Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slano

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
In medias res: valamilyen hülye feladatnál fogva Pinki is Teó csirkének öltöztetik, értsd: bekenik őket mézzel és megszórják őket tollal. A végeredmény rohadt vicces, az oda vezető út inkább fájdalmas. Debil nagy lelkesedéssel keni Teó seggét és mellét, ezt a riportban is…..
Slano 2014.04.29 14:20:41
@Krétagarbó: Ugyan már! Ki az a hülye aki bármilyen munkakörben alkalmazna Vikit? A magam részéről páros lábbal rugnam ki ha ahhoz a céghez jelentkezne ahol dolgozom. Nem sok helyen szeretik a szarkavarokat.
Slano 2014.04.29 14:29:28
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem bent úgy értik, hogy kamukapcsolat, hogy eljatsszak hogy szerelmesek, pedig csak simán a szex, intimitás kell nekik, ezért mondták azt hogy Au és Teo kapcsolata őszintébb, mert ők nyíltan vállalták, hogy ez simán csak szex, érzelmek nincsenek.
Nincs annyi sz-hang, amennyi elég lenne Bencusnak a szép kimondásához. Olyan kijelentés a villában, aminek súlya van, nem áll meg a maga lábán úgymond nélkül. KokkIzának olyan ikszlába van, ha derékban elfűrészeljük, vihetnék magunkkal horgászatra, széknek. A vellalakó…..
Slano 2014.04.24 18:20:41
@Szentpeter: Pedig sokan valami hatalmas romantikus irdatlan nagy szerelmet látnak bele a sztoriba, na rájuk nagyon kíváncsi lennék, hogy miért. Biztos a parasztgyerek és a fővárosi modell, tehát két össze nem illő ember szerelme van emögött, amolyan önigazolás, hiszen a legtöbb ember igenis a saját "csoportjából" választ és nem nagyon szeretik a keveredést, ez viszont ellentmond annak a romantikus elképzelésnek, hogy valahol van egy "igazi", aki akárhonnan is származhat, ami mellesleg szerintem totális baromság, de azért sokan így gondolják.
Mellesleg Iza hiába nagyképűsködik, semmivel sem különb Krisztiánnál, azért az látszik, hogy a modellkarrier sem igaz, ha a suna videoklipet nem számítom, azért egy modellnek kell hogy legyen annyi fogalma a sminkelésről, hogy csak azért nem ken a szájára egy gusztustalan narancsszínű rúzst a szájára, ami borzalmasan áll neki, mert van valami narancs minta a pólóján.
Szegény Lilura párducmintás cicanadrágot adott a sztájliszt, bár még így is jobban jártunk, mint egy Boss-öltönyös Istenessel. A mai adás leginkább két lakóról fog szólni, Izáról és Simlisről, és lesz sok-sok racsítás, sírt is a mikroport a Harcsaszájú picsa nyakában…..
Slano 2014.01.28 15:06:11
@Haynau: Nos megnéztem már egyet-kettőt. Az állítólag ebben az esetben konkrétan rád és azokra a kommentelőkre vonatkozik, akik nézik az online-t és leírják ide, amit láttak. Én is próbáltam nézni, de általában nincs közvetítés. "Nem drogos a viselkedése", ez azért ennél kicsit bonyolultabb dolog, nincs senkinek a homlokára írva egy bizonyos szint alatt nem látszik, ha meg egyértelmű, akkor nem megy be a vv-be. Azért arról szerintem sokan tudnak, hogy ha valaki belekóstol ebbe-abba hétvégenként, majd ezt nem tudja megtenni, akkor minimum ideges lesz. Ha kávézol, vagy cigizel és azt vonnák meg tőled akkor is ugyanez történne.
Slano 2014.01.28 15:09:47
@ミラ: Tudom, hogy a bemutatkozó filmek szarok, de Zsoltiéban konkrétan benne volt a barátnője, szó volt róla a beköltöző show-n is. Majd miután bement a villába, közölte, hogy az a szitu, hogy a barátnője szerelmes, ő meg nem és hogy ő mindenre nyitott.
Slano 2014.01.28 15:13:59
@ミラ: Hát most már biztosan nem titok :)
A rettentő izgalmak úgy tűnik ma is messziről elkerülik a villát, de azért így se kell mélyen belevetni magunkat az agyhalottak parádés dialógusaiba, hogy jót szórakozzunk. Istenes Bence sincs a toppon, lélekben mintha már a pesti bulinegyed egyik primőr klubjában tolná az…..
A villa ingergazdag környezete eddig produkált túl sok izgalmat, ezért is kell kicsit részletezni a pontos történéseket, mert itt is, mint egy jó orosz dráma esetében, több szálon fut a cselekmény és nem a legegyszerűbb dolog lekövetni a konkflikt eredetét. Ezért hát az…..
Slano 2014.01.20 14:23:14
@sogeking: Kamuból, hogy lehet nyalni? Azt nem hiszem, hogy ott bohóckodna a pinája fölött. Attól még, hogy Debílió bevállalta, Teó nem fog szerintem különösebben meghatódni. Szerintem max. egy köszit kap majd tőle, de semmiképpen sem azt, amit debílió várna tőle, nem lesz ő a csaja szerintem itt senkinek.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
A beépített ügynök Simon halál nagy nyugalommal bazmegolt élő adásban. Az RTL szerkesztői ráküldhették volna a TEK-et gyógyegér Simonra, de valszeg akkor is csak fejhangon sipákolva kurvaanyázott volna, azzal is bebiztosítva plusz pár óra NMHH-s adásszüneti cenzort. Ő is…..
Az előző rész végén felvázolták nekünk a készítők az alapkonfliktusok lezárását, így ebben a 33 percben tulajdonképpen csak a masnit kellett megkötni rájuk. Igazság szerint sikerült is úgy megoldani a dolgokat, hogy ha lesz is harmadik évad, azt tök új karakterekkel lehessen…..
Meglepő húzással a rendőrség is beszállt a Jobbik és az izraeliták közt folyó köztéri installációversenybe. Mi az hogy beszállt! A legmeghökkentőbb ünnepi ajándékkal rukkolt elő, amit csak Budapesten láttam. Nem tudom, hogy máshol is van-e, én csak az Örs vezér terén…..
Slano 2013.12.20 18:19:28
@Circus: Az a helyzet, hogy nem még egyetlen ilyen esettel sem találkoztam, csak olyanokkal, akik hozzám hasonlóan rettegnek a zebra szélén és várják az alkalmat, hogy mikor tudnak átrohanni két autós között, mert senki nem fogja őket átengedni. Kb. egy éve vezetek, tehát azóta egyetlen olyan esetet nem láttam, hogy valaki beszélgetés céljából állt volna a zebra előtt, bár az ismerőseim szintén mondták, hogy milyen sok ilyen köcsög gyalogos van, nekem nem ez a tapasztalatom. Viszont ha kimegyek a forgalomba, akkor kb. 3 percenként látok olyan autóst Ki: átlépi a sebességkorlátozást (ott is ahol nagyon nem kéne), bekanyarodik oda ahol az egyértelműen tiltva van, szabálytalanul előz, parkolás, egyéb dolgokról már nem is beszélek, van akinek még az indexet sem kell használni, mert minek már, "majd kitalálják a többiek, hogy mit akarok" alapon. Úgyhogy hagyjuk már a gyalogosokat, eleve nem tudnak -az általad említetten kívül- nagyon semmit elkövetni a borzasztóan szabálytalanul közlekedő autósok ellen.
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
Slano 2013.11.27 14:43:15
@thegoddamnbatman: Továbbra is azt gondolom, hogy a női egyenjogúság mögé rejtőzve nyert egy pert a férfi diszkriminációval szemben és a sunyiságot nem szeretem, álljon ki a férfi diszkrimináció ellen, a nőket ugyanis rohadtul nem zavarta, hogy ingyen mehetnek be és nem is érezték ezt megalázónak, ha így éreztek volna akkor már régen fellépett volna ez ellen valamelyik feminista szervezet, nem tették, nem véletlenül, vannak sokkal fontosabb dolgok is női egyenjogúság témakörben, mint, hogy ingyen belépő van a Dobozba.
Slano 2013.11.27 14:52:26
@thegoddamnbatman: Hát én még egyetlen nőtől (de férfitól sem) hallottam azt, hogy ez zavarná. Most ha én odamegyek a párommal a Dobozba, akkor egy helyett kettő belépőt kell fizetnünk, szerintem nekünk jobb volt, amikor egyet kellett. Te megsértődnél azon, ha mondjuk egy bolt azzal kedveskedik a férfi vásárlóinak, hogy kapsz valami kis ajándékot és a nők meg mondjuk nem kapnak? Attól kevesebb vagy? Nem hiszem, én örülnék a másik örömének és nem rohannék pereskedni, hogy a fiúk most miért kapnak, én meg miért nem.
Slano 2013.11.27 15:01:09
@thegoddamnbatman: Azért nemcsak a Dobozba mehetnek le ingyen a nők. Másrészt ha szerinted csali is egy nő, az még nem jelenti azt, hogy nincsen önálló döntése arról, hogy melyik férfival mit akar csinálni és mit nem. ráadásul nagyon régóta vannak helyek ahová a nők ingyen mehetnek be, érdekes, hogy miért most lett ez ennyire fontos. És ha már húspiac, a csajok is sokszor ugyanazért mennek oda, mint a pasik és ki fogják fizetni a belépőt, ha ott számukra megfelelő hímek vannak.
Antalnak nagy a bánata, mert a menyasszonya, aki egy másik faszival csináltatta fel magát, az őt az oltár előtt konfrontáló egykori szeretőnek nem tudta a szemébe mondani, hogy akkor ennyi vót, Iván, menj innen a picsába, én házasulok. És mindezért, mármint az esküvőnek nevezett…..
Szuper egyszerű, mégis nagyon finom és szaftos. Vegetáriánusoknak is ajánlott. Hozzávalók 4 személy részére 200 g póréhagyma karikákra vágva1 evőkanál vaj1 evőkanál olívaolaj1 gerezd fokhagymaBorsSó180 g Arborio- rizs100 ml fehérbor550 ml csirkealaplé100 g reszelt…..
comment:com A nap pinakitakarása 2013.11.13 12:00:00
A klikkre nagyobb képen nem az az érdekes, hogy a nyakában egy pár groteszk gumilabdát hordó, kacsaszájú nő a műszempilláját a csúnyája felé rebegteti, hanem az, ahogy a pinát a Blikk print és online kiadásai kitakarják. A netre kockázás, a nyomtatott kiadványba a "Nincsenek…..
Ma ismét egy receptet osztok meg, ami a húsos verzióban tudtommal igen kedvelt ételt. Azonban, mint minden húsos ételnek, a vadasnak is van vegán verziója, ami után az ember mind a tíz ujját megnyalja. A vadas mártás receptjét úgy írom le, ahogy édesanyám készíti. (Más vadast…..
A répatorta őszi variációja, gluténmentesen, mert liszt helyett magvak vannak benne, amiket kedvedre variálhatsz. Én diót, törökmogyorót és mandulát is tettem bele, hogy igazán fullos legyen. Ha a krémsajtot lehagyod a tetejéről, még laktózmentes is. Ezt a…..
Éjóóóó, nyárbúcsúztató buli a Parkban, nem kisebb fellépővel, mint Jose-Manuel Thomas Arthur Chao (az utolsó csukja be ajtót), más néven Manu Chao éjójójóóó. Éjóóó, szuper idő, remek közönség, lépni alig lehetett, hát még a pulthoz férni éjójójóóó. Éjóóó,…..
Manu Chao @ Budapest Park, 2013.09.07. Hat évvel a már-már kultikussá vált, áramszünetekkel megszakított szigetes koncertje után, Manu Chao ismét Budapesten lépett fel. A Park fesztiválokra emlékeztető kialakítása miatt jó esély volt rá, hogy egy újabb hasonlóan emlékezetes…..
Slano 2013.09.13 20:09:22
Kedves posztíró!
Ha a koncerteken azt gondolod, hogy attól lesz jó kedved, mert az általad "kúlnak" vélt emberek fognak körülötted őrjöngeni akkor szerintem nagyon nagyot tévedsz. Viszont nagyon szeretem Manu Chao-t, nagyon régóta és sok éve hallgatom ugyanúgy, töretlen lelkesedéssel, mégis azt kell mondjam, hogy a koncert nem sikerült túl jól. Az okok szerintem a következők: balkán koncert, úgy is jött a zenekar, ahogy a balkánra kell kevés emberrel, kevés hangszerrel és egy órán át kiabálni a yoyoyo-t nem feltétlenül kielégítő, bárki megnézheti a youtube-on az első találat a Welcome to Tijuana-ra egy koncertfelvétel, hasonlítsuk össze ezzel a mostanival, vagy inkább ne. Ott látszik, hogy Manu Chao akkor még szerette énekelni ezt a dalt, most meg már nem, azon a koncerten van tangóharmonikás, trombitás, harsonás, reggae énekes, konga, a színpadon kb. 20 ember, itt, ha jól láttam 4-en voltak összesen (persze ez a Parkban nem is lett volna kivitelezhető, de valami azért mégiscsak lehetett volna). Élvezték ők a koncertet, hihetetlen, hogy ez az 53 éves ember mennyit tud ugrálni, de a yoyoyo helyett jobb lett volna a Me llaman calle, vagy az Ay papito, amik nem maradtak ki és ismert számok azok meg át lettek hangszerelve, szerintem rosszul. Tehát abszolút rajongóként is csak álltam és konkrétan vártam, hogy induljon a pörgés, lehet úgy néztem ki, mintha a falunapon lennék. A másik szerintem nem az a pörgés, hogy az összes szám vége felé begyorsítjuk a tempót, ez is unalmassá vált, így ebben a formában. Nem tudom meddig fog koncertezni Manu Chao, de azt tudom, hogy ha neki olyan kedve van, akkor nem fog többet, márpedig ez a koncert inkább mélypont volt, mint jó buli, még annak is, mint pl. én, akinek már az is megért 6 ezret, hogy láthassam őt a színpadon.
Nyúlcipő Kis mell, nagy segg 2013.08.22 17:28:19
Felül mindig is vékonyabb voltam, mint alul, de ami most történik az már tényleg igazságtalanság. Hiába fogytam le az elmúlt két évben tizenvalahány kilót, mégsem vagyok elégedett. Az elmúlt hónapok kitartó edzésmunkájával az álom alak helyett sikerült a felső testemről az…..