Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sashlee

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg A Persol öregít? 2011.09.19 10:48:00
Kaptam egy közepes sokkot: behívót kaptam a magyar Luxottica központba a Nagymező utcába, hogy megnézhessem az ideiglenesen hazánkban állomásozó Persol kollekciót. Gondoltam, látok végre élőben Roadstert, meg lefényképeszkedhetek 714-ben, nem kezd riadt károgásba az eladó, mint…..
Azt írja a Glamour.com, hogy világszerte geometrikus vonalvezetésű napszemüvegeket látni a kifutókon. Ahogy most így körülnézek a nagyvilágban, úgy látom, én leszek az utolsó, aki vitába száll a Glamour.commal, hiszen a kifutók világának igen kevés figyelmet szentelek. Az már…..
 A szövegi merénylő megmutatja az arcát és közli a feltételeit. A kormány csakúgy, mint az RTL és a TV2 szereti támogatni a hamis és tehetségtelen énekeseket. SP még lakást is vett a Széchenyi tervből. Most itt az idő, hogy a konzervatív vezetés jó példával járjon…..
sashlee 2012.01.16 21:35:17
Subba Meanwhile Oroszország 2011.10.16 23:39:00
sashlee 2011.10.19 16:33:50
Subba Soundtrack szerdára: Nasty 2011.10.12 17:11:58
Tudom, hogy imádjátok a RAP-et! Szia Nasty!!  Nas - "Nasty" Music Video (NasirJones.com) from Nasir Jones on Vimeo...
Subba Buli van: Chris és a csajok 2011.10.12 16:32:00
Yeah, az öreg ferdefaszú még mindig toppon van!..
 A Mizu a himnuszod? SP-be szerelmes kisfiú vagy kislány vagy? Elvakult Fidesz vagy MSZP hívő? Emos? VV rajongó? Hajdú Peti a kedvenc műsorvezetőd? Akkor ne kattints erre a videóra...ha viszont eleged van a mostani állapotokból és hallani szeretnéd a 21. század legnagyobb…..
Ezeken töltöttem az elmúlt éveimet. Hüppögök, de nincs mit tenni: eladom a régi Macjeimet! Mielőtt feltenném valamilyen adok-veszek oldalra, gondoltam, felajánlom nektek is.Nemcsak jó állapotban vannak, de blogtörténelmi jelentőségük is közismert. Ezeken indult be az Appleblog,…..
sashlee 2011.09.19 17:15:52
@szucsadam: ha elpattintottad őket megteszed, hogy megírod mennyiért sikerült? Vagy ha nagyon belső info akkor legalább azt, hogy a kiírt áraknak megfelelően sikerült a tranzakció vagy kevesebbért.
Nekem van egy ugyanilyen late 2007-es tejfölösdobozom, csak 2.16GHz, 3GB Ram, 250 GB HDD-vel, Superdrive-val, új akksival és 100e Ft-ot akartam kérni érte.
Így legalább meglátnám mi a helyzet. Kösz
sashlee 2011.09.19 21:40:22
@nagysuhi: nemnem. csak tisztességes adófizető. de ez most irreleváns.
Az Intel bejelentett néhány új laptopprocesszort és máris megindult a találgatás egy esetleges modellfrissítésről. A kínálat a következő: Természetesen alapvetően az i7-es processzorok jöhetnek szóba, tehát az első négy szereplő a táblázatban. Ezek órajele 2,4-2,8 gigahertz…..
Az Apple vezére hét hónapja ment el betegszabadságra, de rá jellemző módon az elmúlt időszakban is fogta az vállalat kezét. Részt vett a fontosabb eseményeken,Ő mutatta be a legizgalmasabb új termékeket, és azt is lehetett tudni, hogy a nagyobb döntéseket ő hozza meg.Jobs tehát…..
Subba Ezt inkább ne nézd meg 2011.08.02 10:36:00
A videóban szereplő fickó éppen a volt felesége nevétől szabadul meg. Köszörű által.   ..
sashlee 2011.08.02 10:58:53
A kis ribancunk ezúttal velem utazott, Székesfehérvár mellett a Sávíz völgyébe látogattunk, simogattunk szarvast, nézegettük a gémeket és elhagyott kastélyt látogattunk.A fotón a soponyai kastély főbejárata látható, amit gazerdőn keresztül látogathatunk meg. A kastély az…..
sashlee 2011.08.01 18:08:45
Amikor kiderült, hogy a Lucullus Bt. orosz estet szervez saját kis konyhalakásában, a Hidden Kitchenben, azonnal mondtam Dórának, hogy erre elmegyünk. Aki ismeri valamennyire a színvonalas budapesti éttermeket, az kóstolta már a francia vagy olasz ízeket, tudja, hogyan főznek a belgák,…..
Ne kérdezzétek, én sem nagyon értem, mi értelme van, de a Mac Rumors szerint egészen biztos, hogy az Apple egy 15 colos szupervékony laptop bemutatásán dolgozik. Sőt, a munkák annyira előrehaladott állapotban vannak, hogy már csak a végső simításokat végzik, a gép lényegében…..
Idegesít a zsíráfot fejő feka raszta, aki kiöregedett a Sport szelet szpotokból? Akkor ezt a filmet még csak véletlenül se nézd meg, mert biztosan meghaladja a toleranciaszintedet. Az egyetlen mentség csak az lehet rá, hogy nem a Skittles hivatalos ügynöksége keészítette, sőt még…..
sashlee 2011.07.25 08:33:01
elég ócska lopás ebből:
www.youtube.com/watch?v=m86z_480bqo
0:58-nál érdemes figyelni.
Közel sem lett olyan vicces mint ez a Diesel reklám.
Az első generáció még nem aratott osztatlan sikert, ami érthető: senki, egyebek közt én sem értettem, hogy mire jó egy vékony laptop. Egy hordozható gép legyen kicsi, meg könnyű, a vékonyság viszont csak öncélú, igaz, nagyon látványos majomkodásnak tűnt. Nem is nagyon…..
Burzsuj Stílusikon eladó! 2011.06.12 10:00:00
Megvan az a jacht, amelyről A sziget című filmben Ewan McGregor álmodik, a film végén pedig a befejező képsorokon már ezen száguld a tengeren mutatva, hogy meg van a hőn áhított a szabadság? Na ez a hajó, a WallyPower 118 most a miénk lehet! Az ugyanis nem kellék vagy trükk volt,…..
sashlee 2011.06.13 11:29:52
@tiborka724: a "salynos" szó után yacht helyett inkább magánórákat ajánlanék nyelvtanból. Attyaég...
Tavaly is feltettük nektek ezt a kérdést, és idén is kiváncsian várjuk a véleményeteket. Tavaly óta csak kicsit változott a Glamour Woman of the year Év divattervezője listája. Mivel múlt évben Konsánszky Dóra nyert, így ő nem szerepel az idei listában. Tavalyról versenybe…..
sashlee 2011.03.02 08:15:39
Az iFixit csapata nem sokat tökölt, és darabokra szedte az egyik új, 15-ös modellt. Az ilyen szétszerelések nemcsak arra jók, hogy az Apple minimalista dizájnját egy esetleges kézigránát felrobbantása után is szemléltetni tudják, vagy hogy megtudjuk, hogyan fér el annyi zene és…..
Hát az már biztos, hogy nyakunkon van az új gépek bemutatása, egy hónapon belül valószínűleg a frissített szériát tesztelgetjük, addig viszont a szivárogtatásokból kell megélnünk.A MacTrast szerint komoly átalakulásra érdemes számítani, ami a formára is kihat: átalakítják…..
A kérdés, ami ott motoszkál minden átfagyott fejben, rögtön az után, hogy mi lesz a laptopban. Már hallottunk az Intel problémájáról, a Cougar Point chipset hibájáról, de azt eddig nem tudtuk, mennyi késést jelent ez. Hát most kiderült: állítólag két hetet csúszik csak emiatt…..
sashlee 2011.02.14 19:43:20
@szucsadam: nem március 11 volt még egy-két hete? Vagy csak ideje lenne visszavennem a szemüvegem?!

Én az optikai meghajtó részét egyébként meg pont leszarom (bár tény, hogy egy SSD+HDD kombó igencsak az én szívem csücske is lenne), csak a 13"-asban legyen normális GPU, ami nem Intel.

LEGYEN MÁR MÁRCIUS VÉGE!!!! Addigra tuti kijön.
 Korábbi (http://villanyora.blog.hu/2010/11/22/csal_hat_e_az_aramszolgaltato_igen)   bejegyzésem folytatásaként szükségesnek tartom még ezt a kiegészítést megtenni a konferenciával kapcsolatosan. Megjelent a bejegyzés alapjául szolgáló konferencia összefoglalója a…..
sashlee 2011.02.14 11:40:42
A poszt hangvétele semmit sem változott az előzőhöz képest.

De ennek örültem nagyon, hogy belekerült:
"Felhívnám a figyelmet arra, hogy a villanyórák mérési pontosságát szükséges fogyasztói oldalról is ellenörizni" --- ezt súlykoltam a múltkor is, ha mindenkinek lesz hitelesített ellenőrző mérője és akkor jelentkeznek a problémák, akkor lesz itt jóvilág. De leginkább akkor amikor digitális smart rendszerek lesznek.

Ennek a John J. Williams-nek akarunk hinni?
consumertronics.net/

"Az előbbiek szerint a fogyasztásmérő halmozódó hibája lehet 100% is kis terhelési feltételek között, és magasabb, mint 10% normál lakossági/ipari terhelés mellett és minden különösebb ráhatás nélkül képes megbolondulni a fogyasztásmérő." --- ezen nevettem egy kövéret.

"Nem létezik olyan mérőműszer, amely pontos marad, ha gyakran és precízen nem kalibrálják, különösen, ha a műszert folyamatosan külső térben használják." --- kimaradt a mechanikus szó az olyan és a mérőműszer szavak közül. Legyünk pontosak.

" A szolgáltatóknak kedvez számos tényező is a fogyasztásmérőik ritkán történő hitelesítésének indokául" --- vállaljuk át a hitelesítési költségeket és fizessünk pontos fogyasztás után! Na erre bezzeg senki nem mondana kapásból igent.

"A hiba növekszik a fázistényező csökkenésével, mely önmagában képes 4%-ot is elérni 0,5-es fázistényező esetén új fogyasztásmérőknél." --- hogy tessék?! Ezt a mondatot nem sikerült felfognom.

"a villamos energiaszolgáltatók automatikusan, titokban egy, a becslések szerinti 1-2%-os járulékos terhet vetnek ki, ami országosan $ milliárdokat jelent!" --- egyáltalán nem titok, minden cég számol tűréssel, na de a dollármilliárdokat neeeee :)