Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minden_no_a_puncijaval_gondolk

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2018.12.14 20:23:48
@Tájékozódj mielőtt elhiszed: A magyar iskolarendszer teljes csődjének tökéletes iskolapéldája vagy. Értelem nulla, önálló gondolat nulla, gerinc nulla.
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2018.12.14 20:25:47
@zriff: "Csak megjegyzés, a mai liberálisoknak nevezett őrültek meg vannak győződve, hogy a kommunizmus jó volt, csak elrontották."
Az ilyen hülyeségeket központilag írják meg, és te csak elhiszed, vagy a saját fejedből pattan ki? Mert amúgy a valósághoz nyilvánvalóan semmi köze nincs.

Persze, nyilván arról sincs halvány lila sejtésed, hogy mit is jelent a liberalizmus, meg ki a liberális. Neked ezek a szavak csak a bameg, meg krvanyád helyettesítői, ami ízlés szerint mindig arra aggatsz rá, akit utálsz - valószínűleg azért, mert szorgalmasabb, meg okosabb nálad. Ami mondjuk téged elnézve nem nagy teljesítmény amúgy.
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
Nehéz eldönteni, hogy az elbizakodottság, a valóságtól való teljes elrugaszkodás vagy a provokáció számlájára írjuk-e, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének vezetői egyre nyíltabban vállalják fel a gazdagságukat. Azok a mélyről jövő emberek, kik valamiféle kézzelfogható magyarázatot kívánnak…..
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2018.10.16 18:32:52
@maxval balcán bircaman: Azt az istentelenül hülye és szervilis formád. Remélem jól megfizetnek érte. Bár az ingyen ilyen hülyének és szolgainak lenni is a luxus egy formájaként értelmezhető.
Olyan hisztit vágott le Orbán Viktor a Sargentini-jelentés elfogadása után, ami lényegében elvette az esélyét annak, hogy pártja a néppárti frakció tagja maradjon. Úgy viselkedik, mint egy sértett férj a válás után, aki kígyót-békát kiált egykori házastársára, ezzel téve lehetetlenné, hogy az…..
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2018.09.15 20:26:05
@Menjünk RÖHÖGNI a lipsiken a vasárnapi tüntetésre.: "Oda kéne menni a Bem térre 16 orára, jol kiröhögni öket. Biztos lesznek vagy 200-an. "
Mondja a tökfej, aki annyira bugyi logikából, hogy még azt sem tudja, hogy valaminek a logikai vagy morális helyességét nem az adja meg, hogy hány birka béget mellette vagy ellene. És, hogy egy olyan rendszerben, ami bizonyítottan bosszút áll azokon, akik kritizálni merik, a polgárok legtöbbje eleve nem is engedheti meg magának a valódi véleménye hangoztatását. Nem, hogy itthon, de még külföldön is. Lásd a Los Angeles-i magyar civil szövetség ügye!
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2018.09.15 20:28:11
@Magyarország Europa jövője.: "Merkel, a határok teljes megszüntetéséröl tett nyilatkozata után, már SENKISEM tagadhatja, hogy a SZARgentini jelentés kizárolag a bevándorlás megállitása miatti bosszu. "
Az után, hogy azt mondta unokatestvéred rólad, hogy rendszeresen erőszakolod anyádat és erőszakoltad éveken át unokahúgodat, apáddal együtt, senki nem mondhatja, hogy nem egy pedofil vérfertőző patkány vagy.
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2018.09.15 20:30:05
@paráznabillegető: "@maxval balcán bircaman: hahaha, és első, bazmeg! :D :D :D "
El kell ismerni: megdolgozik rendesen a pénzéért. Azon fizetett fidesz propagandisták kevese, aki akár egy normális, demokratikus Magyarországon is megélhetne, mert meg van a szorgalma és elhivatottsága a becsületes és korrekt munkához. Kár, hogy sajnos szegény buta és hiszékeny, ezért ezen erényeivel a lehet legrosszabb ügyet szolgálja.
Gulyás miniszter: "Heller Ágnes természetes közege a Farkasházy-féle szárszói találkozó vendégserege. E körön kívül legfeljebb az ellenében, így részben neki is köszönhetően majd hárommilliósra bővült Fidesz-szavazótábor egyben tartása miatt fontos, hogy teret adjunk amúgy értékelésre méltatlan…..
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2018.08.19 23:52:56
@maxval balcán bircaman: Gőzöd sincs arról, hogy mi a liberalizmus. Mondjuk érthető. A birkaiskolában ilyesmit nem tanítanak.
Bár a főügyészség mindent elkövet, hogy fideszes oligarchán még véletlenül se kelljen számon kérni a törvényeket, a jelek szerint a rendőrség nyomoz Tiborcz István után az Elios-ügy kapcsán...
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2018.07.31 15:46:11
@Ego55: " Kettőt összemosni nagyfokú tudatlanság és azzal jönni, hogy az ominózus ügyek idejében igazgatósági tag volt az nem ismeri a cégek működését! "
Annál több volt, mert hogy személyesen is megjelent több önkormányzatnál is, illetve személyesen is egyeztetett pl. magával Lázár Jánossal is. Ami ugyan elnökségi tagként nyilván nem tartozott a feladatkörébe - de hát pont ez az, ami bizonyítja azt, hogy ő nem csak kvázi munkaköri kötelességből adódóan volt résztvevője, hanem aktív szervezője, vezetője volt a bűnszövetkezetben elkövetett csalásnak.
Nicole Maines szerepet kapott a Supergirl című sorozat legújabb évadában, ezzel pedig történelmet írt a sorozat. Nicole Maines az egyik legismertebb amerikai transz-ügyi aktivista, akinek az ügyében 2013-ban kimondta a bíróság, hogy a transzneműeknek joguk van eldönteni, hogy melyik nemnek…..
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2017.12.31 13:49:48
@csab2: "Stohl az egyik legjobb színész ma az országban."
Mint mondták: pont ez a baj ezzel az országgal.
Bumeráng Mennyit ér a celeb? 2017.08.02 14:05:03
A Forbes elkészítette idei listáját Magyarország legértékesebb celebeiről. A rangsort természetesen nem a személy munkásságának fontossága határozta meg, hiszen ha lenne ilyen, valószínű nem celebként hivatkoznánk rá, ellenben a pénztermelő képesség és a közösségi médián belüli aktivitás nagyban…..
Ha a modern emberről egy szobrot kellene készíteni, akkor valószínűleg az alkotás a „mobiltöltőt bőszen kereső” állapotot örökítené meg az utókor számára. Az okoskütyük világában élők számára egyetlen szám mérvadó: a töltöttség értéke! De az felülír mindent: gyereksírást, tanulást, ebédidőt, utolsó…..
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2017.05.28 20:02:03
@2bk: "Ez most miről szólt ?? "
Arról, hogy kattints, és a szerző meg keressen kb. 3-400 forintot. Lásd még: clickbait!
Orbán – Brüsszel: 1 : 0. Nem fogunk csontig benyalni Orbánnak, mint a közpénzből kitömött GFG-s lakájmédia, nyugalom. De meg kell állapítanunk: az Európai Unió nevű mamut nem fogja megnevelni a mi kis zsebdiktátorunkat. Az Magyarország dolga...
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2017.04.27 19:53:01
@histar007: Legalább beszélnéd annak az országnak a nyelvét, amihez tartozónak vallod magad, te, Magyarország szégyene!
Tudtad, hogy a hamburgert maga Kim Jong-il találta fel? Vagy hogy az AIDS, a drogfüggőség, a rák és az Ebola egyetlen tablettával gyógyítható? Nos, mi sem, ameddig utána nem néztünk Észak-Korea találmányainak - észak-koreai információk alapján. Forrás: wearethemighty.com..
Eddig sem voltak különösebb illúzióim a kormánypárti sajtó tevékenységét illetően, látva az origo szisztematikus leépítését (ahol mára konkrétan ott tartanak, hogy a kényes témáknál kívülről küldött, előre megírt cikkeket tesznek be a szerkrendszerbe), a Tények és a Nemzeti Hírtévé agyhalálát és a…..
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2017.04.10 11:23:15
@sírjatok: És már megint hazudsz. Szemrebbenés nélkül. És olyan oltári baromságot, hogy rajtad kívül senki nem hiszi el. Szerintem még te sem.
Az élő Barbie és Ken után, azt hittem nem tudnak meglepni a plasztik szörnyek, de mégis... Most az űrlény baba a trendi. Űrlény. Vinny Ohh, a 22 éves sminkes teljesen rákattant a témára és mára már több, mint 110 műtéten esett túl, hogy elérje a vágyott külsőt. A plasztikán kívül mindennap extrém…..
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2017.03.06 17:41:38
Az RTL Spike második saját gyártású műsora (az első a Playback Párbaj volt) egy Győzike Show-ra hajazó reality lesz, amiben a Balaton Soundon eljárt idióta tánca óta Közepesen Híres Köcsögnek számító Pumped Gabó és barátnője lesz a főszereplő, és pont úgy az életükbe pillanthatunk be, mint az RTL…..
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2017.03.04 16:07:18
@Spacechik77: Szépen szóltál. És igazan.
A legikonikusabb X-Men karakternek végig kellett feszengenie testhezálló gumiruhájában két balul sikerült saját filmet is, hogy harmadszori nekifutásra végre szenvtelenül kiereszthesse adamantium karmait. Öregedve, megtörten és betegen, mégis lazábban, mint eddig valaha. Megérte várni és nem feladni…..
Boti nyolc évesen, élete első országos sakkversenyére készül. Az óvónénije figyelt fel arra, hogy szívesen tologatja a sakkbábokat a táblán, és mindig szabályok alapján gondolkodva mozgatja őket. A szabályokat azonban – akkor még - ő írta.  A kisfiú e mellett más játékokat is „gyártott”. Kati néni,…..
minden_no_a_puncijaval_gondolk 2017.02.24 12:15:47
@Duplaxiii: Könyörgöm, mondd, hogy nem informatikai területen keresed a kenyered! Mert, hogy valakinek ennyire lövése ne legyen a programozásról, de így kritizálja...
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
3 hónapja csak azokra a kérdésre válaszol sajtótájékoztatóin Kósa Lajos, amelyekre úri kedve tartja - derült ki az RTL Klub esti híradójából. Az viszont nem derült ki a híradóból, hogy mi Kósa és a Fidesz álláspontja a betelepítési kvótáról. A Fidesz erős embere arra hivatkozik ugyanis, hogy ezek…..
Kérem szépen, jövőre az RTL tavaszát A farm, az őszét az új Való Világ határozza majd meg, megint lesz két reality egy évben, örülhetnek a hogyvoltolvasók és a műfaj rajongói, akiknek jó, ha 5 valóságshowmentes hónapjuk lesz 2016-ban. A mai bejelentés mögött az állhat,…..