen érdekes kategória, mikor leteszed a szakvizsgát és egyéni ügyvéd leszel kötelezően be kell lépned a kamarába. Ekkor el kell fogadnod a rád vonatkozó etikai szabályzatot, és ezt minden kamara nagyon szigorúan veszi. Mikor belépsz ezt tudomásul kell venned, ha nem tetszik nem kell ügyvédnek lenni. Magyarországon több ezer ügyvéd tevékenykedik, abból csak néhány közismert, mondhatjuk "celeb" ügyvédeknek, sajnos az emberek az ő tevékenységük alapján ítélik meg ezt a szakmát. Pedig hidd el rengeteg becsületes, az ügyfelek érdekeit maximálisan szem előtt tartó kolléga is van, akik nem az emberek átveréséből élnek. Ha valaki ügyvédként praktizál, még azt sem teheti meg, hogy más jellegű munkát is végezzen mellékesként(hiába van pl. közgáz végzettsége is), az szintén azonnali kizárással jár kamarából, ami véleményem szerint messze nem annyira kifogásolható dolog, mint amikor hülyét csinál magából valaki egy ValóVilágan.
Úgy látszik, nem először fordul elő - legalábbis panaszos szerint -, hogy az ELMŰ előszeretettel számláz kicsivel, csupán pár tízezer forinttal többet a fogyasztóknak. Ezúttal azonban szívós és türelmes ügyfélre akadtak, aki semmiképpen nem hajlandó többet fizetni a…..