Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phillyblog

92 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FlyEagles.hu 10 dolog... 2011.01.17 01:06:00
...ami biztosan nem történik meg jövőre az Eagles-szel!Gondoltam humorizáljunk egy kicsit, meg régen írtam, úgyhogy összeszedtem 10 dolgot, ami tuti nem történik meg, aztán persze Reid-nél sosem lehet tudni, de azért elég abszurd a lista. Sisakot fel! Ez fájni fog:) Reid úgy…..
FlyEagles.hu PO-matek 2010.12.22 01:37:00
Elnézve a 16. hét párosítását, talán magatoktól is rájönnétek, hogy milyen eredmények jönnének jó nekünk, de azért fussunk át rajtuk, és nézzük meg azt is, hogy kivel játszhatunk majd a rájátszásban, mert innen már csak beérünk valahogy!   New York Giants @ Green…..
FlyEagles.hu Week 14 at Cowboys 2010.12.10 13:36:00
Egy olyan mérkőzés jön, melyet, ha be se harangozna senki, akkor is néznék rengetegen. Az edzők megtehetik, hogy edzések nélkül küldik szinte csatába a srácokat. Ráadásul tavaly az év évet náluk zártuk, mind a rájátszásban, mind az alapszakaszban. Az eredmény pedig csúfos…..
FlyEagles.hu Keserű PO figyelő 2010.12.07 04:19:00
A 13. hét – azt leszámítva, hogy legalább mi nyertünk – borzalmasan alakult a csapat számára. Őszintén szólva nem meglepő, hogy mindenki nyert, akinek nem kellett volna, hiszen ezeket a végeredményeket jósoltam múlt héten, de látva a mérkőzések alakulását többen is…..
FlyEagles.hu Megkésett PO figyelő 2010.12.02 04:24:00
Szorri gájz, kicsit el vagyok havazva a héten, úgyhogy késtem az elemzéssel és még csalok is. Leginkább azzal, hogy egy kicsit másfajta PO elemzést készítettem nektek, plusz az előző forduló összefoglalóját egy korábbi Pro Football Magazinos cikkemből kölcsönzöm. Remélem…..
Kulcsfontosságú győzelmen vagyunk túl, így kedvező a helyzetünk mind a csoportban, mind a konferenciában. Az viszont aggodalomra adhat okot, hogy a többieknek sem akaródzik hibázni, így úgy tűnik, nekünk kell elvégezni a piszkos munkát, ha biztosak akarunk lenni a rájátszásban…..
Deny79 nagyon kézbe vette a blogot, amit ezúton is nagyon köszönök neki, így most szervezetten, különböző rovatokban olvashattok majd a csapat körüli hírekről Bár az oldal 80%-át még most is ő tölti meg, bokros teendőim ellenére igyekszem neki besegíteni, így én lettem az…..
Lehet szavazni a Frisco elleni győzelem legjobbjaira támadó és védő oldalon is a kommentek között. Minden befolyásolás nélkül azért ide le kell írnom, hogy Brandon Graham-et jelölték a hét legjobb újoncai közé a végül kulcsfontosságú sackjéért és fumblejéért (az…..
  A Washington elleni mérkőzéssel eljutottunk a szezon negyedéhez, ezért úgy gondoltam írok egy kis összegzést az elmúlt hónap meccseiről, csapat körüli eseményeiről.   2010. szeptember 12.   Philadelphia Eagles - Green Bay Packers 20: 27   Ezt a meccset akár The…..
A szavazás egyértelmű képet adott szeptemberre nézve, akárcsak az NFC legjobb játékosai szavazáson, úgy nálunk is Michael Vick lett a legjobb támadó és Nate Allen a legjobb védő.Vick 750 yardot passzolt kettő és fél meccs alatt, adott 6 TD passzt, nem dobott interceptiont és…..
A Sasszemezgető rovatban a magyar nyelven megjelent Eagles-el kapcsolatos cikkeket gyűjtjük össze. Ez a cikk a Profootballmagazin.hu-n jelent meg tegnap. Michael Vick röntgen-eredménye negatív volt, de az MRI-n állítólag találtak valamit, amit hétfőn nem említettek meg. Egy…..
A Sasszemezgető rovatban a magyar nyelven megjelent Eagles-el kapcsolatos cikkeket gyűjtjük össze. Ez a cikk a Profootballmagazin.hu-n jelent meg tegnap. A mérkőzés előtt azért nagy volt a széthúzás a kérdést firtatók között. Sokan számítottak arra, hogy nem lesz szép látvány…..
FlyEagles.hu Szavazás! 2010.10.04 16:17:23
Mielőtt még leadnátok voksaitokat, olvassátok el az előző bejegyzést és légyszi válaszoljatok a feltett kérdésekre! Köszi!A kommentek között pedig szavazzatok Szeptember hónap legjobb támadó ás védőjátékosára, valamint a tegnapi (véleményem szerint szomorú és…..
FlyEagles.hu Reload in progress 2010.10.04 15:58:02
Kedves Blogolvasók, Blogolók!Mindenekelőtt köszönöm azoknak, akik folytatták a blogot és engem is erre agitáltak én abszolút támogatom a dolgot, csak mint mindannyian, én is kicsit elfoglalt vagyok. Ez persze nem lehet kifogás, ha mindannyian csináljuk, újra működhet a dolog.Az…..
Először is elnézést kérek, hogy elhanyagoltam a blogot és a fórumot is mostanában, de sokáig nem voltam itthon, amióta hazaértem, azóta pedig a ProFootball magazin online kötelékében teljesítek szolgálatot és népszerűsítem a Philly-t. Ettől függetlenül nem szeretném feladni…..
Deny79 barátunk ötlete nyomán folytatódik az NFC-East offseason áttekintő, ezúttal a főváros csapatának, a Washington Redskins-nek tavaszi ténykedéseit tekintjük át. Figyelem, a cikk nyomokban szubjektív véleményt tartalmazhat:)   Nem tudom, hány indián él Washingtonban,…..
FlyEagles.hu GM játék 2010.06.06 10:57:00
 Shawn ötlete alapján felvetődött, hogy mi lenne, ha saját GM játékot csinálnánk. A játékról itt mindent megtalálsz, ha nem tudnád miről is van szó. Annyi kérésem lenne, hogy a hozzászólásokban, itt a cikk neve alapján csak a következőt írd (legyen egyértlemű a…..
phillyblog 2010.06.08 14:09:37
FlyEagles.hu Beszélgető 2010.05.28 01:08:00
Eredetileg itt egy új fórumról számolnék be, de Rata és saját gyors tesztelésem után, az első alternatíva ugrott. Lehet, hogy idővel lesz valami, de egyenlőre a következő megoldás lett kitalálva. Mégpedig itt a hozzászólásoknál lehetne megírni a design észrevételeket, menü…..
phillyblog 2010.05.29 12:17:45
@deny79: Köszönöm, akkor igyekszem, bár ez nagyobb utánanézést igényel. Viszont mivel baromira nincs kedvem tanulni (pedig kellene), lehet, hogy megírok egy meglepi bejegyzést, amit már nagyon régóta fontolgatok... Dobpergés...:D
phillyblog 2010.05.29 17:22:59
@Rataccess: Én vagyok a fő ludas. Az a baj, hogy ha itt írom a cikket, akkor egy idő után kidob a blog.hu és folytathatom ott, ahol az utolsó automatikus mentés volt. Ráadásul Firefox alatt a betűk és a kurzor a sorok végén összecsúszik és lehetetlenség tudni, hogy most szóközt törlök vagy betűt. Ezért írom Wordben és ezért néz ki így. Csak ha meg eltávolítok minden formázást, akkor meg összecsúszik az egész és szerkeszthetem előlről, ami rohadt idegesítő, persze egyszer meg kell csinálni. Majd tartok valamikor egy karbantartós hétvégét és megnézek minden eddigi bejegyzést, hogy egységesítsünk!
phillyblog 2010.06.04 13:03:35
@deny79: Én az elhatározás kezdeti, de magabiztos állapotában vagyok:D Igyekszem vele, ma végeztem csak a vizsgáimmal, remélem a hét végén meg tudom írni, ha nem akkor szerintem hétfő-kedd környékén töltöm fel.
Már nagyon régóta terveztem ezt a rovatot, mert úgy érzem ez egy érdekes téma és közelebb hoz minket is egymáshoz. Arról nem is beszélve, hogy ide még azok is írhatnak, akik esetleg nyelvtudás, „szakértelem”, mondanivaló vagy idő hiányában esetleg nem postolnak. Nekik…..
FlyEagles.hu Új sorozat - A liga 2010.05.26 02:09:00
Aki szereti az amerikai focit az nem hagyhatja ki a legújabb Comedy Central sorozatot, A ligát. Akármennyire hihetetlen, a vígjátéksorozat egyetlen dolog körül forog, ami nem más mint a Fantasy Football. A szereplők, nem törődnek szánalmas kis életükben semmivel, se családdal, se…..
Michael Vick 2009 nyarán még mindenki tagadta, hogy az Eagles és Vick tárgyalásokat folytatnának aztán augusztus 13-án robbant a hír: Vick a sólymos és csíkos póló után (bár lehet, hogy a börtönben Hollywood-narancssárgát viselt) sasosra cseréli. Egyesek sokkot kaptak, mások…..
Trent Cole Újabb játékos bemutatóval jelentkezik az Eagles Blog, melynek alanya a tavalyi év egyik, ha nem a legjobbja, aki lassan a liga egyik legjobb DE-jévé nőtte ki magát, aki az 58-as számú mezt hordja, aki nem más, mint Trent Cole! Trent Cole 1982. október 5.-én született…..
phillyblog 2010.05.22 11:29:29
@deny79: Én a poll-r-t használom, az asszem szűr fizikai címet. Legalábbis hiába szavaztam Mozilláról és Explorerről is, csak egyszer számolt bele, pedig dinamikus IP-m van.
FlyEagles.hu Fejléc 2010.05.13 19:21:00
Többször is szó volt fórumon a fejlécről, hogy nem kellene-e kissé változtatni, illetve ilyesmi, úgy gondoltam, egy szavazással döntsük el ki kerüljön ki. Természetesen nem szeptemberig ő lenne kinnt, hanem mondjuk egy hónapot, utána más kerülhetne felülre. Természetesen csak,…..
phillyblog 2010.05.16 21:07:08
@Go Green: Igen, ezen már én is szenvedek egy ideje, de nem tudom, hogyan lehetne megcsinálni. Engem is nagyon idegesít, de amíg ilyen a dizájn, addig ez mindenért kárpótol. Kicseszett jó! Grat kössz riszpekt és minden egyéb Ratának!