Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maurice74

16 bejegyzést írt és 507 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt szempont, hogy miért nem csodabalzsam az alacsony kamat A regnáló MNB elnök (főnökének) hívei már-már eufórikus állapotban bizonygatják, hogy az MNB vállalati növekedést ösztönözni kívánó hitelprogramja milyen kedvező fogadtatásra lelt, hiszen azóta is töretlenül…..
..
Maurice74 2012.12.18 16:41:03
Ezek goldenek
@lorantka_a_gall: a labrador is reriever, a golden is, sőtt, a flatcoated is.
Maurice74 2012.12.18 16:44:12
@Maurice74: mármint retriever
Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét,…..
Görögország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Írország. Jellemzően ezeknek az államoknak a neve bukkan fel a médiában ha Európa válsága kerül szóba. Romló életszínvonal, növekvő munkanélküliség, csökkenő GDP, ingatag lábakon álló pénzügyi szektor, menekülő…..
Talán furcsa, de edző létemre még nem ért el a TRX-bűvölet. Ennek leginkább történelmi okai vannak, aztán meg csak úgy elmaradt. De mostanában terveztem már, hogy a Flow teremben kipróbálom, és tegnap eljött az alkalom a kollegina képében. A TRX - ha valaki még nem hallott…..
Maurice74 2012.06.20 14:47:35
@nolyemi: Ha nem nyújtott semmi extrát, akkor ott valami komoly gond lehetett. Vagy nagyon erős vagy :)
Maurice74 2012.06.20 16:06:27
@Lokál Patrik: Ja, azt megértem, hogy ha valaki odarakja, az idegesít. :)

Sima konditeremben nem nagyon van neki hely, szerencsére már van olyan terem, ahol direkt úgy alakítják ki a helyszínt, hogy lehessen TRX-et is akasztani.
Elmesélem, miért tűntem el mostanában. Reklám vagy nem reklám, akkor is bemutatom a Flow Centert. Olvastok, ismertek, tudjátok a mániámat arról, hogy mozogni csak szépen tudatosan érdemes, meg hogy mennyire fontos az, hogy mindenki megtalálja a neki való mozgást.   Szóval,…..
Maurice74 2012.06.18 15:54:41
@tff: Aki mellre, bicepszre miegymásra akar gyúrni, az nem fog elmenni egy ilyen terembe.

Az öltözők egyenlőre nem teremhez, hanem nemhez vannak kiosztva, szóval minden férfi vendéget szeretettel várunk. Vannak kifejezetten meghalós edzések is :)
Vannak városi népek, és vannak vidékimádók. A kettő között pedig akad néhány tétova alak, olyanok, mint én, akik nehezen foglalnak állást. Mert szép a vidék, megnyugtató a csend, és a magasba törő hegyek, vagy a puhán egymásba fonódó dimbek-dombok lenyűgöző látványa,…..
Maurice74 2012.06.07 12:01:26
Örök polémia tárgya a fitneszvilágban, hogy ugyanazon napon, nonplusultra ugyanazon edzés keretében van-e helye az aerob jellegű és az izomerő-fejlesztő tréningeknek.Nyilván mindkettőre szükségünk van egy egészséges mozgástervben - az élsportolóknak meg pláne -, de…..
Maurice74 2012.05.14 17:16:44
@Szöszkeboszi: Ezek szerint lesz reggeli pilates is?
:)
Kíváncsi vagy New York történetére, de a Wikipédia neked túl száraz? Kár is a lexikonokat bújni, amíg ilyen remek videókat találni a neten.  Aimee Hunt rövid animációja kreatív és magával ragadó; tömör bemutatása a város kialakulásának onnantól, hogy Giovanni da…..
Makeup Blog Sminkben edzeni? 2012.04.29 13:00:00
Sajnos előfordul, hogy sminkben edzek, aminek az az egyik oka, hogy munka után az utolsó pillanatban esünk be a terembe, hogy elérjük a spinning órát. A hétköznapokon általában eléggé enyhe és természetes sminket viselek, és az edzés után le is törlöm egy sminkeltávolító…..
Szokásomtól eltérően ma kicsit messziről kezdeném a soros értekezést. Véletlenül megnéztem az ATV-n egy Bauer Tamás kontra Kálmán Olga boxmeccset, ahol a téma az volt, hogy akkor most tudja-e a magyar kormány, hogy mik az EU feltételei az IMF tárgyalások megkezdéséhez, vagy sem?…..
Maurice74 2012.04.12 14:40:29
@rikitiki: köszönöm, hogy ilyen szépen elmagyaráztad a cikk írójának.
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
Johnny Cash 1932. február 26-án született az arkansasi Kingslandben, 2003. szeptember 12-én hunyt el a tennessee-i Nashville-ben, a közte eltelt 71 év alatt pedig legenda lett. Volt rengeteg balhéja, ivott, drogozott, híres lett, majd onnan a mélybe zuhant, de legfőképpen énekelt,…..
Maurice74 2012.02.27 08:51:58
A pletykalapok legújabbja, hogy Karl Lagerfeld divatdiktátor beszólt az énekesnő Adele-nek, hogy kicsit túl kövér - ami mondjuk nem volt kedves, valóban -, aztán bocsánatot kért, és most mindenki a 23 éves dívát éljenzi, hogy nem hódol be a divattrendeknek. Azért szeretném én a…..
Maurice74 2012.02.12 07:41:22
@Szöszkeboszi: [megmondoember] hozzászólása miatt már érdemes volt megírni a cikket, látszik, hogy ért hozzá és régóta olvas. :))

egyébként egyetértek, valaki aki közszereplő, figyeljen oda arra, hogy véleményével más emberekre is hatást gyakorol. Illetve valaki feljebb írta, hogy 23 évesen még nem zavarja a 100 kiló, 30 évesen meg fogja. Ez így van, mert pont a zenei karrierjét sem fogja tudni megfelelően alakítani miatta.
Maurice74 2012.02.12 07:43:16
@Maurice74: Ja én is emailből tudok a posztról.
Állítás 1: „A kormányzás óta a Fidesztől elpártolt szavazók – akiknek a számát a Nézőpont kétszázezernek mondja, minden más kutatás azonban közel másfél millióra teszi” (Török Gábor) Állítás 2: „Török Gábor minimum téved, amikor nem először…..
Maurice74 2012.02.06 17:55:30
Maurice74 2012.02.06 17:59:44
@wowerman: matekból ő sem lehetett 5-ös :)
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
És keress pénzt, ha nem! Őrült ötlet, vagy zseniális? Egy új iPhone alkalmazás azzal ösztönzi a felhasználókat az edzőterembe járásra, hogy büntetőpénzzel terheli a számlájukat, ha kihagynak egy edzést. Ellenben azok, akik szorgalmasak, és teljesítik a heti vállalt…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Maurice74 2012.01.09 17:54:49
Margat, vagy al-Marqab arabul Qalaat al-Marqab a Szentföld legnagyobb keresztes lovagvára, a Szent János Ispotályos Rend egykori erődje Bánjász közelében, Szíriában.   Krak des Chevaliers és a Szaladin-citadella után a legjobb állapotban megmaradt szíriai várrom. Az 5,7…..
Nem mintha hinnék abban, hogy az eltérő dátumtól, bármi is változna szombatról vasárnapra virradóra, de úgy tűnik az év utolsó hete mégis az összegzéseké. Így aztán mi is összegezzük 2011-et, ami bringás szempontból egy földrengés volt (tényleg, emlékszik még bárki a…..
Ezen a héten a Pilates blog szerzőjével Dávid Enikővel, nick nevén Szöszkeboszival készítettünk interjút. Fitnesz-életmód blogja betekintést enged a különböző mozgásformák világába és sok mindent megtudhatunk az egészséges táplálkozásról is.  Mikor kezdtél el…..
Folyamatosan kampányolok amellett, milyen fontos, hogy ne veszítsük el a kapcsolatot a saját testünkkel. A szervezetünktől való elidegenedés a legszofisztikáltabb személyi kompjútert kapcsolja le, ami valaha a rendelkezésünkre állt - sőt,  mondhatni  egyénre szabottan…..
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
 Az Oxford Today című igencsak reprezentatív kiállítású lap minden volt oxfordi diáknak jár.        Így én is rendszeresen kapom, mint alumnus. A legutóbbi szám témája: Whither the Humanities? Uncovering a global crisis in our midst.…..
Amikor ilyen gusztustalan őszi nyálkás idő van, mint most, hogy a kutyát sem szívesen visszük ki futni, mindig eszembe jutnak azok az Ironman-aspiráns kommentelőim, akik egy-egy edzőtermes poszthoz nem mulasztják el megjegyezni, mennyire gáz, mennyire mű, mennyire utálatos, bezzeg a…..
Maurice74 2011.10.23 15:20:09
@Bono: Úgy értettem, hogy pontosan olyan sebességgel tudok futni, amilyennel szeretnék, tapasztalat és külső segítség nélkül.