Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szikla Szilárd

101 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EZ KÖNYV !!! Halandóság 2023.12.19 11:00:00
Az embernek azóta van konfliktusa a halállal, amióta felfogja annak létét. A történelem első vallása egy halálkultusz, amit az elme önvédelmi mechanizmusa hozott létre. Ez a halálkultusz azóta is létezik, része a személyiségünknek, és átitatja azt a kultúrát, melyet az évezredek során…..
EZ KÖNYV !!! Elzárt szövegek 2023.12.14 11:30:09
Olyan 10 éves koromban támadt először az a gondolatom, hogy az élet nem lehet mindössze annyi, hogy iskola, munka, család, öregség, betegség, halál. Ha ez minden, akkor semminek nincs értelme. Ha ez minden, akkor nem baj, ha egy üstökös belecsapódik a Földbe, nem baj, ha a világ kifordul a…..
EZ KÖNYV !!! Amer és az áldozat 2023.12.10 21:00:00
Műfaj: fantasyOldalszám: 76Kiadás éve: 2022 A történet a jelenben játszódik. Sophie Jones évekkel ezelőtt úgy gondolta, élete nagy szerencséje, hogy társult Ziglerrel, a nagy formátumú üzletemberrel. Aztán a helyzet egyik pillanatról a másikra őrületbe fordul. A „társ” próbálja mentálisan…..
A modern, magasan szervezett társadalom az ellátórendszereivel kiszolgál minket, mi pedig nemcsak megszoktuk ezt a kényelmet, de gyakorlatilag ezek tartanak bennünket életben. Az új világnak szerves részét képezik a háborúk, a gazdasági válságok, az energiaválságok, a járványok és a lezárások,…..
Átvehető december 7-étől Személyesen: Deák tér/Duna Plaza Hívd a Sziklát: 30-388-6660 reportok@gmail.com ÁRLISTA    ..
Műfaj: sci-fiOldalszám: 367Kiadás éve: 2020 Az Egyesült Államok Haditengerészetének hajóflottája a Csendes-óceán északi területén járőrözik. Egy matróz jelzőrakéta fényére lesz figyelmes a végtelen sötétségben. A mentés azonnal megkezdődik. Aprócska gyereket halásznak ki az óceánból. Hogyan…..
EZ KÖNYV !!! Amer a tanító 2021.12.04 21:00:00
Műfaj: fantasy, sci-fiOldalszám: 72Kiadás éve: 2020. A történet a közeljövőben játszódik. A technológiai fejlődés bőséget hozott, ami pedig céltalan, motiválatlan emberek tömegeit. Amer magántanárként gyerekeket tanít, akiket semmi nem érdekel, csak a szórakozás. Csupa elveszett lélek, akik abban…..
EZ KÖNYV !!! Amer és a járvány 2020.03.12 19:00:00
Műfaj: fantasyOldalszám: 72Kiadás éve: 2020. 957-et írunk, Amer éppen negyvenhét éves. Vendégként érkezik egy észak-walesi városba, hogy barátja betiltott okkult szövegekből álló gyűjteményét tanulmányozza. Röviddel érkezése után végigsöpör a városon a járvány, kitör a pánik, Amer és vendéglátója…..
    Mikor nem működnek a dolgaid? Mikor nem szereted Önmagad? Mikor nem szeretnek mások? Mire fókuszálsz amikor minden rosszul sül el? Miért vagy sikertelen? Miért vagy beteg? Miért vagy fáradt? Ezek a helyes kérdések, vagy inkább ezek? Mikor működnek a dolgaid? Mikor szereted Önmagad? Mikor…..
Szikla Szilárd 2019.12.24 15:28:21
@Karola Winner: Köszi Karola! :)
Ha veszel még ezévben Duncan Shelley könyvet - például a legújabb Domíniumot vagy böngészhetsz régebbiekből is - akkor  AJÁNDÉK Balance Oil  és/vagy AJÁNDÉK Skin Serum a jutalmad! A Balance Oil egy koncentrált funkcionális élelmiszer amely megakadályozza, hogy belülről rozsdásodjál. Nekem…..
EZ KÖNYV !!! Domínium 2019.11.22 22:11:00
                              Oldalszám: 412 Az Árnyékszingularitás a Domínium Univerzum nyitó regénye, melyet további történetek követnek majd. Az időpont 2050, a helyszín Magyarország. A politika a szórakoztatóipar része, a huszonötmilliós ország gyarmattá vált, a valódi hatalom…..
Barátaim! Egy kiváló lehetőség adódott, hogy valamelyikőtök a Direktórium szomszédságába költözzön! Miért jó ez nekem? 1. Mert Te egy jó képességű lény vagy (egyedül vagy pároddal)! 2. Nem gondokodsz, hanem megszerzed az adatokat és azonnal döntesz! 3. Mert egészséges és sikeres akarsz…..
Ön az először 2008-ban megjelent, és három kiadást megélt A világ a színfalak mögött című könyvem folytatását tartja a kezében. Az Élet a Rendszerben nézőpontokat ad az emberi civilizáció értelmezéséhez, a napi és hosszú távú folyamatok, jelenségek megértéséhez, és egy jobb élet kialakításához.…..
“Ha tapasztaljuk, vagy sejtjük, hogy a szeretetből, amit kaptunk, más is részesül, megjelenik a zöld szermű szörnyeteg. A féltékenység olyan őrületbe torkolhat, amely tönkreteheti azt, aki érzi, és azokat, akiket felelősnek tart a szeretet csökkenésében. A szörny hozhat magányt, társadalmi…..
EZ KÖNYV !!! Amer és a játszmák 2018.07.03 14:00:00
“Luke arról kérdezte Amert, hogyan lehet a lélek gyógyításával a testet is gyógyítani. Nem értette, hogyan lenne ez lehetséges, inkább új gerincre lenne szüksége. – A tested egy gép, te vagy a gépész – kezdte a varázsló. Rámutatott az ágy melletti asztalon elhelyezett számítógépre. – A számítógéped…..
EZ KÖNYV !!! Önpusztító 2017.12.04 15:00:00
A természetben az egyetlen önpusztító faj az ember. Honnan ered az ember őrülete? Ez az értelem ára? Vagy valami más húzódik meg a háttérben? Archibald Leroy professzor harminc éven át kutatta a témát, és úgy véli, megtalálta a választ. Bejelentését azonban nem elismerés, hanem megvetés követi,…..
EZ KÖNYV !!! Különös történet 2016.12.09 00:00:00
"Úgy gondolom, amikor megszületünk, nem életet kapunk, hanem csak időt. Az életet meg kell szerezni. És nem adják ingyen. Harmincöt évvel ezelőtt, november hónap negyedik napján nagyon csúnya idő volt, esett az eső, az óceán felől viharos erejű szél fújt, és egész New York térdig gázolt a szürke…..
Nyilván az embernek van egy kialakult ritmusa egy ismert környezetben és ha túl nagy randomitásváltás történik akkor azt nem igazán jól viseli és hajlamos előbb feladni mielőtt sikert érne el. Ha a félelmünk ellenére cselekszünk, akkor ugye bátrak vagyunk és így jönnek létre a hősök is. /Egy hős…..
  Nem szereted a kötött munkaidőt, mégis biztos jövedelmet szeretnél? Szeretsz egzotikus helyekre kirándulni úgy, hogy még fizetnek is érte? Nem szereted a költségeket, de a profitot igen? Nem szereted ha állandóan kontrollálnak, de egy sms-ben jövő kérésnek eleget tudsz tenni? Szeretsz…..
Szikla Szilárd 2016.08.12 10:25:04
@r1mán: Ez most aktuális újra. Májusba Skóciába kerestünk, most pedig 3 helyre. Wakefield már betöltődött és most van Dél-London soron ami a legnyüzsibb hely Angliában.
EZ KÖNYV !!! Amer és a hatalom 2016.08.04 11:59:09
“Politikus az, aki az erényei jogán hivatásszerűen részt vesz a közügyekben, annak érdekében, hogy bölcsességével és állhatatosságával hozzájáruljon a közösség valamennyi tagjának boldogulásához.”(i.e. 700 körül) Megjelent! Írj: reportok@gmail.com További Duncan Shelley könyvek.....
EZ KÖNYV !!! Válaszreakció 2016.03.02 00:01:48
Az 1950-es évek végén a CIA útjára indított egy titkos programot, melynek célja egy olyan fegyver-rendszer kifejlesztése volt, amely nagyságrendileg erősebb a hidrogén-bombánál. A 90-es években a program csődbe ment, eredmények nem születtek. Másfél évtizeddel később azonban valaki azzal áll elő,…..
Duncan Shelley szerkesztésében: “Elvesztettem a testvérem, majd a puszta véletlennek köszönhetően megismertem azt, ami talán megmenthette volna. Később kiderült, hogy ez a valami emberek milliárdjainak segíthetne, az emberiséggel egyidős, és karnyújtásnyira van. Ám értéktelen szemétnek nézzük, mert…..
EZ KÖNYV !!! Karácsonyi Amnézia 2015.12.18 01:17:14
Ha szeretnéd izgalmasan eltölteni a karácsonyt, vagy szeretnél olyan ajándékot adni valakinek, hogy amikor legközelebb találkoztok azt mondja, hogy "Húúúúúúúúúúú, ez nagyon durva volt!" akkor ez a legjobb döntés:               Átvehető: 4000 HUF/db Csomag…..
EZ KÖNYV !!! Amer vérben ázva 2015.12.03 21:06:54
Amer megö​regedett​, mesterét évtizedek óta nem látta, a kietlen jégvilágban keresi a választ egy kérdésre, amire már nem is emlékszik. . A fagyhalál szélén néhány megfáradt, elgyötört katona fogadja be, akik csatára készülnek a túlvilág ismeretlen fenyegetései…..
EZ KÖNYV !!! Amnézia III. 2015.06.09 22:30:00
Mi történt a világgal? Miért történt? Szándékos volt? Vagy véletlen? Aljas indokból tették, vagy rászolgáltunk? Ezt a hatalmas rejtélyt rébuszokba csomagolták, és elrejtették egy talány mélyére. Garrett, Marcus, Josie és Iceman egyre rövidülő emlékezettel kutatnak az…..