Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falum

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1982. február 12-én adták át a Budapest Sportcsarnokot, ami 1999. december 15-én vált a lángok martalékává. Történet a szovjet példától Puskás öcsin át a karácsonyi képeslapokig.  ..
A saját magát piacvezető csatornacsoportként aposztrofáló TV2 a RAM Colosseumban jelentette be, hogy mi az, amivel az _eredeti_ őszt beindítják, mert ugye volt nekik egy _fake_ őszindításuk is, a szeptemberi, az emojikampányos, amivel sikerült elérniük, hogy a szeptemberi hétköznapokra tényleg csak…..
Fotó: Kollányi Péter / MTI "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak" - mondta a Blikk tudósítása szerint Gálvölgyi János a Madách Színházban, a 70. születésnapja alkalmából rendezett…..
Nem azért indít az ember sportcsatornát, aztán meg további kettőt, hogy azon favágós realityket mutasson zsinórban, erre legfeljebb akkor kerül sor, ha a ember olyan tartalmak jogait veszi meg, amik egyszerre láthatók és ütik egymást, ilyenkor mittudomén, elővesz a csatornaportfóliójából két másik…..
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
Olyan jól indult minden, vacsora, korai mozi, séta az állatkertben, vagy a ligetben, aztán a negyedik randin hazakísért, és Te hagytad, hogy feljöjjön… Ez pedig így ment még párszor, amikor rákérdeztél: “megmutatod a lakásod?” -és akkor kiderült, hogy bár elmúlt már 30 és saját jövedelme van, mégis…..
falum 2017.05.03 15:48:42
@Plumper_: Kit érdekel a petesejt, mindenre van megoldás:))
falum 2017.05.03 13:22:36
@Női Akadémia:
Ez egy nagyon összetett kérdés,élethelyzettől függően reagálja le mindenki. Szerintem nem elitélni kellene az embereket hanem bíztatni, tanácsokat adni nekik.
falum 2017.05.03 14:35:10
@Chendrys19: A végeredmény számít.:))
Tegnap óta új kedvence van a kommentelőtársadalomnak, egy láthatóan és hallhatóan elég, izé, egyszerű debreceni csaj, bizonyos Megyeri Csilla, aki a helyi Alföld tévé Púder című adásaival lett ismert, ráadásul nem is kurrens tartalmakkal, hanem évekkel ezelőtt leadott, de a netre csak most feltolt…..
falum 2017.02.10 10:18:56
Mészáros Lőrinc megérkezett az Echo Tv-hez, Kadarkai Endre riporter meg repült. Ahhoz képest, hogy Széles Gábor, a tévé előző tulajdonosa még azt nyilatkozta, hogy nem lesznek földindulásszerű változások, a tévénél, több műsor megszűnt, egyet feltámasztottak, a Bayer-Lovas-Bencsik féle Sajtóklubot,…..
falum 2017.01.06 11:45:40
@Dinkainka: Nem Ákos bosszúja ez. A srácot meg nem lehet hibáztatni,hogy Ákosból kihozta ezt a dolgot. A bevezetőben Endre mondta volt: az általa legjobban várt interjú következik. Ergo: a maximumot akarta kihozni belőle. Sajnos Ákos rossz időpontban mondta amit mondott. Laár András is nyilatkozott ehhez hasonlót a hvg-ben mégsem ugrottak neki. De hát Mérei Ferenc is megmondta: nem kell mindig jól járni.
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
Ahogy arról májusban már írtunk az Indexen, a TV2 az Eximbanktól kapott milliókból nemcsak brazil szappanoperákat vásárolt az Izaura TV-re, hanem sportjogokat is, első körben például az angol Premier League meccseiét, ami egyébként jelenleg a világ legdrágább ilyen jellegű sportjoga, de hát ha…..
falum 2016.08.08 14:17:02
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
falum 2016.04.13 12:57:35
@kispufi: Léderert? Hol élsz? OIyan idiótán közvetíti az EL meccset,hogy az elképesztő.
falum 2016.04.13 12:59:30
@szociál: Én a Méhest meg Hajdút iszonyat bírom.
Idén az MLSZ úgy döntött, hogy fordulónként csak két mérkőzést ad a magyar labdarúgó NB1-ből, hiszen ettől majd többet járnak a családok a frissen felépített stadionokba. Ez olyan jól sikerült, hogy az NB1 átlag nézőszáma alig éri el az kétezret. A nemrég indult állami…..
A Microsoft legújabb operációs rendszeréről egészen vad információk szivárogtak ki - íme, ilyen lesz az új Windows! Windows 10 specifikáció - a fontosabb tudnivalók 1. Az új Windows felelős az M0-s fizetővé tételéért. 2. Ha a 10-es Windows forráskódját visszafelé…..
Drága Szerelmem! A Brazíliai Világbajnokság hamarosan elkezdődik. Hadd osszak meg veled néhány szabályt, amelyek betartása a szépséged és kapcsolatunk megóvásának a záloga. Jól hallottad! Ezek nem javaslatok, ezek szabályok! 1. Június 12 és Július 13 között a TV az enyém!…..
A mostani összeállításban Ficture, Eensdenkend, Tangram, Charles B. Barkin és Garden State kiváló lemezeit ismerheted meg. Csupa hazai finomság!  Az alábbi összeállítás egy szűk kivonat azokból a promóciós anyagokból, amelyek az elmúlt fél évben futottak be a bloghoz. Koktél…..
Trent Reznor zenekara június 19-én lépett volna fel Magyarországon, de a koncertet a turné átszervezése miatt le kellett mondani. A budapesti mellett a moszkvai, a kijevi és a szentpétervári fellépés is elmarad. A zenekar sajnálja nagyon, igyekeznek majd pótolni. A szervező…..
falum 2014.02.12 12:17:18
@fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout: Én például mindig megtartom, mert biztosra megyek.
...nehéz. Az alábbiakban arról írok pár sort, miért akar meghalni majdnem minden évben ez a blog, és végül miért nem hal meg soha. Köszi, ha elolvasod. Ezt a blogot általánosan minden harmadik bejegyzés után akarom bezárni, komolyabban pedig kb. évente veszem fontolóra. A…..
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
Szombat este a pécsi Est Caféban, koncertezés közben ütötték meg a Kolin nevű buzi-popcsapat frontemberét, Linczényi Márkot. A zenekar egyik önsztároló látványeleme, hogy előadás közben felhívnak egy lányt a közönség soraiból a színpadra, akit az énekes az éppen aktuális…..