Regisztráció Blogot indítok
Adatok
envyme007

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nagy nap volt. Új nagykövetünk ma átadta a megbízólevelét Ban Ki-moon főtitkárnak. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy jogilag mostantól fogva gyakorolhatja nagyköveti tevékenységét. Szóval az ünnepélyes ceremóniára én is mehettem vele, mert én csináltam vele végig az…..
Szerda, csütörtök, péntek a magyar kultúra jegyében telt. Itt volt András kollégám Washingtonból, vele mentem mindenhova. Szerdán voltunk a Waldorf-Astoriában egy nagyestélyis gálavacsorán. Impozáns hely! Feelinges volt a táncparketten ropni egy táncot. Kitüntették többet…..
Még otthon úgy gondoltam, hogy nem fogok blogot írni, mert az csak egyoldalú kommunikáció és önző módon én is szeretnék hallani rólatok. Azonban amióra megérkeztem nagyon sokan érdeklődtők hogylétemről. Nagyon jól esik a tőrödés, de azt érzem, hogy nincs időm mindenkinek…..
Mi történt a fejekben? - A sajtóközlemény teljes egészében: Magyarországon készült el a világ első, adózásról szóló látványos zenés-táncos produkciója, az ADÓZENE 2009. A BDO Forte könyvvizsgáló, adó- és pénzügyi tanácsadó cég támogatásával elkészült zene és…..
envyme007 2009.10.12 22:34:31
@batorfya: hát ez az! Éppen ezért kérdeztem, hogy az elöttem szólók miért épp az ellenkezőjét gondolják..