Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoki3511

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az UTE egy hét alatt kétszer győzte le az SC Csíkszeredát, de vasárnap este sokkal kisebb volt a különbség a két csapat között, mint szerdán. A hazaiak viszonylag gyorsan kétgólos előnyre tettek szert, de a székelyek rendre közelebb kerültek. A harmadik harmad szinte teljes…..
Újraindítjuk sorozatunkat az utánpótlás-bajnokságokról. Az új idényben is azokban a korosztályokban tudósítunk a fejleményekről, amelyekben kihirdetik a mérkőzések végeredményét. Továbbra sem foglalkozunk a szuperminik, a minisek és az előkészítősök híreivel. Ebben…..
hoki3511 2009.10.26 21:00:51
@bonsay: Vegyes csapatról beszélsz, amikor a Stars ifi-ben alig van egyáltalán saját (Stars) nevelésű játékos. Akkor pedig melyik is a vegyes csapat?
hoki3511 2009.10.27 21:34:07
@Bpstars: Ebben kicsit tévedsz, mert a csapat jelenlegi magja (persze hány játékos számít annak) nem a strasban nevelődött. És nem igazán 5-8 éve vannak a Starban maximum 3-4 éve, de ezzel semmi baj sincs, mindenki oda megy ahova akar, később derül ki minden. Nem ezzel van a baj, hanem amikor a Statrshoz kerülő emberek elfekólejtik, hogy honnan kezdték és mindíg a Stars a szegény kirekesztett ezzel van mindenkinek baja. Valóban a reklám a viszont jó.
Jövő héten nagy feladat vár a magyar U18-as válogatottra. Az U16-os orosz válogatott érkezik hazánkba, és három mérkőzést vív legjobbjainkkal. Ráadásul jelentős hiányzók lesznek az ifikeretben, hiszen jó néhány húzóember a juniorokkal utazik Bledbe. Viszont bemutatkozik egy…..
Jégkorong Berta Ákos az Újpesté 2009.10.12 19:43:12
A válogatott csatár nem igazolhat a Vasas Bp. Starsba. Az átigazolási bizottság első fokú határozatát megerősítette a magyar jégkorong-szövetség elnöksége, a hokis átigazolási kérelmét megtagadta, Berta továbbra is az UTE játékosa. Berta Ákos és az UTE vitájáról…..