Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azabu

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebbe a bejegyzésbe fog bekerülni az összes olyan felbukkanó ablak, amit móderektől (admin, moderator) kaptunk. :)..
Pár napja elég trágya hangulatom volt, itt szottyadtam gép előtt, tanulgattam közben, nézelődtem neten, de kb. olyan fejjel ültem itt a moncsicsi előtt, mintha citromba haraptam volna. Egyszer csak egy jól ismert hang csengett a hallójáratomban, MSN-en valaki bejelentkezett. Nem nagyon…..
Sokak kérésére végre rávettem magam, hogy újratöltsem az összes birtokomban lévő fegyvert. Sokan hiányolták már a blogot, aminek szívből örülök. Sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan is nézzen ki ez az egész - mármint külsőleg -, de aztán rájöttem, hogy minél puritánabb,…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
Azabu 2007.07.04 11:36:35
Jah és még valami csókollak benneteket: én is lehúztam Mekibe 2 kemény évet, diákként, a Rébusszal smmi gondom se volt, mindig időbe ki lettem fizetve, és mindig annyit fizettek, amennyi járt. A kollegákkal/kolleginákkal nagyon jóba voltam, és törekedtem is arra, hogy ne csináljak trágyatalicska hangulatot az étterembe. Persze ebben a vidéki Mekiben is voltak húsparasztok, de már hol nem lehet ezeket megtalálni? Vendégek közül is, és alkalmazottak közül is. Jah a másik meg, aki beleszart az egészbe, az az étterem tulajdonosa volt (pontosabban az étterem bérlője ugye, mert ezek az étteremtulajoknak hívott faszarági emberkék csak bérlik a helyiséget), és két kedves étteremvezetője és -helyettese. Na ők hárman csak ugatni tudtak, meg észt osztani, arról hogy kilenc húst kell lerakni, nem tizenkettőt. (Régen kilenc volt a norma, most nem tudom mennyi.) Nem telt bele másfél óra, kedves étteremvezető-helyettüsnk lezúzta a tizenkét húspogácsát annak rendje módján. Én meg elég nagyszájú beszólogatós srác híében álltam, és ezt sem tudtam szó nélkül hagyni. Természetesen lettek következményei, a helyettes elnézést kért tőlem, és az egész műszaktól, hogy ilyet tett - egyszóval jól megpirítottam a képét. Másik oldalról nézve meg szánalmas. Amúgy az eset után soha nem beszélt velem csúnyán kedves vezetőhelyettesünk. De tudnék még ódákat zengeni mik mentek ott...
Mozgalmas egy küldetés volt az STS-117, az biztos. A Cydonia megpróbálta kivenni a részét  az események kommentálásából, reméljük tetszett az olvasóknak.[frissítés:]Az Atlantis levált az Állomásról, megkezdi a körberepülést.Atlantis az Űrállomásról. Kép: NASA…..
Ott talán még nem tartunk, hogy az emberek vizet tesznek forralni, ha kérdezőbiztos közelít, de tagadhatatlanul nem örvendenek túl nagy népszerűségnek. Közülük sokan ezért munkájuk során trükköket alkalmaznak. Ami nem mindig működik, derül ki egy blogger sztorijából……..